Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 27. září 2006 v 16:58® Tomash
- Diskuze: Všeobecná diskuze
skwor> Geniální
- Středa 27. září 2006 v 16:58® Tomash
rarach> OK
- Středa 27. září 2006 ve 14:32® Tomash
Rudolfe ze Sokolova : Budu bydlet v privátu s přítelkyní, ne na koleji. Rybařinou žiju, takže v Praze budu určitě chytat. Můj závazek na „odrybnění Vltavy“ byl myšlen s velkou nádsázkou. Jinak se docela cítím jako normální chlap
- Středa 27. září 2006 v 9:01® Tomash
Láďa> Dělal jsem si srandu. Trhám na svých revírech dost a dost. To mě nikdy neodradilo a neodradí. Svého woblera-favorita (Jaxona) jsem letos kupoval 8krát, ale co jsem woblery počítal, mám jich přes 150ks. Je toho moc. A to ani zdaleka nechytám nejvíc na woblery. Ani je všechny nedostanu k vodě, takže mi Praha „pomůže“, abych měl místo v batohu
- Úterý 26. září 2006 ve 22:16® Tomash
Láďa> Tak já tam chytat nebudu. Nejsem blázen
- Úterý 26. září 2006 v 19:59® Tomash
Láďa> Jasně, že hašteření, co jinýho? Po netu to snad ani jinak nejde. Labe v Ústí je nechutně prochytaný. Kazan si na to stěžuje každý společný lov a má pravdu
Hafo nástrah mám, tak jsem ready.
- Úterý 26. září 2006 v 18:40® Tomash
Láďa> No a hned potom si to můžeme „rozdat“ na Barboře, nebo na Labi v Ústí. Předem upozorňuji, že jsem na Vltavě nikdy nechytal
- Úterý 26. září 2006 v 17:49® Tomash
Láďa> A ještě jeden poznatek – ryba, kterou ulovím a chci si ji ponechat, to nikdy nerozdejchá.
- Úterý 26. září 2006 v 17:46® Tomash
Láďa> muži, muži je vidět, jak Ti ležím v žaludku. A obavy jsou na místě! Od října zavítám do pražských vod (můj týden – 5 dní Praha, 2 dni Teplice) a Tu Tvoji slavnou Vltavu od štik dokonale očistím. Všechny, který zaberou, jsou předem kill. Díky moc za vhodné typy – z Tvých fotek je perfektně vidět pozadí a pro mě nebude problém Tvý slavný fleky odrybnit. S Patrikem máte do 5ti let po rybačkách. Už se taaaak těším…
- Úterý 26. září 2006 v 11:31® Tomash
Alivio> Já to k tobě vůbec nemyslel zle. Ta velká písmena mi jen přijdou jako neosobní. Známe se přes net už docela dlouho, takže tak. toulovec> Pracuju na sobě, ale občas to nevydržím.
- Úterý 26. září 2006 v 7:34® Tomash
- Diskuze: Přívlač a dravci
Prichy> Taky nechytáme stejný vody. Ta 70tka zabrala u přítoku v hloubce 1–1,5m.
- Úterý 26. září 2006 v 7:32® Tomash
Láďa> Nebudu tě přesvědčovat, proč se jako „masák“ necítím. Už ne. Už mě to nebaví. Dál si mysli, že je jediný nejlepší způsob každou rybu do poslední pustit a cejtit se jako ten nejlepší rybář na světě. Ten komu ryby nechutnají se má nejlíp. Ale až zase příště chytneš na Vltavě štiku a narveš ji ruku po loket za žábry a pak napíšeš, že si plave dál, tak si uvědom, že už to v tu chvíli, kdy to píšeš nemusí být pravda a tvá štika se může zmítat někde u břehu, protože jsi jí poškodil žábry ty chytrolíne. Alivio : Další Láďovi příspěvky to jen potvrzují. Jinak mi prosím tě nepiš ty Tebe a Tobě s velkým „T“. Z toho jde strach
- Pondělí 25. září 2006 v 18:24® Tomash
Láďa> Štiku jsem si vzal. Nějak jsem celkově nepobral obsah tvé zprávy. Ty smajly na konci se mi jeví tak nějak výmluvně.
- Pondělí 25. září 2006 v 17:11® Tomash
Prichy> jedna štika vyšla
- Pondělí 25. září 2006 v 10:08® Tomash
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.9.2006 | Revír: Barbora | Způsob lovu: Přívlač
Teď jsem dorazil z lovu. Okouni ještě tak dobře nejdou, al 4 prďoly do 30cm jsem chytil. Ten největší měl 29
Na popy jen jeden záběr, ale byla z toho myslím pěkná štika 70cm. Zítra možná nepůjdu, ale pozítří určitě, tak uvidíme, jestli ta štika byla náhoda, nebo se ještě nějaká povede. Ta poslední fotka je jen „trošku“ naaranžovaná
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. září 2006 ve 20:10® Tomash
jiris : Povedené fotky, díky frenzymen : Zítra, pozítří a popozítří to budu zkoušet. Dám vědět
- Čtvrtek 21. září 2006 ve 13:16® Tomash
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21.9.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Od 6–12 vláčka na řece. Křest nového prutu se povedl. Nej rybou byl bolen 62cm na popa od Salma. K tomu ještě jeden jeho sourozenec, ale o 20cm menší. K tomu ještě 3 okouni do 25cm, 4 tloušti do 40cm a 3 jeseni do 45cm. Na fotce bolen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. září 2006 ve 20:35® Tomash
HaD> Ty vaga – ten sumejš musí mít 20kg a víc, ne? Nebo je jen suprově nafocenej, každopádně i kdyby měl 10kg tak je to perfektní úlovek na přívlač. Gratuluju! Já jdu zítra ráno…
- Úterý 19. září 2006 ve 21:03® Tomash
Dodo> Nějakej trofeják se splet?
- Úterý 19. září 2006 v 11:47® Tomash
sethy : Velká gratulace, nádherný kousek!