Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 10. února 2008 ve 23:00® Tomash
- Diskuze: Všeobecná diskuze
VODA> OK, budu se těšit
- Neděle 10. února 2008 ve 22:23® Tomash
VODA> Četl jsi MOJE příspěvky, které jsem psal na TVOU adresu?! Myslím, že jsem se tě celkem i zastal, tak nevím, co tady vymejšlíš za kačeří příběhy… BTW : Čeština ti nejde, ale v příspěvku, co píšeš „samej profesor čestiny pitomci“ – nemáš žádnou hrubku
Takže nadávky ti vyloženě jdou
Tak jako tak, podívej se znovu na tu fotku s obalenou parmou a uznej, že není ani trochu pěkná. Navíc pozorně čti, co ti píšu já a co někdo jinej, jsem vyloženě alergickej na to, když mi někdo něco vyčítá zcela bezdůvodně. Howgh
BTW2 : Lucio, můžeš být od té dobroty a napsat, kdo komu skáče šipky do pr.ele? A když už je to na chytej.cz tak marný, tak proč sem píšeš?
- Sobota 9. února 2008 v 19:30® Tomash
lucioperce69> Parma dostala pozvání do udírny? Jak se to dělá? Myslel jsem, že co se parem týče máš ty i ostatní z Duchcovského klanu jasno. Proč si sakra berete parmu (vím, že ne ty), když je v Labi cejnů po koko.? Chuťově je maso stejný – kostnatý a není to věčná škoda?
Péťo, t mě znáš, víš, že nejsem nijak přecitlivělej, co se týče braní např. kaprů, nebo candátů, ale parmy?! To mě dokáže pěkně na.rat, nechápu tě, že se zastáváš argumenty typu :„Tahle se neválela v blátě, ta byla pozvána do udírny“! Co s tebou je?
- Sobota 9. února 2008 v 0:29® Tomash
cormoran> Péťo, Voda psal, že tam lucio byl, je to jeho práce!
- Pátek 8. února 2008 ve 23:53® Tomash
4all : Na pláži je teď u krajů jarní bordel. Kamení není na pláži žádné, fotka tedy vypadá dost morbidně, ale když jsem viděl „Vodu“ vakci, tak se k rybám chová dost šetrně. Tolik ke cti a omluvě lovce, jinak kompozice fotky a parma obalená v hnoji se mi taky vůbec nelíbí. Je to chyba lucioperci, kterej tohle určitě fotil. Lucio, jsi amatér!!!
- Pátek 8. února 2008 v 0:25® Tomash
Kazan> Právě, že ten tloušť je spíš do písmene W, ale už to nechci řešit. Vím, že 67cm nemá
- Čtvrtek 7. února 2008 ve 20:06® Tomash
Kazan> Když změříš rybu po její nejdelší paprsek na ocasní ploutvi, když má ocasní ploutev vytočenou, jako ten tloušť na fotce a narovnal bys celý ocas tím, že bys rybu položil na rovnou plochu, tak se ryba zmenší, to je 100%
PS :? Je to, jako bys měřil odvěsnu a pak přeponu u pravoúhlého trojúhelníka…
- Čtvrtek 7. února 2008 v 19:20® Tomash
BTW : Když si ještě všimneš, že je ryba prohnutá, tak ji z fotky evidentně měřím k nejdelšímu vrchnímu paprsku na ocasníploutvi, tudíž, kdyby se, jak ty říkáš narovnala, ještě by pár cm ztratila!
- Čtvrtek 7. února 2008 v 19:19® Tomash
Kazan> Taky dávám rybě k dobru dva dílky (cca 4,2cm) a uvažuju, že má kluk průměr prstu 2,1cm!!! Já mám 1,8cm a vážím 100kg! Kluk na fotce váží tak třetinu toho co já a má tak 8let… Už je to jasný? Tloušť nemá ani 60cm! Napsal jsem 55cm – rozdíl + – 2cm bych bral. Howgh
- Čtvrtek 7. února 2008 v 19:09® Tomash
Kazan> Ryba by měla 67cm, pokud by měl kluk na obrázku tloušťku(průměr) prstu zhruba 1,9cm – vzhledem k tomu, že průměr prstu mám já, co by zástupce 100kg živé váhy průměr prstu 1,8cm, považuji délku tlouště za nedůvěryhodnou a trvám na tom, že ryb má délku do 55cm
- Čtvrtek 7. února 2008 v 19:01® Tomash
Kazan> Stačí se podívat na toho malého kluka, co rybu drží – pokud by měl skutečně téměř 70cm, vypadalo by to stejně, jako když bys ty držel štiku 100cm. Kluk je malej, tloušť pěknej, tak proč z něj neudělat sedmdesátku. Poměřit by to šlo snadno podle průměru prstu – tloušť má do 55cm
- Čtvrtek 7. února 2008 v 18:33® Tomash
Doudleban> Tloušť na fotce je pěknej, ale nemá ani 60cm
- Úterý 5. února 2008 ve 23:58® Tomash
- Diskuze: Přívlač a dravci
ja-rule> Už se do toho hodně slušně zamotáváš. Nemáš svůj vlastní názor? Musíš ho upravovat podle ostatních? Chvílí vláčíš bez háčků, pak zase s nimi. Mám úplně zasranej monitor od toho, jak se ti práší od huby, už s tím prosím přestaň. Ztrapňuješ se
- Pátek 1. února 2008 v 0:36® Tomash
Padis> Gratuluju! Tomik říkal, že jsi ještě nikdy nic většího nechytil!
- Středa 30. ledna 2008 ve 12:30® Tomash
lucioperce69> Dík, žes dal vědět, že jdeš!
- Úterý 29. ledna 2008 v 18:26® Tomash
Sander> Srazil jsi ho zepředu, není to tak? Pochopil jsem to z tvého vylíčení, že jel před tebou a tys ho vzal zezadu, proto jsem ti napsal, co jsem napsal
- Úterý 29. ledna 2008 v 9:47® Tomash
Dědku, ty už zase lžeš
- Úterý 29. ledna 2008 v 0:27® Tomash
LojzaRybka> to jo no, už 3 roky je čerstvej dědku
- Úterý 29. ledna 2008 v 0:05® Tomash
Sander> Je několik možností, které jsi mohl využít a nevyužil a mnoho případů jak to mohlo dopadnout…
- Pokud byl ožralej a tys do něj vrazil, může za to on
- Pokud byl ožralej a vrazil do tebe, může za to on
- Pokud nebyl ožralej, přimotal se ti do cesty, můžeš za to ty. I kdyby jel 100krát jako idiot. Musíš mít vždy bezpečný odstup, tedy „dodržet přiměřenou vzdálenost od vozidla jedoucího před tebou“
Každopádně je vždy lepší volat policii! Anebo to policii nahlásit. Je spousta tragických scénářů, kterými tě nebudu strašit. Být teď na tvém místě, trval bych na kamínku, co odlétl od kamiónů – ten ti udělal tu prasklinu na skle. Žádnýho cyklistu jsi neviděl, neslyšel, nesrazil… Ještě nikdy nikoho nepotrestali za to, že něco udělal, ale za to, že se nechal usvědčit