Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 30. května 2008 v 15:27® Tomash
- Diskuze: Přívlač a dravci
Petas> Co bys chtěl od člověka, který nerozezná ironii?
- Pátek 30. května 2008 v 15:14® Tomash
- Diskuze: Pěst na oko
Pěst na oko si zaslouží Trout boy, za to, jak je zabedněnej!
- Pátek 30. května 2008 v 15:13® Tomash
Trout-boy> Kde jsou ty velký, co jsi vychytal?
- Pátek 30. května 2008 v 15:13® Tomash
Jiris už to sem psal – chytit mírovou čudlu umí každej, kde jsou ty trofejní ryby profesionálního lovce a fotografa? Fotit potok je fajn, ale od profesionála, jako jsi ty bych čekal fotky nějakýho potočáka alespoň 60cm, vždyť máš i značkový prut a naviják, viď? Víš, mám hodně kamarádů a mnohokrát jsem byl svědkem toho, jak při vláčení na MP řek, tak já si jdu chytit pstruha a do 10min měl 3ks a nejmenší měl 42cm a to bylo na Ohři, kde je rybářský tlak jako fík ty profesionále s trofejní munclou!
- Pátek 30. května 2008 v 15:08® Tomash
Trout-boy> Není špatná, není profi, rozhodně není rozkošná. Prostě jsi vzal digital a udělal jsi cvak. Jsi vyšinutej, nadutej, nabubřenej trouba, ale človíček, který je od mala rozmazlovaný a přesvědčovaný, že je nej a mistr světa se pak jinak než ty chovat neumí. Pak se není čemudivit – JSEM LOVEC. No panečku, to jsem se skoro lekl. U opasku nosíš lovecký nůž? Fakt jo? A v prdeli zaječí tlapku a a v náprsní kapse shnilýho potůčmena, abys líp splynul s okolím! Jsi strašně k smíchu a naprosto geniální je, jak si nevidíš do huby. Jsi skutečný unikát a jediný lovec na světě!
Můžeš mi ještě vysvětlit v čem spočívá podstata lovu?
- Pátek 30. května 2008 ve 13:45® Tomash
profi-všeho boy : Jsi prostě takový rybářský miminko, než se z tebe stane Rybář, tak to uteče ještě hodně vody, pravděpodobně tou dobou už nebude v Labi ani kapka vody
Toto je ode mě poslední zpráva k tobě. Potvrdilo se mi, že člověk, který má na řepě kšiltovku XXL s kšiltem na křivo, je skutečně podezřelej a je možná všechno, jen ne rybář. Ať ti berou potočáčci na tvým potůčku a ať jich ještě víc sežereš, nezapomeň poinformovat, kolik jsi jich za 5h chytil, to je extrémně důležitý údaj
- Pátek 30. května 2008 v 11:07® Tomash
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Kazan>
- Pátek 30. května 2008 v 10:56® Tomash
Právě, že dokud jiris nepřišel k Policii, tak tam neměli to motto „Pomáhat a chránit“, ale po pár jirisových úspěšných štacích jej policajti na počest jirise uvedli do oběhu
- Pátek 30. května 2008 v 10:52® Tomash
foto se nechytlo, tak znovu
- Pátek 30. května 2008 v 10:42® Tomash
Jinak takhle vypadá kebule pořádný štiky! Délka samotné hlavy 42cm !!! Snad se mi povede ji pěkně vypreparovat
- Pátek 30. května 2008 v 10:39® Tomash
- Pátek 30. května 2008 v 8:46® Tomash
Datum lovu: dnes, Revír: BarboraDneska to byl super lov. Z rána byla trochu zima, ale okounům to nevadilo
Tento příspěvek sem 30.5.2008 ve 22:49 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor BoBo-Falknow
- Čtvrtek 29. května 2008 ve 21:13® Tomash
regulus>
- Čtvrtek 29. května 2008 v 15:51® Tomash
jiris> KDYBYS NEKECAL!
- Čtvrtek 29. května 2008 v 15:31® Tomash
jiris> Tak až budeš mít pár dní čas a já taky, tak bych se ti ozval. Na přívlač jsem nechytil sumce přes 80cm
- Čtvrtek 29. května 2008 v 15:03® Tomash
jiris> Si piš, strach je mý druhý jméno. Kdy mám přijet na slizouny?
- Čtvrtek 29. května 2008 ve 13:53® Tomash
jiris> Jak to jako myslíš? Začínám se bát…
- Čtvrtek 29. května 2008 ve 13:25® Tomash
- Čtvrtek 29. května 2008 ve 13:05® Tomash
Profi-photo boy : Předem říkám, že jestli chceš a budeš urážet jirise, uvědom si, že jiris je policajt a může se to byť přes net považovat jako útok na veřejného činitele! Už tady na to jeden dobrák doplatil, bacha na jirise, s tím bych si nezačínal…
- Čtvrtek 29. května 2008 v 9:27® Tomash
Trout-boy> Ty jeden profesionále, musím ti poděkovat za jedinou věc – tvoje do očí bijící ubohost a nafoukanost, nevím na co, mě strašně baví. Myslel jsem si, že hlupáčci jako ty, mají alespoň trochu pud sebezáchovy, ale nemají. Kolik je ti let? Co si dokazuješ? na koho chceš udělat dojem? Ty velrybáři a profesionální fotografe, vrať se na zpátky na Zem! BTW : Pořádně se zamysli, napočítej do deseti, teda radši do sta a pak reaguj. Třeba se opět úplně neshodíš