Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 18. října 2007 ve 23:18® Tomash
Tomash

Štika pěkná, fotka ucházející, ale pro památku určitě dobrá. Já mít Rapala metr, udělám z ní 120ku, jako prd :-))

Čtvrtek 18. října 2007 ve 23:16® Tomash
Tomash

jiris> že to říkáš zrovna ty! :-))

Pondělí 15. října 2007 ve 20:38® Tomash
Tomash

LojzaRybka> super díky :-93;

Pondělí 15. října 2007 v 19:57® Tomash
Tomash

Alivio a lucioperca> To musí fotit mistr twistr, aby ryba vypadala extra big – musím se pochválit, tu jsem fotil já! :-) Ke cti štiky je nutno podotknout, že i při délce 71cm, byla krááásně vypasená :-P

Pondělí 15. října 2007 v 19:55® Tomash
Tomash

HaD> Hele, já se tím neužírám – odpadla mi přednáška, tak jsem brouzdal a kochal se :-)

Pondělí 15. října 2007 v 9:37® Tomash
Tomash

Houby letos rostou neuvěřitelně a začínají růst už i ryby, to se na to vykašlu :-D Jinak vím, že se tu propíral muj mega tloušťák 46cm a lipánek :-) , ale jan bauer má rapala soutěž těžce na háku – posuďte sami, jestli ti jeho obři mají po 68mi cm! :-O

foto/diskuze/vseobecna/2007/th-img14211.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2007/th-img14212.jpg
Sobota 13. října 2007 ve 23:12® Tomash
Tomash

Bobo : Pěkný úspěch, gratulace

Čtvrtek 11. října 2007 ve 22:24® Tomash
Tomash

LojzaRybka> Pomuchlej jim vousky vydro :-D ;-)

Čtvrtek 11. října 2007 ve 22:23® Tomash
Tomash

Alivio> 90% ? Málo! Zase mě podceňuješ… GRRRR Zejtra jedu na štiky a vokóny. Budeš valit bulvy! :-O Možná :-D

Čtvrtek 11. října 2007 v 16:59® Tomash
Tomash

lucioperce69> šmejde

Čtvrtek 11. října 2007 v 7:40® Tomash
Tomash

CeP> Převoz jakékoliv zvěře na jatka je šílený. I k chovům by se, z hlediska estetiky, nebo jakéhosi soucítění se zvířaty, dala řada věcí vytknout. To by se z toho musel člověk zvencnout… Proto jsem reagoval na frankensteina, kterému coby rybáři vadí přecpaná akvárka s rybami v supermarketech. Taky z toho nejsem odvázaný, ale beru to jako obyčejnou zkušenost. Vedení firmy má skoro určitě celou záležitost dobře „právně ošetřenou“. Těžko se na ně obyčejný rybář dostane. :-/

Středa 10. října 2007 ve 22:39® Tomash
Tomash

CeP> souhlasim, přitáhl jsem to za vlasy :-93;

Středa 10. října 2007 v 19:51® Tomash
Tomash

LojzaRybka> Podle mě ne. Přirovnání, že je to stejné trápení, jako když tahá rybář rybu po břehu, je nevhodné. Myslel jsem to tak, že když máš živočicha JEN ke konzumaci, je pohled na „správnou a vhodnou manipulaci“ nejednoznačný. Stejně tak se dá brečet nad tím, že brojlery fedrujou v klíckách a cpou steroidama aby měly mega stehna – to ale my nevidíme, dostaneš twistera u KFC a tím to hasne. Nebo si koupíš láhev mlíka a už nevidíš, že krávu věznili nepřirozeně v malých kotcích a dojili ji do mrtě a další a další příklady… „Stěžovat“ si nad kaprem nacpaným v akvárku je přitažený za vlasy! Jak to vypadá v kádích před Vánoci? PCHE!

Úterý 9. října 2007 ve 23:58® Tomash
Tomash

Ono totiž, když je ryba, nebo kterýkoliv jiný živočich určen JEN ke konzumaci, platí na něj/ni úplně jiná kritéria. Stejně tak se dá hořekovat nad hambáčem u McDonalda, anebo mlékem v supermarketu. Jsme přece konzumenti…9-)

Úterý 9. října 2007 ve 23:56® Tomash
Tomash

frankenstein> Jsi si jistý? :-|

Úterý 9. října 2007 ve 20:33® Tomash
Tomash

frankenstein> A steaky z lososa ti tam nevadí? A uzený makrely taky neva? :-D

Úterý 9. října 2007 v 18:49® Tomash
Tomash

sethy : Psal jsem ti osobku :-)

Pondělí 8. října 2007 ve 23:34® Tomash
Tomash

HaD> krása

Pondělí 8. října 2007 ve 22:04® Tomash
Tomash

BigMike> něco prubnu, díky za tipy :-93;

Pondělí 8. října 2007 ve 21:54® Tomash
Tomash

Sander, skwor > Doufám, že to bude super zabiják! :-)) BTW : Potřeboval bych woblera, ze kterýho se pomalu uvolňuje chemikálie – velcí boleni mi totiž za vláčedly jen plují a sem tam si ťuknou, ale nezůstanou viset – takhle by dostali chemickej čoud a pak bych si ho níž podebral :-D