Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 2. června 2008 v 0:08® Tomash
Tomash

Vydrain> přesně 9-)

Neděle 1. června 2008 ve 23:24® Tomash
Tomash

Oprava, o píchání a umístění ocásku :-D Kua, ať žijí dvojsmysly :-D

Neděle 1. června 2008 ve 23:23® Tomash
Tomash

HaD> S profi-boyem se hádat nemůžu a ty se s jirisem klidně bavíš o píchání :-D :-))

Neděle 1. června 2008 ve 23:21® Tomash
Tomash

Trout-boy> Podívejme, podívejme, podívejme. Jak rychle se panáček sklidnil potom, co mu HaD řekl pravdu a trochu pohrozil, to se pak sevře krček i prdelka a krutý, silný a neohrožený profi válečník se mávnutím kouzelného proutku promění v ubohé neviňátko. Stále jsi k smíchu, ale teď už je mi z tebe úplně blivno, bezpáteřní joudo! :-))

Neděle 1. června 2008 v 17:08® Tomash
Tomash

Trout-boy> Pokud by v běžném životě platilo, že za chyby se platí, byl bys na mizině! Ten chcípáček na tý mázlý kuchyňský fotce má míru? :-)) Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:52 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD

Sobota 31. května 2008 ve 23:44® Tomash
Tomash

Salmo> Ale od profesionálního supermana sis mohl nechat poradit! :-)) Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:53 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD

Sobota 31. května 2008 ve 21:53® Tomash
Tomash
Diskuze: Pěst na oko

VODA> Tebe nemyslí ;-)

Sobota 31. května 2008 ve 21:51® Tomash
Tomash

Trout-boy> dnes v 10:14:35® Trout-boy

• interpunkce a tvar slova „mě“ :-D Tento příspěvek sem 1.6.2008 v 18:53 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor HaD
Sobota 31. května 2008 v 9:05® Tomash
Tomash

dnes v 8:08:13® Trout-boy

• hrubá gramatická chyba ve tvaru slova „mě“, ale snažil jsi se! :-))
Sobota 31. května 2008 v 9:01® Tomash
Tomash

lucioperce69> Nech mě bejt!

VODA> Ty mi taky dej pokoj! :-D

Sobota 31. května 2008 v 1:16® Tomash
Tomash

A já si dal tu prácičku a znovu bedlivě pročetl tvý slovní preejakuláty, teda sorry, příspěvky (nepočítal jsem ti slovní překlepy apod..Jsem tolerantní a uznám, že se to občas může stát). No, a když chceš někoho opravovat s pravopisem, tak tedy… ne 25. května v 17:09:43® Trout-boy

• tady máš dvě hrubky v interpunkcích

st 28. května ve 21:15:25® Trout-boy

• hrubka v interpunkci

st 28. května ve 23:33:20® Trout-boy

• chybí interpunkce

st 28. května ve 23:35:03® Trout-boy

• chybný slovosled a opět interpunkce

čt 29. května v 7:55:46® Trout-boy

• hrubka ve tvaru slova – směšné :-D a opět interpunkce

pá 30. května v 11:35:01® Trout-boy

• tady jsi se rozepsal, tak to je víc gramatických hrubek, než když píšeš jen jedno souvětí, takže po pořádku – interpunkce, tvar zájmena „mě“ a interpunkce

pá 30. května v 11:51:37® Trout-boy

• hrubka v interpunkci

pá 30. května ve 14:50:08® Trout-boy

• hrubka v interpunkci

pá 30. května ve 14:51:48® Trout-boy

• „leda“ + slovosled

pá 30. května v 15:05:19® Trout-boy

• třikrát chybí interpunkce

pá 30. května v 19:38:02® Trout-boy

• dvakrát chybí interpunkce
  • si mistře dovolím poznámečku, napsal jsi :

„A toto je MOJE poslední zpráva tobě ty hromado svalů s ptačím mozkem v hlavičce a JÁ narozdíl od tebe jsem chlap a co řeknu to dodržím, ne jako ty.“ – a pak jsi mi CHLAPE napsal? :-D :-D :-D pá 30. května ve 22:36:20® Trout-boy

• tři hrubky v interpunkcích

pá 30. května ve 22:44:19® Trout-boy

• hruba ve tvaru slova „mě“

pá 30. května ve 23:18:47® Trout-boy

• hrubka v interpunkci

pá 30. května ve 23:23:59® Trout-boy

• Tenhle je můj oblíbený. V jednom souvětí máš dvakrát hrubku ve tvaru slova „mě“ (ani jednou ses netrefil:-)) ) a tři hrubky v interpunkcích

pá 30. května ve 23:27:41® Trout-boy

• dvě hrubky v interpunkcích

pá 30. května ve 23:31:28® Trout-boy

• jedna hrubka v interpunkci

pá 30. května ve 23:34:35® Trout-boy

• hrubka v interpunkci a tvé slovní spojení „ryzýho amatérství“ je skutečně profesionální čeština :-))

pá 30. května ve 23:38:11® Trout-boy

• hrubka v interpunkci

pá 30. května ve 23:53:00® Trout-boy

• hrubka v interpunkci

Celkem máš 37 hrubých gramatických chyb ze 49ti příspěvků, který jsi sesmolil, napsal sem a chceš někoho učit pravopis? Vy.er se na to! :-)) BTW : Takovej producent, co nezvládá učivo pro 4. třídy ZŠ, se určitě uživí :-)) :-D :-))

