Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 18. července 2007 v 17:38® Tomash
- Diskuze: Z lovu | Revír: Řeka | Způsob lovu: Klasická položená
Tak nějak různě jsme od neděle do dneška pokoušeli s Janou dravce na řece. Výsledkem bylo několik bolenů od 50–60cm, pár candátků od 30–40cm + dva bonusy. Tím prvním byl Jany první sumík viz foto a pak moc pěkně stavěný úhoř, který zabral mně. Oběma „bonusům“ přišla vhod bezhlavá ouklej
Počasí bylo hodně nepříznivé, takže sumasumárum celkem spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. července 2007 ve 23:11® Tomash
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Adio5 : Co to máš za kecy?
- Pátek 29. června 2007 v 1:14® Tomash
Sander> Paráda, srna tam nebyla?
- Čtvrtek 28. června 2007 v 18:03® Tomash
- Diskuze: Přívlač a dravci
Bosanac> Krááásnej zabiják, gratuluju
- Čtvrtek 28. června 2007 v 10:46® Tomash
Sander> Gratulace, protože mi letos štiky vůbec nejdou! Mám akorát 3 mimina do 55cm
- Čtvrtek 28. června 2007 v 0:54® Tomash
Sander : Gratulace, ta 65ka je skvěle stavěná, až bude mít 90cm, tak to bude krokodýl
- Středa 27. června 2007 ve 14:15® Tomash
skwor, Dodo, Kubajs : Díky za gratulace, holka mě málem přechytala
K těm bolenům – zrovna jsem se vrátil ze stejného místa a je po bolenech! Za dva dny tentokrát ve třech (i s Dwarfem) jen 4 bolenyMichal měl největšího 59cm, Jana bolínka mezi 45–50cm a já jednoho snad 40cm a pak dnes 55cm – no oproti víkendu krizovka
- Úterý 26. června 2007 v 0:09® Tomash
- Diskuze: Z lovu
Taky mi tam fotos jednoho většího 65cm chybí – holt jen tři fotky… Bolenů mezi 40–50cm bylo bezpočet – stejně tak u Jany, prostě luxusní víkend.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. června 2007 v 0:05® Tomash
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23. - 24.6.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
Tak a teď moje rybky 65 cm 64 cm 70cm !!! Blbé je, že jediný, který to nerozplaval, byl i ten největší, ostatní vráceni…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. června 2007 v 0:02® Tomash
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23. - 24.6.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
Neskutečný lov na nové lokalitě. Chytali jsme hlavně boleny. Na fotkách ti větší, které ulovila přítelkyně 62 cm 64 cm 68 cm !!! Ještě jí tam jeden větší 63cm chybí… Lovilo se na plandavky, rotačky a woblery. Vše C a R
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. června 2007 ve 21:27® Tomash
BigMike> osobka
- Pátek 22. června 2007 ve 22:32® Tomash
Alivio> Třeba časová smyčka…
- Čtvrtek 21. června 2007 ve 20:14® Tomash
raff> Což taky není kolikrát špatný
- Čtvrtek 21. června 2007 v 18:43® Tomash
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.6.2007 a pak dnes | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
Den po zahájení s přítelkyní a Dwarfem na Labi. Jana si stáhla prvního bolena na dvojku eMTe a měla z něj velkou radost – viz foto (délka cca 40–45cm). Mezi spoustou okounků 20–30cm (celkem ve třech zhruba 20ks) jsem trefil i jednoho tloušťáka standartních labských rozměrů (40cm) viz foto Dnes jen s Janou. Nejzajímavější ryby – bolen 45–50cm na nejmenšího „S“ popíka a po něm ještě jesen (měřen 46cm) na stejnou nástrahu. Ostatní čudly nestojí za zmínku, ale opět dominovali okounci + jedno podseklá ouklej
Šlo to, ale zmokli jsme jako myši
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. června 2007 v 18:02® Tomash
Tomik : Ty vaga, ona vytáhla mobil! To se mi ještě nepovedlo…
- Čtvrtek 21. června 2007 v 16:02® Tomash
Sander>
- Středa 20. června 2007 ve 22:03® Tomash
M.BURNES> Super wobler v super barvě – tyhle Jaxony a pak trochu větší verze (říkám jim soukromě šídla) jsou super pracanti a na řeku jsou to mý favorité! Nedej ho z ruky a uvidíš sám – tloušti a jelci se zblázní
- Středa 20. června 2007 ve 22:02® Tomash
Prichy> To dělá ten detail, jinak délka kolem 20ti cm by mohl klidně patřit i 80tce
- Pondělí 18. června 2007 ve 23:34® Tomash
HaD : Ani nevím, nebyl jsem u toho, byl jsem na druhým konci řeky. Myslím, že ho pustil, takže na fotce živě vypadat nemusí, ale nevím o tom, že by si ho Michal vzal.
- Pondělí 18. června 2007 v 18:16® Tomash
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 15. - 16.6.2007 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
U Lojzy zahájená tak jako minulý rok. V pátek pokus o hady – 0. V sobotu to bylo s dravcema celkem tvrdý. Dopoledne snad na desátý nához jsem měl cca 5ti sekundoý kontakt s potočákem střízlivý odhad 60cm, předvedl tři výskoky a narovnal mi jeden z háčků na trojháku 9cm Rapaly! Dále jsem do odpoledne povodil dva potočáky kolem 30cm viz první foto. Dwarf na tom byl mnohem lépe, co se úspěšné zahájené týče – ulovil potočáka 39cm a duháka 42cm viz fotky a pak ještě lipánka cca 20cm Lojza vytáhl několik štíhlat tuším 4 ks a pak tři pěkný potočáky od 40–45cm Všechno myslím bylo vráceno vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.