Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 2. listopadu 2007 v 10:09® Tomash
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaD : Davide, ve trofejích tady na chytej sou příšerný úlety – nechtěl bys to trochu projet? Dám i nápovědu, kde hledat Franklina… Cejnek malý, mník jednovousý, úhoř říční, jelec tloušť…
- Čtvrtek 1. listopadu 2007 ve 23:38® Tomash
kráááásnejch sedmadvacet
- Úterý 30. října 2007 ve 23:32® Tomash
Kazan : Super tloušť, kdes ho trefil?
- Úterý 30. října 2007 ve 23:32® Tomash
Lojzík : To víš, že jo
dudlík : A vykuř mi pííííšu… jiris : Na mé je bolen živule a ve vodě ho fotit nemůžu – nedostal bych k němu Rapala metr
- Úterý 30. října 2007 v 11:56® Tomash
Alivio> Že tě huba nebolí!
- Pondělí 29. října 2007 ve 23:44® Tomash
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27.10.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Tak ještě vypopnutý bolen 66cm, aktivita už je ale velice slabá…Uloven během zhruba 4hodinové vláčky. Potěšil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. října 2007 v 15:25® Tomash
- Diskuze: Přívlač a dravci
Tomik> Mně prostě ne no, nebudu ti lhát. Ten prut je klump
- Pondělí 29. října 2007 ve 14:28® Tomash
Tomik> Přeju, aby ti vydržel déle než mně! Já s ním provedl 2 náhozy a při třetím se mi vylomilo koncové očko, reklamace a za měsíc jsem s ním šel znovu. To už vydržel hodinu a půl a pak se mi zlomil u rukojeti a opět při náhozu – házel jsem 00ky – 1ky rotny. Nezlob se na mě, ale ten prut je na 2 věci, to sis měl radši koupit šeryvůda…
- Neděle 28. října 2007 v 15:33® Tomash
Lojzik : jj, treska je treska…
Chytej metr nechci, ten Rapala je nejlepší!
- Neděle 28. října 2007 v 0:11® Tomash
Zauwi> Hajzle, tvoje škoda, že jsem ten rapaláckej metr neměl, bo bys měl kapitálního okouna… LojzaRybka> Lojzův táta bydlí v Norsku a rok, co rok mu posílá mražený tresky – nikdo jste si toho nevšimli a Lojzík vesele vydává tresku za mníka!
jiris> Maximálně 27cm, ale já ti věřim a je to jedno…
- Sobota 27. října 2007 ve 20:23® Tomash
LojzaRybka> V tom případě já dvoumetrovýho. U mě je to jistota, já mám rapala metr, zato ty jsi v hajzlu!
- Sobota 27. října 2007 ve 20:22® Tomash
jiris> já spolupracuju s kriminálkou Miami, ti zadali do kompu křoví a ty stromky, co jsou na fotce a mám přesnou polohu místa přes GPS. Zítra tam razím
- Sobota 27. října 2007 ve 12:57® Tomash
jiris> Fuj, ta kudla je stejně ošklivá, jako ta na srazu!
- Neděle 21. října 2007 ve 14:10® Tomash
fuj sněží
- Sobota 20. října 2007 ve 23:59® Tomash
LojzaRybka> Držím a zmrzni vydro!
- Sobota 20. října 2007 v 10:49® Tomash
BigMike> Taková slabší černá lanka – něco mezi kevlarem a klasik zeleným
- Pátek 19. října 2007 ve 22:05® Tomash
jiris>
BTW : Jsem 100% přesvědčen, že pletenka obstojí před štičími skalpely mnohem hůř než obyčejný monofil. Sám bych na štiku bez lanka nešel, ale někdy mi na to vletí při pokusech o okouny – to je pak loterie. Naprosto neuznávám soudruhy, kteří vnímají lov štiky bez lanka jako „větší adrenalin“ – spíš je to „největší demence“…
- Pátek 19. října 2007 v 17:31® Tomash
jiris> Hlavatky jsou všude, letos mám 3 z Barbory a 2 z Bíliny
- Čtvrtek 18. října 2007 ve 23:39® Tomash
Scanix> jo, je to zvláštní,proto jsem to sem prdnul. Ten tvůj příklad, kdy se amur zamění s tlouštěm je dost častý a asi nejzávažnější
- Čtvrtek 18. října 2007 ve 23:24® Tomash
Druh: Jelec tloušť Revír, datum, čas: Jizera 1, 15. 9. 2007, ? hod. Délka, hmotnost: 64 cm, 3,5 kg Nástraha: wobbler Doba zdolávání: ? min Jméno: Michal Krupka, Milovice nad Labem
- skopčeno z www.quin.cz
Bolen 64cm není podle mě nijak vzácný úlovek, pokud jej lovec označí za tlouště, okamžitě se jedná o super raritu. Je smutné, že někteří rybáři nepoznají rybí druh u živé ryby, když je to patrné i z fotografie. Stejně tak je zvláštní, že úlovek Michala Krupky (bolen = tloušť) prošel i redakčním sítem…