Sobota 31. května 2008 v 1:08® Tomash
Tomash

jindrich> jj

Sobota 31. května 2008 v 0:41® Tomash
Tomash
Diskuze: Pěst na oko

SMRT 9-)

Sobota 31. května 2008 v 0:39® Tomash
Tomash

jindrich> Sorry, podívej se sem www.chytej.cz Ve 12–47 jsem to dnes řešil s klukem, co to hlavu řezal a vyčetl jsem mu, že mi tam nechal málo masa…

Sobota 31. května 2008 v 0:36® Tomash
Tomash

C´est tout a začínáte mě dost prudit pánové! :-/

Sobota 31. května 2008 v 0:36® Tomash
Tomash

Georgino> O čem to mluvíš? A o co ti jde? Nikdy jsem takhle ohromnou štiku nepreparoval, tak mi přišlo docela zajímavý ji změřit, vyfotit a poslat sem. Nic víc, nic míň. TEČKA! To, že se do mě Salmo navezl a já mu to vysvětlil je snad naprosto normální

VODA> Prosím?

jindrich> Ach jo, špatně čteš, nebo je to tím, že je tak pozdě večer. Ta hlava patří štice, kterou jsem v reálu celou ani neviděl, jen z fotek, chytili ji kluci z Ústí a k preparaci mi ji přivezl kámoš před dvěma dny. Takže jsem nemohl oběovat vůbec NIC. Pokud bych ji ulovil já, nechal bych ji minimálně 15 cm za prsní ploutví.

Sobota 31. května 2008 v 0:30® Tomash
Tomash

Trout-boy> Řekněte někdo tomu synkovi, co vypadá jako kus špekatého prasete… – ty bambulo, došly ti argumenty, tak na to jdeš z ostra? :-D Jsi fakt výstavní kus debila, ale uvědom si, že já mám metrosexuálního rappera, kterej se fotí s uschlým killnutým potočáčkem a píše tady cinty o tom, jak toho mohykána zdolal na divokým potoku a dal mu zabrat ( to 36cm HOVADO :-D ), naprosto u prdele. Ve finále, když tady misruješ, kolik už máš mírových pstroužků, tak se třeba i podívej na moje úlovky a zamysli se nad svým velerybářstvím. Ve svý kartě píšeš, že chytáš od roku 1993 – na koho to hraješ?! Z tvýho vztahu k přírodě a k rybám je jasný, že lovíš max. 2 roky a už jsi mistr světa? Tak hrdino, pozdravuj tátu kosmonauta, nebo co to vlastně je za super borce a hlavně dědulu, ten je snad ředitel nemocnice, tak by se ti i mohl hodit, bo urážet za klávesnicí umí každej xyndl, v placatý kšiltovce na křivo a s kalhotama, který mají rozkrok u kotníků :-)) , ale když dojde na lámání chleba, tak si do těch riflí nachčijou – nebyl bys první ani poslední. Nazdar pstruhožroutku, je mi tě líto a s těmi kamarády to myslím smrtelně vážně. Ono je to i jasný z toho, že nemáš v pátek odpoledne, na večer a v noci nic lepšího na práci, než sedět doma na prdeli a přemejšlet o píčovinách :-D

Pátek 30. května 2008 ve 22:46® Tomash
Tomash

jiris> Na posilování jsem moc línej ;-)

Pátek 30. května 2008 ve 22:45® Tomash
Tomash

Trout-boy> Čím víc se s hovnem mažeš, tím víc smrdí a ty ses krásně rozesmrděl! Tvoje slinty nejsou pro mě argumenty, ztrácíš se v tom a opět se dobře bavím. Leží mi v hlavě, jak kretének jako ty vleze na webovky, kde je parta lidí, který se ho snaží nasměrovat správným směrem a ty si nadále pod sebou řežeš větev, už jsi ji dávno uřízl. Těžko si tady najdeš kámoše, neneajdeš chudáčku :-P

Pátek 30. května 2008 ve 22:38® Tomash
Tomash

Salmo> Má rovných 42 cm, až ji vyndám z roztoku, tak ji změřím s metrem. Co se říká, je jedna věc, ale co je skutečnost, je věc druhá. Když budeš přemýšlet a podíváš se na foto, uvědomíš si, že těch 42cm má hlava a kousek těla – tak, jak to jde k preparaci, takže smajlíky vkládáš pěkný, ale zcela mimo mísu ty smíšku :-P