Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 26. srpna 2006 ve 12:19® Tomash
Tomash
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.-26.8.2006 | Revír: Labe

V těchto dvou dnech další z trestných výprav na Labi. V pátek s LojzouRybkou a se mnou chytal i kámoš Pepa (Monster) moc se k mému velkému údivu nedělo, až na pár cejnků, karasa a plotici. Rozptýlení nám přinesli až dva cikánci, kteří nám chtěli předvést, jak se chytají ryby a tak dlouho naháněli hejno ouklejí, až se jim podařilo uštvat cca 5ti cm čudlu. Hned s ní letěli ke mně a já jim jako zkušený masaj poradil, ať ji vezmou domů, že bude večeře. Nedali se odradit a zavolali na LojzuRybku :„Pane chcete to ukázat?“ Álois suše opáčil, že není pedofil a já myslel, že smíchy sežeru židličku. Parťákům taky tekly slzy. Ryby nereagovali a k večeru jsme pochopili proč… Kolem nás lovili dravci tak intenzivně, jak jsem to ještě nezažil. Byli to určitě i sumci a tak se asi velké cejní hejno (které jsem plánoval pročísnout feederem) přesunulo někam jinam. Žádného dravce jsme v pátek neukeceli. Lojza zkoušel i přívlač.
V sobotu ráno v pět jsem měl sympatickou jízdu na ouklej a proměnil ji v pěkného candáta 72cm. V půl sedmé měl LojzaRybka na chlup stejný záběr, ale po záseku a pár výpadech se dravec dostal do vázky. Jinak i v sobotu pokračovalo feederové trápení a za celé dopoledne se mi podařilo tak max 10 čudel. Lojza nasadil do akce i novou matchku – Shimano Catana a na oukleje to bylo bohužel to pravé :-D Pěkný dvoudenní lov. (fotky candoše dodám – jsou u parťáka ve foťáku)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 26. srpna 2006 v 11:55® Tomash
    Tomash

Kazan> čus, na feeder cejny – měls tam kolo? kam jsi zmizel a co jsi čapnul?

Pátek 25. srpna 2006 ve 12:13® Tomash
    Tomash

Dodo : Hezkej okounek. Pěkně stavěnej…

Čtvrtek 24. srpna 2006 ve 13:57® Tomash
    Tomash

kulin : Bacha, když budeš pít s Japoncem…

Chlastá čech a japonec. Po nějaké době se pohádaj, japonec natáhne ruku, udeří, čech padne. Po peti minutách se čech probudí a ptá se japonce jak to udělal, japonec: „To bylo naše kung-fu“. Tak si připijou na zdraví, ale po půl hodině se zase chytnou, japonec natáhne ruku, udeří, čech padne. Po hodině se čech probere a ptá se jak to udělal, japonec: „To bylo naše karate“. Tak si připijou na zdraví, po chvíli se zase pohádaj, čech vstane, udeří ho. Po 3 mesících japonce propustí z nemocnice, když se potkaj v hospodě tak se ho japonec zeptá jak to udělal. Čech: „To bylo taky vaše, hever od Mazdy“!!!

Čtvrtek 24. srpna 2006 v 11:55® Tomash
    Tomash

kulin : Krásná dcerka, gratuluju ti, ať se dobře vede jí i mamině :-)

Úterý 22. srpna 2006 ve 23:04® Tomash
    Tomash

Láďa>Hele, to je trochu hrubý… „Mně nejvíce vadí když rybáři zabijej pro druhé a to včt.rodiny.“ Jestli si to přečte nezasvěcený policista, tak máš zítra doma URNu :-)
    S tím já problém nemám (vzít rybu pro rodinu) :-)

Úterý 22. srpna 2006 ve 21:47® Tomash
    Tomash

Láďa> Ajajajajaj! Takže zapírat? :-)

Úterý 22. srpna 2006 ve 21:43® Tomash
    Tomash

Láďa> Toho candáta 65cm z Vltavy 21.7. jsi si nevzal?

Úterý 22. srpna 2006 ve 21:37® Tomash
    Tomash

Láďa> Vůbec nezápasím – když si ji chci vzít, tak si ji vezmu, když ne, tak ji pustim. Proč zápasit?

