Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 24. června 2008 ve 22:14® Tomash
Tomash
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: od 20. do 24.6.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Jany sumík byl pravděpodobně čerstvě žvejknutý od svého statnějšího příbuzného viz foto, samozřejmě byl vrácen vodě a při pouštění si to neomylně vyrazil mezi nohy… :-D Tož sumci nejsó blbé… :-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18824.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18825.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18826.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 24. června 2008 ve 22:10® Tomash
    Tomash
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: od 20. do 24.6.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

V těchto dnech přívlač denně cca 2–4h vláčení a hledání nových míst. Nakonec jsme narazili na dravce až poslední den našeho společného snažení. Holky (přítelkyně Jana a její sestřenice Adéla mě v konečném výsledku přechytaly) :-)
    A co jsme nachytali? Tlouště do 45cm, candátky do 50cm, Adéla bolena 60cm a Jana sumíka 72cm. Já jsem si na lepší rybu nešáhl, asi to neumím :-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18822.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18823.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Úterý 24. června 2008 v 9:51® Tomash
      Tomash

ne 22. června v 17:49:52® muf4 REAKCE NA FOTO „Z LOVU“ Kolego „muf4“, bolen 66cm vypadá úplně jinak 9-)

Sobota 21. června 2008 ve 13:25® Tomash
      Tomash

paccco> Zuby jsou dobrý, ale byla moc slizká BTW : Viděl bych to taky na štiku. Kolik měla ta, cos ji chytil?

Sobota 21. června 2008 ve 12:46® Tomash
      Tomash

paccco> To má ode mě, chytil jsem ji včera a chtěl jsem ji sežrat syrovou, ale vycukla se mi :-)

Pátek 20. června 2008 ve 21:41® Tomash
      Tomash

jiris> ICQ

Pátek 20. června 2008 ve 13:42® Tomash
      Tomash

jiris> Vsadim se, že ještě před rokem bys to chápal :-)) :-)) :-))

Pátek 20. června 2008 ve 12:51® Tomash
      Tomash

jiris> Řekl bych spíš 15:34 až těch 15:45

Pátek 20. června 2008 ve 12:50® Tomash
      Tomash

jiris> Dals mu to pěkně sežrat! Nedej se jirisu, bojuuuuuuj! :-D

Pátek 20. června 2008 v 7:45® Tomash
      Tomash

cormoran> Péťo, tak to buď rád, je to zajímavá náhoda! Neříkám, že ne nemožná. Asi jsi fakt pořádnej klikař :-) Ale ty fotky s kroužkama jsi sem dávat nemusel – my jsme si toho už všimli :-D

Čtvrtek 19. června 2008 v 17:03® Tomash
      Tomash

cormoran> Péťo, tak to byly skoro určitě sestry :-D Mají hodně nápadně shodnou kresbu na těle a na hlavě a na ocasní ploutvi…
      O prohnutí těla a stavbě těla ani nemluvím :-D

Čtvrtek 19. června 2008 ve 13:58® Tomash
      Tomash

Je to ta samá štika – cormoran a lucio, co jste to vyváděli? :-D :-))

Čtvrtek 19. června 2008 v 9:14® Tomash
      Tomash

Sander> Samozřejmě gratuluju! :-)

Středa 18. června 2008 ve 23:42® Tomash
      Tomash

jiris> Na tu abu akorát loni štiku cca 60cm, jinak prd, ale vnoci jsem ji pěkně česal a zkoušel sumejše… NIC

Středa 18. června 2008 v 16:59® Tomash
      Tomash

jiris : Jak jsi dopadl? Určitě líp, jak já, já jen jednoho tlouště 45cm na megy woblera… jinak skoro nic, co by stálo za zmínku. :-((

Čtvrtek 5. června 2008 v 17:36® Tomash
      Tomash

havel> aha, díky, kouknu po ní :-)

Čtvrtek 5. června 2008 v 16:56® Tomash
      Tomash

havel> Kde se dá sehnat gravírovací bruska?

Pondělí 2. června 2008 v 8:51® Tomash
      Tomash

Vydrain> To je šílený! :-D

Pondělí 2. června 2008 v 8:51® Tomash
      Tomash

Profi všeho-boy> Jak vypadá „milí“ vzkaz? :-)) Platí, co jsem napsal a nic na tom nemění tvá „reakce“, která naprosto nereaguje na můj vzkaz, tedy nic neřeší, ba ani neargumentuje. Pořád se držíš vzkazíčků s hrubými gramatickými chybami, ve stylu : „bla,bla,bla, já nejsem jako ty, nebo jako vy, já jsem jinej a lepší! Ty neumíš to,co umím já, já to umím líp a nejlíp, protože můj nevlastní prastrýc je profesionální cvrnkálek kuliček – vyhrál několikrát mistrovství Evropy, ale holt ho nikdo moc nezná no,bla,bka,bla“ – k tomu přihodíš pár podivných skoro nadávek, který ani ve snu nemohou urazit a čekáš zázrak? Tím myslím tvůj výblitek „starej impotent Tomash“. Co to jako je? :-D Jo aha, jako že jsem impotent ha ha ha ha ha :-D , to bylo dobrý, to jsi mě dostal a odhalil ha ha ha! Uznávám svou impotenci a kapituluji před nadupaným megaplacatokšil­ťákovým superpotentním rapperem, který má tvrdší erekci než diamant, protože žere výhradně mini pstroužky na másle. Skládám ti hlubokou poklonu a vyjadřuji ti věčný obdiv. BTW : Pokud zase „napíšeš“ nějaký „milí vzkaz“, už ode mě nečekej reakci a věz, že od té doby, co jsem tě, milý supermane, poznal tady na chytej, nemůžu klidně spát. Pořád nemůžu uvěřit, že je někdo tak dokonalej jako ty. Tvůj věčný fanda Tomash :-)

Pondělí 2. června 2008 v 0:10® Tomash
      Tomash

sus1> :-D

jiris> Kde ho nosíš ty?