Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 3. září 2007 v 18:52® Tomash
Tomash

LojzaRybka> Ve stanu ne, neboj ;-)

Pondělí 3. září 2007 ve 14:56® Tomash
Tomash

Ještě jednou se chci zeptat, jestli mám brát na sraz vodnici. Mám? Nerad bych ji s sebou vláčel a pak ji tam blafal sám… :-)

Pátek 31. srpna 2007 v 19:24® Tomash
Tomash

Hmm, asi ne. Něgde vznikla chyba. Každopádně napíšu na Normark, aby toho mýho „obra“ stáhli…

Pátek 31. srpna 2007 v 19:22® Tomash
Tomash

Hele, tak jsem nakonec ještě našel dvě fotky, který by těch 46cm mohly „ošetřit“

foto/diskuze/vseobecna/2007/th-img13547.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2007/th-img13548.jpg
Pátek 31. srpna 2007 v 15:21® Tomash
Tomash

toulovec> Ale nenaseru, teda trochu nasranem sem no. Ale ne na vás. Prostě jsem udělal rychlý 3 fotky u papírovýho metru a rychle jsem ho pustil. Vím, že umíš hodně dobře odhadnout délku ryby podle fotky, tak jsem myslel, že bys to mohl trefit podle toho popa. Jiná ryba to být nemůže, fotil jsem jenom tohoto. Cm mě tak netankujou, jde o tu pr.el. Labe je plný takovýhle tloušťů a ještě mnohem větších… No zkusim najít ty zbylý fotky… :-'

Pátek 31. srpna 2007 ve 13:24® Tomash
Tomash

měl bych mít doma další fotky, dám je sem v největším možném rozlišení – jestli chcete. Jinak si klidně myslete, že tloušť má 22cm, je mi to už jedno

Pátek 31. srpna 2007 ve 12:45® Tomash
Tomash

toulovec> Ten tloušť je pokroucenej stejně jako metr – zkus to přes popa – měřil jsem ho a byl u toho i kámoš. Nejsem piča, abych rybě přidával

Pátek 31. srpna 2007 ve 12:43® Tomash
Tomash

toulovec> 46cm – porovnej to přes popa… Jinak toho na fotce jsem chytil v březnu, to jsem ještě neměl rapala metr. Ten má 60cm :-D

foto/diskuze/vseobecna/2007/th-img13543.jpg
Pátek 31. srpna 2007 ve 12:11® Tomash
Tomash

Zauwi> U tloušťáka je 7cm pop – zkus to proměřit přes něj, uvaž i to, že tloušťák je dost „propadlej“ :-)

Pátek 31. srpna 2007 v 11:51® Tomash
Tomash

Rapala metrem jsem tlouště neměřil, jen klasickým a naměřil jsem 46cm. Neměřil jsem rybu na golfovým hřišti. Schválně si to zkuste a uvidíte. Navíc jsem tam jelčáka nechtěl moc mučit, takže jsem prostě fláknul metr k rybě a blejsknul. Rozhodně se nesnažím honit centimetry tam, kde nejsou :-| Soutěže se účastním, protože jsem soutěživej typ, takže what´s wrong? Jinak je to už můj druhý příspěvek do „Z lovu“ v poslední době, který nese negativní komentáře jen tak pro nic za nic, začíná mě to malinko jebat

Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 20:30® Tomash
Tomash

HaD> A vovovovovovovo tom to ye 9-)

Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 14:37® Tomash
Tomash

Kazan> Domluvili jsme se včera v deset večer v hospodě :-) BTW : Zítra půjdem asi znovu. Můžeš?

Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 13:50® Tomash
Tomash

Kazan> Co chodíš na stojáky? Pojď na řeku! Boleni tam předvádějí věci! :-)

Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 13:20® Tomash
Tomash
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.8.2007 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tvrdá vláčka s Dwarfem. Kámoš ráno trestuhodně urval pěknou rybu na dvojku eMTe v proudu. Já chvíli na to zlomil špičku UL vláčáku Jaxon Odeon – byla to moje chyba, zachraňoval jsem oblíbeného jointeda. Woblera jsem zachránil, prut mi snad zachrání šikovný opravář :-D Ještě, že jsem měl záložní proutek… Kolem sedmé ranní jsem na sedmičku popa lapnul lepšího tlouště 46cm. Ostatní droboť nestojí za zmínku. Celkový počet mnou i Dwarfových vyvláčených rybišek je 44ks. Dominovali bolínci a jelci. Pohodový lov

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13534.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 30. srpna 2007 ve 13:06® Tomash
    Tomash

Kucí, já mám RedArc Nova – to je ta „modernější“ verze reda a Spro navijáky asi fakt umí. Dávám mu už skoro rok dobrýho čouda a pořád jede jako novej. Přhazuju ho jak na feeder, tak na vláčku. Holt doporučuju :-93;

Středa 29. srpna 2007 ve 12:43® Tomash
    Tomash

HaD> :-D :-D :-D

Úterý 28. srpna 2007 ve 22:26® Tomash
    Tomash

LojzaRybka> Na druhým ouplávku! :-P

Úterý 28. srpna 2007 ve 22:24® Tomash
    Tomash

Lipánka jsem samozřejmě vrátil vodě, nejsem magor a i kdyby měl o 10 cm víc, tak by šel zpět! Šel jsem chytat na 2 hodinky, jeli jsme zrovna kolem to adept muškařiny – tvé kecy tě omlouvají jen proto, že jsi teprve adept :-D

Úterý 28. srpna 2007 v 17:29® Tomash
    Tomash
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.8.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

UL vláčka na smáčky a mini woblerky dopadla moc dobře. Povedl se mi první lipánek v životě – rovných 29cm pivo :-))

foto/diskuze/z_lovu/2007/th-img13527.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Úterý 28. srpna 2007 v 17:02® Tomash
      Tomash

HaD> Gratuluju, skvělá reprezentace :-)