Úterý 22. srpna 2006 ve 21:28® Tomash
    Tomash

Láďa> To se děje pořád. Už jsem to mnohokrát psal na chytej. To, že by to snad měla být povinnost (pouštět parmu)neznamená, že se to tak dělá. Já s tím nemám žádný problém. Hele, přečti si svůj první příspěvek na mě. Fakt tam není žádné osočení ani napadnutí? Buď jsem tak vztahovačnej, anebo myslím, že je :-)

Úterý 22. srpna 2006 ve 21:21® Tomash
    Tomash

Nevím, nějak se mi v poslední době zdá, že za každou ponechanou rybu bych si měl sypat popel na hlavu a týden nešáhnout na cajl. Teď mě ještě Láďa osočí, že napíšu, že pouštím jelce a parmy. to, že jsem pustil i dost mírových štik a kaprů už nepíšeš. Sakra o co jde??? Něco mi uniká? Kéž by mně a mým blízkým ryby nechutnali. Takový rybář je asi jediný sportovní a osvícený rybář. Není to už trochu přehnané?

Úterý 22. srpna 2006 ve 21:16® Tomash
    Tomash

Láďa> pane kolego rybáři – neměl jsem v úmyslu se jakkoliv vychloubat. Nevím, co ti vadí na tom, že píšu, že jsem pustil parmy a jelce – rád je chytám a pochopitelně i pouštím, ale znám ústecký masaře, kteří je berou, tak o co jde?

Úterý 22. srpna 2006 ve 20:49® Tomash
    Tomash

Raf> Vzhledem k tomu, že jsi mi psal do emailu, že pouštění ryb je u mě problematické téma, tak možná myslíš i mě. Je to tak? Doma je nás 5 dospělých a všichni rádi jíme ryby k tomu taky musím přičíst 4 členou rodinu přítelkyně. Letos jsem si nechal 6 štik, 12 okounů, 3 candáty, 2 úhoře, 1 bolena a k tomu 2 kapry a 16 ks cejnů. Je to hodně? Osobně s pouštěním ryb nemám žádný problém. Pustil jsem např. okouna 48cm, candáta 64cm, štiku 65cm a bezpočet jelců, cejnů, dost parem, štik a pár kaprů. Kdybych to měl dát do poměru, tak si vezmu asi tak jednu rybu z dvaceti ulovených. Necítím se jako masař. A ani při první příležotosti nemajznu rybu šutrem. Když si rybu ponechám, tak pro zpestření jídelníčku. Nikdy bych ji nevzal do mrazáku „na potom“.

Úterý 22. srpna 2006 v 16:41® Tomash
    Tomash
    Diskuze: Muškaření

toulovec> To snad ani není možný

Úterý 22. srpna 2006 ve 13:53® Tomash
    Tomash

HaD> Na samospoušť výborný! Já takhle fotil jesena – už jsem to měl před zahájenou tady na chytej(ve „Z lovu“). Čím to fotíš?

Úterý 22. srpna 2006 v 10:57® Tomash
    Tomash

HaD : Super fotos! Tvoje fotky se mi moc líbí. I pěknej bolínek – se ti chtěl předvést, že tu ještě je, že má radost, že ta redovo zubatka už ho nebude pronásledovat :-D

Úterý 22. srpna 2006 v 9:58® Tomash
    Tomash

red : Srdečně ti blahopřeju. Když ještě přihlédnu k použitému náčiní – je to fantastický výkon! Štika ja jako bonus krásně stavěná. Vážil jsi ji?

Pondělí 21. srpna 2006 ve 22:33® Tomash
    Tomash

BoBo-Falknow> Jestli mi příště to kolbiště zase takhle rychle zničíš, ztratí to svý jedinečný kouzlo :-)

Pondělí 21. srpna 2006 ve 22:01® Tomash
    Tomash

Hrouzek> Že se ty ozveš, to jsem čekal, ale takhle rychle! Fuj, to jsem se lek – bude opar :-)

Pondělí 21. srpna 2006 ve 21:59® Tomash
    Tomash

BoBo-Falknow> Mělo to zůstat jako výstraha – HaDa jsem dopředu varoval a tohle se mi moc nelíbí. Ichtylofág z toho na můj vkus vyváz až příliš dobře! Nebyl na očích ani 24hodin. I když na druhou stranu chápu, že to na chytej nepatří.