Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 2. června 2008 v 0:08® Tomash
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Vydrain> přesně
- Neděle 1. června 2008 ve 23:24® Tomash
- Diskuze: Přívlač a dravci
Oprava, o píchání a umístění ocásku
Kua, ať žijí dvojsmysly
- Neděle 1. června 2008 ve 23:23® Tomash
HaD> S profi-boyem se hádat nemůžu a ty se s jirisem klidně bavíš o píchání
- Neděle 1. června 2008 ve 23:21® Tomash
Trout-boy> Podívejme, podívejme, podívejme. Jak rychle se panáček sklidnil potom, co mu HaD řekl pravdu a trochu pohrozil, to se pak sevře krček i prdelka a krutý, silný a neohrožený profi válečník se mávnutím kouzelného proutku promění v ubohé neviňátko. Stále jsi k smíchu, ale teď už je mi z tebe úplně blivno, bezpáteřní joudo!
- Neděle 1. června 2008 v 17:08® Tomash
Trout-boy> Pokud by v běžném životě platilo, že za chyby se platí, byl bys na mizině! Ten chcípáček na tý mázlý kuchyňský fotce má míru?
Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:52 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Sobota 31. května 2008 ve 23:44® Tomash
Salmo> Ale od profesionálního supermana sis mohl nechat poradit!
Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:53 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- Sobota 31. května 2008 ve 21:53® Tomash
- Diskuze: Pěst na oko
VODA> Tebe nemyslí
- Sobota 31. května 2008 ve 21:51® Tomash
Trout-boy> dnes v 10:14:35® Trout-boy
- interpunkce a tvar slova „mě“
Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:53 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
- interpunkce a tvar slova „mě“
- Sobota 31. května 2008 v 9:05® Tomash
dnes v 8:08:13® Trout-boy
- hrubá gramatická chyba ve tvaru slova „mě“, ale snažil jsi se!
- hrubá gramatická chyba ve tvaru slova „mě“, ale snažil jsi se!
- Sobota 31. května 2008 v 9:01® Tomash
lucioperce69> Nech mě bejt!
VODA> Ty mi taky dej pokoj!
- Sobota 31. května 2008 v 1:16® Tomash
A já si dal tu prácičku a znovu bedlivě pročetl tvý slovní preejakuláty, teda sorry, příspěvky (nepočítal jsem ti slovní překlepy apod..Jsem tolerantní a uznám, že se to občas může stát). No, a když chceš někoho opravovat s pravopisem, tak tedy… ne 25. května v 17:09:43® Trout-boy
- tady máš dvě hrubky v interpunkcích
st 28. května ve 21:15:25® Trout-boy
- hrubka v interpunkci
st 28. května ve 23:33:20® Trout-boy
- chybí interpunkce
st 28. května ve 23:35:03® Trout-boy
- chybný slovosled a opět interpunkce
čt 29. května v 7:55:46® Trout-boy
- hrubka ve tvaru slova – směšné
a opět interpunkce
pá 30. května v 11:35:01® Trout-boy
- tady jsi se rozepsal, tak to je víc gramatických hrubek, než když píšeš jen jedno souvětí, takže po pořádku – interpunkce, tvar zájmena „mě“ a interpunkce
pá 30. května v 11:51:37® Trout-boy
- hrubka v interpunkci
pá 30. května ve 14:50:08® Trout-boy
- hrubka v interpunkci
pá 30. května ve 14:51:48® Trout-boy
- „leda“ + slovosled
pá 30. května v 15:05:19® Trout-boy
- třikrát chybí interpunkce
pá 30. května v 19:38:02® Trout-boy
- dvakrát chybí interpunkce
- si mistře dovolím poznámečku, napsal jsi :
„A toto je MOJE poslední zpráva tobě ty hromado svalů s ptačím mozkem v hlavičce a JÁ narozdíl od tebe jsem chlap a co řeknu to dodržím, ne jako ty.“ – a pak jsi mi CHLAPE napsal?
pá 30. května ve 22:36:20® Trout-boy
- tři hrubky v interpunkcích
pá 30. května ve 22:44:19® Trout-boy
- hruba ve tvaru slova „mě“
pá 30. května ve 23:18:47® Trout-boy
- hrubka v interpunkci
pá 30. května ve 23:23:59® Trout-boy
- Tenhle je můj oblíbený. V jednom souvětí máš dvakrát hrubku ve
tvaru slova „mě“ (ani jednou ses netrefil
) a tři hrubky v interpunkcích
pá 30. května ve 23:27:41® Trout-boy
- dvě hrubky v interpunkcích
pá 30. května ve 23:31:28® Trout-boy
- jedna hrubka v interpunkci
pá 30. května ve 23:34:35® Trout-boy
- hrubka v interpunkci a tvé slovní spojení „ryzýho amatérství“ je
skutečně profesionální čeština
pá 30. května ve 23:38:11® Trout-boy
- hrubka v interpunkci
pá 30. května ve 23:53:00® Trout-boy
- hrubka v interpunkci
Celkem máš 37 hrubých gramatických chyb ze 49ti příspěvků, který jsi sesmolil, napsal sem a chceš někoho učit pravopis? Vy.er se na to!
