Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 27. září 2006 v 16:58® Tomash
Tomash

skwor> Geniální :-)

Středa 27. září 2006 v 16:58® Tomash
Tomash

rarach> OK

Středa 27. září 2006 ve 14:32® Tomash
Tomash

Rudolfe ze Sokolova : Budu bydlet v privátu s přítelkyní, ne na koleji. Rybařinou žiju, takže v Praze budu určitě chytat. Můj závazek na „odrybnění Vltavy“ byl myšlen s velkou nádsázkou. Jinak se docela cítím jako normální chlap ;-)

Středa 27. září 2006 v 9:01® Tomash
Tomash

Láďa> Dělal jsem si srandu. Trhám na svých revírech dost a dost. To mě nikdy neodradilo a neodradí. Svého woblera-favorita (Jaxona) jsem letos kupoval 8krát, ale co jsem woblery počítal, mám jich přes 150ks. Je toho moc. A to ani zdaleka nechytám nejvíc na woblery. Ani je všechny nedostanu k vodě, takže mi Praha „pomůže“, abych měl místo v batohu :-)

Úterý 26. září 2006 ve 22:16® Tomash
Tomash

Láďa> Tak já tam chytat nebudu. Nejsem blázen :-D

Úterý 26. září 2006 v 19:59® Tomash
Tomash

Láďa> Jasně, že hašteření, co jinýho? Po netu to snad ani jinak nejde. Labe v Ústí je nechutně prochytaný. Kazan si na to stěžuje každý společný lov a má pravdu :-D Hafo nástrah mám, tak jsem ready.

Úterý 26. září 2006 v 18:40® Tomash
Tomash

Láďa> No a hned potom si to můžeme „rozdat“ na Barboře, nebo na Labi v Ústí. Předem upozorňuji, že jsem na Vltavě nikdy nechytal :-D

Úterý 26. září 2006 v 17:49® Tomash
Tomash

Láďa> A ještě jeden poznatek – ryba, kterou ulovím a chci si ji ponechat, to nikdy nerozdejchá.

Úterý 26. září 2006 v 17:46® Tomash
Tomash

Láďa> muži, muži je vidět, jak Ti ležím v žaludku. A obavy jsou na místě! Od října zavítám do pražských vod (můj týden – 5 dní Praha, 2 dni Teplice) a Tu Tvoji slavnou Vltavu od štik dokonale očistím. Všechny, který zaberou, jsou předem kill. Díky moc za vhodné typy – z Tvých fotek je perfektně vidět pozadí a pro mě nebude problém Tvý slavný fleky odrybnit. S Patrikem máte do 5ti let po rybačkách. Už se taaaak těším… :-D

Úterý 26. září 2006 v 11:31® Tomash
Tomash

Alivio> Já to k tobě vůbec nemyslel zle. Ta velká písmena mi jen přijdou jako neosobní. Známe se přes net už docela dlouho, takže tak. toulovec> Pracuju na sobě, ale občas to nevydržím.

Úterý 26. září 2006 v 7:34® Tomash
Tomash

Prichy> Taky nechytáme stejný vody. Ta 70tka zabrala u přítoku v hloubce 1–1,5m.

Úterý 26. září 2006 v 7:32® Tomash
Tomash

Láďa> Nebudu tě přesvědčovat, proč se jako „masák“ necítím. Už ne. Už mě to nebaví. Dál si mysli, že je jediný nejlepší způsob každou rybu do poslední pustit a cejtit se jako ten nejlepší rybář na světě. Ten komu ryby nechutnají se má nejlíp. Ale až zase příště chytneš na Vltavě štiku a narveš ji ruku po loket za žábry a pak napíšeš, že si plave dál, tak si uvědom, že už to v tu chvíli, kdy to píšeš nemusí být pravda a tvá štika se může zmítat někde u břehu, protože jsi jí poškodil žábry ty chytrolíne. Alivio : Další Láďovi příspěvky to jen potvrzují. Jinak mi prosím tě nepiš ty Tebe a Tobě s velkým „T“. Z toho jde strach :-)

Pondělí 25. září 2006 v 18:24® Tomash
Tomash

Láďa> Štiku jsem si vzal. Nějak jsem celkově nepobral obsah tvé zprávy. Ty smajly na konci se mi jeví tak nějak výmluvně.

Pondělí 25. září 2006 v 17:11® Tomash
Tomash

Prichy> jedna štika vyšla

Pondělí 25. září 2006 v 10:08® Tomash
Tomash
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.9.2006 | Revír: Barbora | Způsob lovu: Přívlač

Teď jsem dorazil z lovu. Okouni ještě tak dobře nejdou, al 4 prďoly do 30cm jsem chytil. Ten největší měl 29 :-) Na popy jen jeden záběr, ale byla z toho myslím pěkná štika 70cm. Zítra možná nepůjdu, ale pozítří určitě, tak uvidíme, jestli ta štika byla náhoda, nebo se ještě nějaká povede. Ta poslední fotka je jen „trošku“ naaranžovaná :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9233.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9234.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9235.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 24. září 2006 ve 20:10® Tomash
    Tomash

jiris : Povedené fotky, díky frenzymen : Zítra, pozítří a popozítří to budu zkoušet. Dám vědět

Čtvrtek 21. září 2006 ve 13:16® Tomash
    Tomash
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21.9.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Od 6–12 vláčka na řece. Křest nového prutu se povedl. Nej rybou byl bolen 62cm na popa od Salma. K tomu ještě jeden jeho sourozenec, ale o 20cm menší. K tomu ještě 3 okouni do 25cm, 4 tloušti do 40cm a 3 jeseni do 45cm. Na fotce bolen.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9166.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9167.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Středa 20. září 2006 ve 20:35® Tomash
      Tomash

HaD> Ty vaga – ten sumejš musí mít 20kg a víc, ne? Nebo je jen suprově nafocenej, každopádně i kdyby měl 10kg tak je to perfektní úlovek na přívlač. Gratuluju! Já jdu zítra ráno…

Úterý 19. září 2006 ve 21:03® Tomash
      Tomash

Dodo> Nějakej trofeják se splet? :-D

Úterý 19. září 2006 v 11:47® Tomash
      Tomash

sethy : Velká gratulace, nádherný kousek!