Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 24. června 2008 ve 22:14® Tomash
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: od 20. do 24.6.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Jany sumík byl pravděpodobně čerstvě žvejknutý od svého statnějšího příbuzného viz foto, samozřejmě byl vrácen vodě a při pouštění si to neomylně vyrazil mezi nohy…
Tož sumci nejsó blbé…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. června 2008 ve 22:10® Tomash
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: od 20. do 24.6.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
V těchto dnech přívlač denně cca 2–4h vláčení a hledání nových míst. Nakonec jsme narazili na dravce až poslední den našeho společného snažení. Holky (přítelkyně Jana a její sestřenice Adéla mě v konečném výsledku přechytaly)
A co jsme nachytali? Tlouště do 45cm, candátky do 50cm, Adéla bolena 60cm a Jana sumíka 72cm. Já jsem si na lepší rybu nešáhl, asi to neumímKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. června 2008 v 9:51® Tomash
- Diskuze: Všeobecná diskuze
ne 22. června v 17:49:52® muf4 REAKCE NA FOTO „Z LOVU“ Kolego „muf4“, bolen 66cm vypadá úplně jinak
- Sobota 21. června 2008 ve 13:25® Tomash
- Diskuze: Přívlač a dravci
paccco> Zuby jsou dobrý, ale byla moc slizká BTW : Viděl bych to taky na štiku. Kolik měla ta, cos ji chytil?
- Sobota 21. června 2008 ve 12:46® Tomash
paccco> To má ode mě, chytil jsem ji včera a chtěl jsem ji sežrat syrovou, ale vycukla se mi
- Pátek 20. června 2008 ve 21:41® Tomash
jiris> ICQ
- Pátek 20. června 2008 ve 13:42® Tomash
jiris> Vsadim se, že ještě před rokem bys to chápal
- Pátek 20. června 2008 ve 12:51® Tomash
jiris> Řekl bych spíš 15:34 až těch 15:45
- Pátek 20. června 2008 ve 12:50® Tomash
jiris> Dals mu to pěkně sežrat! Nedej se jirisu, bojuuuuuuj!
- Pátek 20. června 2008 v 7:45® Tomash
cormoran> Péťo, tak to buď rád, je to zajímavá náhoda! Neříkám, že ne nemožná. Asi jsi fakt pořádnej klikař
Ale ty fotky s kroužkama jsi sem dávat nemusel – my jsme si toho už všimli
- Čtvrtek 19. června 2008 v 17:03® Tomash
cormoran> Péťo, tak to byly skoro určitě sestry
Mají hodně nápadně shodnou kresbu na těle a na hlavě a na ocasní ploutvi…
O prohnutí těla a stavbě těla ani nemluvím - Čtvrtek 19. června 2008 ve 13:58® Tomash
Je to ta samá štika – cormoran a lucio, co jste to vyváděli?
- Čtvrtek 19. června 2008 v 9:14® Tomash
Sander> Samozřejmě gratuluju!
- Středa 18. června 2008 ve 23:42® Tomash
jiris> Na tu abu akorát loni štiku cca 60cm, jinak prd, ale vnoci jsem ji pěkně česal a zkoušel sumejše… NIC
- Středa 18. června 2008 v 16:59® Tomash
jiris : Jak jsi dopadl? Určitě líp, jak já, já jen jednoho tlouště 45cm na megy woblera… jinak skoro nic, co by stálo za zmínku.
- Čtvrtek 5. června 2008 v 17:36® Tomash
havel> aha, díky, kouknu po ní
- Čtvrtek 5. června 2008 v 16:56® Tomash
havel> Kde se dá sehnat gravírovací bruska?
- Pondělí 2. června 2008 v 8:51® Tomash
Vydrain> To je šílený!
- Pondělí 2. června 2008 v 8:51® Tomash
Profi všeho-boy> Jak vypadá „milí“ vzkaz?
Platí, co jsem napsal a nic na tom nemění tvá „reakce“, která naprosto nereaguje na můj vzkaz, tedy nic neřeší, ba ani neargumentuje. Pořád se držíš vzkazíčků s hrubými gramatickými chybami, ve stylu : „bla,bla,bla, já nejsem jako ty, nebo jako vy, já jsem jinej a lepší! Ty neumíš to,co umím já, já to umím líp a nejlíp, protože můj nevlastní prastrýc je profesionální cvrnkálek kuliček – vyhrál několikrát mistrovství Evropy, ale holt ho nikdo moc nezná no,bla,bka,bla“ – k tomu přihodíš pár podivných skoro nadávek, který ani ve snu nemohou urazit a čekáš zázrak? Tím myslím tvůj výblitek „starej impotent Tomash“. Co to jako je?
Jo aha, jako že jsem impotent ha ha ha ha ha
, to bylo dobrý, to jsi mě dostal a odhalil ha ha ha! Uznávám svou impotenci a kapituluji před nadupaným megaplacatokšilťákovým superpotentním rapperem, který má tvrdší erekci než diamant, protože žere výhradně mini pstroužky na másle. Skládám ti hlubokou poklonu a vyjadřuji ti věčný obdiv. BTW : Pokud zase „napíšeš“ nějaký „milí vzkaz“, už ode mě nečekej reakci a věz, že od té doby, co jsem tě, milý supermane, poznal tady na chytej, nemůžu klidně spát. Pořád nemůžu uvěřit, že je někdo tak dokonalej jako ty. Tvůj věčný fanda Tomash
- Pondělí 2. června 2008 v 0:10® Tomash
sus1>
jiris> Kde ho nosíš ty?