Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 13. srpna 2006 ve 21:39® Tomash
Tomash
Diskuze: Feeder

Viper> sladká kombinace, ať se ti s ní daří :-)

Neděle 13. srpna 2006 ve 20:02® Tomash
Tomash

nastrahy.cz> K fotografiím. Ten spodní se zdá nemá čím překvapit – jeví se mi tak, že nemá materiál pro popování, pukání, pro jakýkoliv efekt na hladině… Možná je to jen pocit, ale chci se zeptat, jak „maká“?

Pátek 11. srpna 2006 ve 21:10® Tomash
Tomash

Sander> Jen nebuď zbytečně skromnej, tloušťáci jsou to parádní! Díky, žes vyslyšel mé prosby… :-)

Úterý 8. srpna 2006 ve 23:04® Tomash
Tomash

Labe je zvedlý jako blázen, jedna parma 60cm a dva cejni kolem 45cm. Nic moc. Skoro nebylo kde chytat…

Úterý 8. srpna 2006 v 16:21® Tomash
Tomash

Kazan> Samozřejmě ke špionáži. Ptáš se jak jonáš :-) BTW : 21.-23.8. se koná trojdenka na Ohři, přidáš se? :-)

Úterý 8. srpna 2006 v 16:06® Tomash
Tomash

Kazan> Hehe

Úterý 8. srpna 2006 v 15:08® Tomash
Tomash

kkarlos> ouklej

Úterý 8. srpna 2006 v 15:07® Tomash
Tomash
Diskuze: Plavaná

Lovec uvádí 44cm a 1,45kg :-)) )))

Úterý 8. srpna 2006 ve 14:19® Tomash
Tomash
Diskuze: Plavaná

Tak já taky podpořím hádací den a dám vám prostor tipnout délku a váhu této skvostné trofejní plotice…

foto/diskuze/plavana/2006/th-img8582.jpg
Úterý 8. srpna 2006 ve 14:13® Tomash
Tomash

chytej.cz = hádej.cz ?

Úterý 8. srpna 2006 ve 14:12® Tomash
Tomash
Diskuze: Sumcařina

skwor : 292cm. Taky za woblera? :-D

Úterý 8. srpna 2006 ve 12:09® Tomash
Tomash

Navrhuji čas 12:12 na vyhlášení… :-)

Úterý 8. srpna 2006 v 11:37® Tomash
Tomash

horní 57cm

Pondělí 7. srpna 2006 ve 21:27® Tomash
Tomash

CeP> Kýč Néé, moc pěkný – vypadá to jak z jiný planety. :-)

Pondělí 7. srpna 2006 ve 21:26® Tomash
Tomash

skwor : dva 39cm přívlač a 48cm feeder. Jejich čas ještě přijde…

Pondělí 7. srpna 2006 ve 21:19® Tomash
Tomash

Ale jak říkám, malá ryba, taky ryba…

Pondělí 7. srpna 2006 ve 21:18® Tomash
Tomash

okouní čudly :-D

Neděle 6. srpna 2006 ve 13:54® Tomash
Tomash
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.-6.8.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Víkendová chytačka s Dwarfem a LojzouRybkou. V sobotu večer pokus o candáty a úhoře. Dwarf feederoval a na rybku chytal jen „pofidérně“. Lojza a já jsme to vzali na plný úvazek, tedy na oba pruty. Lojza měl 4, nebo pět záběrů. Jeden proměnil v hada 70cm. Já měl 3 záběry a chyt sem prdlajs. Dwarf ufeederoval 6 cejnů 20–35cm.
V neděli od rána jeden na rybičku a druhý na feeder. Lojza něco podobného a Dwarf až do půl osmé spal :-D Obvyklou půlhodinku po prokrmení lovného místa se nic nedělo, ale pak jsem v rychlém tempu zdolal možná i 20 ryb – u nich dominoval cejn ±50cm (foto možná dodá Lojza), kolem páté jsem se tak 3 minuty přetahoval s pěknou rybou, která se vypnula. Kolem půl osmé záběry ustaly a tak jsem povolil brzdu a chtěl si trošku dáchnout. Sotva jsem zavřel oči, brobudila mě brzda, která krázně zahvízdala. Nijak prudce jsem nesekal, čekal jsem zase cejna, ale odpor byl utěšující a já se mohl po 8–10minutách radovat s kapříka 52cm. Asi jsem se dotknul psychiky některých ústeckých masařek, protože po zdolání kapra se k nám přiřítil jeden z do té doby poklidně sedících rybářů a chtělů vidět naše papíry. Chlap byl dost trapnej a neotesanej, tak jsme ho s lojzou trochu slovně pomučili. Ještě teď se tomu musím smát. No, lidi sou holt různý a pouštět na labi cejny – to si ASI koleduje… Po tomhle incidentu se konečně vzbudil JEZEVEC, teda Dwarf a taky na feeder povodil několik slušných ryb – mezi nimi i cejn ±45cm a kapřík 42cm. Pěkný a deštivý víkend. Všechny ryby až na kapra 52cm a hada 70cm si plavou dál. Fotky 1 – Lojzova hadice 2 – Dwarf a cín 3 – Můj šupi

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8535.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8536.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8537.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 2. srpna 2006 ve 14:46® Tomash
    Tomash
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1. a 2.8.2006 | Revír: Ohře

Chytáno v úterý navečer a ve středu dopoledne. Opět fajnové chytání s pohodovými kluky. Chytačky se zúčastnili Dwarf, LojzaRybka a jeho brácha Dandý, Kazan a já. Poslední dva jmenovaní dopadli z celé bandy nejhůř :-) Ryby byly zpočátku apatické a malé zpestření přinesla jen záhadná ryba asi parma, která Dwarfovi vzala rousnici ze dna a šinula si to proti proudu, vyhákla se :-/ Dandýmu se povedlo ulovit velkého úhoř délka 85–90cm – nechtěl se nechat pořádně změřit. Zabral v půl jedenácté večer na půlku hrouzka. O půl dvanácté jsem Dwarfovi ukázal, jak se dělá cárek z plotice a 5min před 12tou se parťákovi podařilo ulovit hada 72cm. Ráno jsem šel na Dándýho flíček a bylo vidět, že hadi koušou, nedařilo se mi žádný záběr proměnit – celkem byly 4! Až ve čtvrt na šest jsem se trefil a začal tanec. Poznal jsem, že protivník je zdatný úhoř. už sem ho měl skoro u břehu a viděl jeho tělo, ale zmobilizoval všechny síly a využil proudu a já musel povolit – jak sem povolil, ustlal si asi 15 metrů od břehů do vázky ze ktrého už jsem ho nedostal… Lojzovi se podařilo zdolat na mušák 2 pěkné pstroužky PO kolem 30ti cm. Výskoky a výpady tečkovaných bojovníků jsme s Dwarfem sledovali se zatajeným dechem :-) Kolem 10té si šel Dwarf zavláčet a hajzlík vyškubnul krásného pstruha 36cm na tu „nechtěně objednanou“ zlatou rotnu eMTe č.2!

Fotky 1 – Dandý a haďous 2 – Dwarf a hádě 3 – Dwarf a pstroužek

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8493.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8494.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8495.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Středa 2. srpna 2006 ve 14:12® Tomash
      Tomash
      Diskuze: Feeder

HaD> A nepřekouk ses náhodou na metru? Že to bylo spíš 35cm, viď že jo? :-D