BTW : Takovej producent, co nezvládá učivo pro 4. třídy ZŠ, se určitě uživí
- Sobota 31. května 2008 v 1:08® Tomash
jindrich> jj
- Sobota 31. května 2008 v 0:41® Tomash
- Diskuze: Pěst na oko
SMRT
- Sobota 31. května 2008 v 0:39® Tomash
jindrich> Sorry, podívej se sem www.chytej.cz Ve 12–47 jsem to dnes řešil s klukem, co to hlavu řezal a vyčetl jsem mu, že mi tam nechal málo masa…
- Sobota 31. května 2008 v 0:36® Tomash
C´est tout a začínáte mě dost prudit pánové! :-/
- Sobota 31. května 2008 v 0:36® Tomash
Georgino> O čem to mluvíš? A o co ti jde? Nikdy jsem takhle ohromnou štiku nepreparoval, tak mi přišlo docela zajímavý ji změřit, vyfotit a poslat sem. Nic víc, nic míň. TEČKA! To, že se do mě Salmo navezl a já mu to vysvětlil je snad naprosto normální
VODA> Prosím?
jindrich> Ach jo, špatně čteš, nebo je to tím, že je tak pozdě večer. Ta hlava patří štice, kterou jsem v reálu celou ani neviděl, jen z fotek, chytili ji kluci z Ústí a k preparaci mi ji přivezl kámoš před dvěma dny. Takže jsem nemohl oběovat vůbec NIC. Pokud bych ji ulovil já, nechal bych ji minimálně 15 cm za prsní ploutví.
- Sobota 31. května 2008 v 0:30® Tomash
Trout-boy> Řekněte někdo tomu synkovi, co vypadá jako kus špekatého prasete… – ty bambulo, došly ti argumenty, tak na to jdeš z ostra?
Jsi fakt výstavní kus debila, ale uvědom si, že já mám metrosexuálního rappera, kterej se fotí s uschlým killnutým potočáčkem a píše tady cinty o tom, jak toho mohykána zdolal na divokým potoku a dal mu zabrat ( to 36cm HOVADO
), naprosto u prdele. Ve finále, když tady misruješ, kolik už máš mírových pstroužků, tak se třeba i podívej na moje úlovky a zamysli se nad svým velerybářstvím. Ve svý kartě píšeš, že chytáš od roku 1993 – na koho to hraješ?! Z tvýho vztahu k přírodě a k rybám je jasný, že lovíš max. 2 roky a už jsi mistr světa? Tak hrdino, pozdravuj tátu kosmonauta, nebo co to vlastně je za super borce a hlavně dědulu, ten je snad ředitel nemocnice, tak by se ti i mohl hodit, bo urážet za klávesnicí umí každej xyndl, v placatý kšiltovce na křivo a s kalhotama, který mají rozkrok u kotníků
, ale když dojde na lámání chleba, tak si do těch riflí nachčijou – nebyl bys první ani poslední. Nazdar pstruhožroutku, je mi tě líto a s těmi kamarády to myslím smrtelně vážně. Ono je to i jasný z toho, že nemáš v pátek odpoledne, na večer a v noci nic lepšího na práci, než sedět doma na prdeli a přemejšlet o píčovinách
- Pátek 30. května 2008 ve 22:46® Tomash
jiris> Na posilování jsem moc línej
- Pátek 30. května 2008 ve 22:45® Tomash
Trout-boy> Čím víc se s hovnem mažeš, tím víc smrdí a ty ses krásně rozesmrděl! Tvoje slinty nejsou pro mě argumenty, ztrácíš se v tom a opět se dobře bavím. Leží mi v hlavě, jak kretének jako ty vleze na webovky, kde je parta lidí, který se ho snaží nasměrovat správným směrem a ty si nadále pod sebou řežeš větev, už jsi ji dávno uřízl. Těžko si tady najdeš kámoše, neneajdeš chudáčku
- Pátek 30. května 2008 ve 22:38® Tomash
Salmo> Má rovných 42 cm, až ji vyndám z roztoku, tak ji změřím s metrem. Co se říká, je jedna věc, ale co je skutečnost, je věc druhá. Když budeš přemýšlet a podíváš se na foto, uvědomíš si, že těch 42cm má hlava a kousek těla – tak, jak to jde k preparaci, takže smajlíky vkládáš pěkný, ale zcela mimo mísu ty smíšku