Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 13. srpna 2006 ve 21:39® Tomash
- Diskuze: Feeder
Viper> sladká kombinace, ať se ti s ní daří
- Neděle 13. srpna 2006 ve 20:02® Tomash
- Diskuze: Přívlač a dravci
nastrahy.cz> K fotografiím. Ten spodní se zdá nemá čím překvapit – jeví se mi tak, že nemá materiál pro popování, pukání, pro jakýkoliv efekt na hladině… Možná je to jen pocit, ale chci se zeptat, jak „maká“?
- Pátek 11. srpna 2006 ve 21:10® Tomash
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> Jen nebuď zbytečně skromnej, tloušťáci jsou to parádní! Díky, žes vyslyšel mé prosby…
- Úterý 8. srpna 2006 ve 23:04® Tomash
Labe je zvedlý jako blázen, jedna parma 60cm a dva cejni kolem 45cm. Nic moc. Skoro nebylo kde chytat…
- Úterý 8. srpna 2006 v 16:21® Tomash
Kazan> Samozřejmě ke špionáži. Ptáš se jak jonáš
BTW : 21.-23.8. se koná trojdenka na Ohři, přidáš se?
- Úterý 8. srpna 2006 v 16:06® Tomash
Kazan> Hehe
- Úterý 8. srpna 2006 v 15:08® Tomash
kkarlos> ouklej
- Úterý 8. srpna 2006 v 15:07® Tomash
- Diskuze: Plavaná
Lovec uvádí 44cm a 1,45kg
)))
- Úterý 8. srpna 2006 ve 14:19® Tomash
- Diskuze: Plavaná
Tak já taky podpořím hádací den a dám vám prostor tipnout délku a váhu této skvostné trofejní plotice…
- Úterý 8. srpna 2006 ve 14:13® Tomash
chytej.cz = hádej.cz ?
- Úterý 8. srpna 2006 ve 14:12® Tomash
- Diskuze: Sumcařina
skwor : 292cm. Taky za woblera?
- Úterý 8. srpna 2006 ve 12:09® Tomash
Navrhuji čas 12:12 na vyhlášení…
- Úterý 8. srpna 2006 v 11:37® Tomash
horní 57cm
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 21:27® Tomash
CeP> Kýč Néé, moc pěkný – vypadá to jak z jiný planety.
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 21:26® Tomash
skwor : dva 39cm přívlač a 48cm feeder. Jejich čas ještě přijde…
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 21:19® Tomash
Ale jak říkám, malá ryba, taky ryba…
- Pondělí 7. srpna 2006 ve 21:18® Tomash
okouní čudly
- Neděle 6. srpna 2006 ve 13:54® Tomash
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.-6.8.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Víkendová chytačka s Dwarfem a LojzouRybkou. V sobotu večer pokus o candáty a úhoře. Dwarf feederoval a na rybku chytal jen „pofidérně“. Lojza a já jsme to vzali na plný úvazek, tedy na oba pruty. Lojza měl 4, nebo pět záběrů. Jeden proměnil v hada 70cm. Já měl 3 záběry a chyt sem prdlajs. Dwarf ufeederoval 6 cejnů 20–35cm.
V neděli od rána jeden na rybičku a druhý na feeder. Lojza něco podobného a Dwarf až do půl osmé spalObvyklou půlhodinku po prokrmení lovného místa se nic nedělo, ale pak jsem v rychlém tempu zdolal možná i 20 ryb – u nich dominoval cejn ±50cm (foto možná dodá Lojza), kolem páté jsem se tak 3 minuty přetahoval s pěknou rybou, která se vypnula. Kolem půl osmé záběry ustaly a tak jsem povolil brzdu a chtěl si trošku dáchnout. Sotva jsem zavřel oči, brobudila mě brzda, která krázně zahvízdala. Nijak prudce jsem nesekal, čekal jsem zase cejna, ale odpor byl utěšující a já se mohl po 8–10minutách radovat s kapříka 52cm. Asi jsem se dotknul psychiky některých ústeckých masařek, protože po zdolání kapra se k nám přiřítil jeden z do té doby poklidně sedících rybářů a chtělů vidět naše papíry. Chlap byl dost trapnej a neotesanej, tak jsme ho s lojzou trochu slovně pomučili. Ještě teď se tomu musím smát. No, lidi sou holt různý a pouštět na labi cejny – to si ASI koleduje… Po tomhle incidentu se konečně vzbudil JEZEVEC, teda Dwarf a taky na feeder povodil několik slušných ryb – mezi nimi i cejn ±45cm a kapřík 42cm. Pěkný a deštivý víkend. Všechny ryby až na kapra 52cm a hada 70cm si plavou dál. Fotky 1 – Lojzova hadice 2 – Dwarf a cín 3 – Můj šupi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. srpna 2006 ve 14:46® Tomash
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1. a 2.8.2006 | Revír: Ohře
Chytáno v úterý navečer a ve středu dopoledne. Opět fajnové chytání s pohodovými kluky. Chytačky se zúčastnili Dwarf, LojzaRybka a jeho brácha Dandý, Kazan a já. Poslední dva jmenovaní dopadli z celé bandy nejhůř
Ryby byly zpočátku apatické a malé zpestření přinesla jen záhadná ryba asi parma, která Dwarfovi vzala rousnici ze dna a šinula si to proti proudu, vyhákla se :-/ Dandýmu se povedlo ulovit velkého úhoř délka 85–90cm – nechtěl se nechat pořádně změřit. Zabral v půl jedenácté večer na půlku hrouzka. O půl dvanácté jsem Dwarfovi ukázal, jak se dělá cárek z plotice a 5min před 12tou se parťákovi podařilo ulovit hada 72cm. Ráno jsem šel na Dándýho flíček a bylo vidět, že hadi koušou, nedařilo se mi žádný záběr proměnit – celkem byly 4! Až ve čtvrt na šest jsem se trefil a začal tanec. Poznal jsem, že protivník je zdatný úhoř. už sem ho měl skoro u břehu a viděl jeho tělo, ale zmobilizoval všechny síly a využil proudu a já musel povolit – jak sem povolil, ustlal si asi 15 metrů od břehů do vázky ze ktrého už jsem ho nedostal… Lojzovi se podařilo zdolat na mušák 2 pěkné pstroužky PO kolem 30ti cm. Výskoky a výpady tečkovaných bojovníků jsme s Dwarfem sledovali se zatajeným dechem
Kolem 10té si šel Dwarf zavláčet a hajzlík vyškubnul krásného pstruha 36cm na tu „nechtěně objednanou“ zlatou rotnu eMTe č.2!
Fotky 1 – Dandý a haďous 2 – Dwarf a hádě 3 – Dwarf a pstroužek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. srpna 2006 ve 14:12® Tomash
- Diskuze: Feeder
HaD> A nepřekouk ses náhodou na metru? Že to bylo spíš 35cm, viď že jo?