Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 31. července 2006 ve 20:10® Tomash
Tomash
Diskuze: Feeder

HaD> Nebuď tajemnej a hoď sem fotos :-)

Pondělí 31. července 2006 v 18:01® Tomash
Tomash
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.7.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Dneska od 7–30 do 14–00 feederovačka s Dwarfem. Po dravčím trucování to byla velmi vítaná změna. Celkem jsme drapli přes 50 kousků ryb a Dwarf mě rozdrtil. Chytil asi o 5 ryb víc a dále chyt největší rybu – cejna 52cm a pak trofejku plotici, nebo snad perlína? Myslím, že je to perlín. Každopádně má 36cm a váha těsně pod kilem tak nějak 0,8 – 0,9 kg. Chytání bylo velice dobrý, protože jen 4 rybky byly pod 40ti centimetrovou hranicí – podoustev a 3 plotice. Zbytek cejni většinou kolem 45ti cm. 5 cejnů bylo přes 50cm. V proudu krásně bojovali :-) Všechny rybky byly vráceny vodě!

1. foto Dwarf a nej cejn.
  2. foto D. a plotice 36cm.
  3. foto ufeederovaný cejn :-)
foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8448.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8449.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8450.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 31. července 2006 v 17:48® Tomash
    Tomash
    Diskuze: Feeder

HaD> Davide, ty jsi nefotil tlouště? Myslím hlavně toho cca 55cm :-)

Čtvrtek 27. července 2006 ve 23:06® Tomash
    Tomash

Prutos : Fuj takový nekřesťanský počty – to bych se na to vyprd a nepočítal to… :-) Takový kvanta jen ve snech a mají všichni přes 70cm :-)

Čtvrtek 27. července 2006 ve 13:09® Tomash
    Tomash

Zdravím po týdenní dovče jsem opět tady :-) Vůbec se i nedařilo a ze 6ti večerních výprav se mi povedlo chytit jen 2 kapry 42 a 49cm + přítelkyně sumečka 34cm. Nejlepší to bylo první den, kdy jsem šel v odpoledním pařáku zavláčet a chytil 8 tloušťů 15–42cm a sumíka 56cm na kombi eMTe č. 2. Přikládám zdařilou fotku tlouštíčka na černou rotnu…

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img8418.jpg
    Úterý 18. července 2006 v 10:26® Tomash
    Tomash

Kazan : já pak ještě táhnul mini tlouště, nebo tzo byl možná bolen, ale ryba mi upadla. Na to, že jsme celkově vláčeli nějakých 10 hodin na Labi, tak „nic moc“. Co do kvality možná dobrý, ale pro mě byl candátek kolem 40ti sm a bolínek do 50ti cm, které jsem zdolal, slabým flastrem za psychická muka, která nám ti mizerní mega boleni vyčarovali. Pro ostatní – při jednom z přesunů za rybami jsem na místě 50*50 metrů „našel“ velké hejno pěkných jesenů (největší pravděpodobně i 60cm!), ale co víc bolenů – mega bolenů! Někdy rád přeháním, ale ti dva největrší byli 100% 75cm a víc a ten největší asi i 80cm a víc! (nejsem sám, kdo je viděl – Dwarf i Kazan jsou mými svědky!). navíc Kazan byl z nás tří nejblíž tomu, aby toho „menšího“ 75cm dostal na břeh, ale neudržel nervy na uzdě a popa odstřelil dobírajícímu bolenovi od tlamy – perfektní zalovení… Oba chlapíci mi tak 5krát pronásledovali všechny možné nástrahy až ke břehu – občas do ni čutli tlamou, jako by se nechumelilo. Počet zalovení od boelnů jsem zaregistroval určitě víc jak 50krát! To jsem na Labi ještě nezažil. jak jsem chtěl napsat, ale nenapsal – na jednom místě jsem strávil 5 hodin a dokonale se lovem otrávil :-) No, víme, že tam jsou, tak si snad časem dají říct…

Pondělí 17. července 2006 v 17:35® Tomash
    Tomash

Had : Vítej zpět na NAŠEM chytej.cz :-D hehe

Neděle 16. července 2006 v 18:55® Tomash
    Tomash

Kazan : No tak to je paráda, ne? :-)

Neděle 16. července 2006 v 10:50® Tomash
    Tomash
    Diskuze: Sumcařina

K tý dobytčárně, co jsem shlédl na gruposiluro jsem se původně nechtěl vyjadřovat. Je to nechuťárna, prasárna, dobytčárna! Neuvěřitelné…

Neděle 16. července 2006 v 10:46® Tomash
    Tomash

Kazan> Gratuluju k labskýmu upopanýmu bolenovi! Na jakýho popíka zabral a kde jsi ho načapal? :-)

Sobota 15. července 2006 ve 13:15® Tomash
    Tomash

okoun 1 + dusPo : Nádherné ryby, gratuluju a závidím :-)

Středa 12. července 2006 v 15:09® Tomash
    Tomash
    Diskuze: Sumcařina

Hrouzek> eď ses vrátil a moc to nebralo, viď? :-D Ty woe, to sou ryby, jako bejk…kongratulejšn (nejvíc mě tankuje ten albín) :-)

Středa 12. července 2006 v 15:07® Tomash
    Tomash

dusPo> No vidíš a tajemnej hrad V Karpatech je zase o poznání „průhlednější“. Ještě jednou gratuluju.

Středa 12. července 2006 v 8:24® Tomash
    Tomash

skwor> Ty hajzlíku nevděčnej, tobě dělat průvodce nebudu! :-D Tomik> Nestydim! Jak to děláš ty? :-)

Úterý 11. července 2006 v 19:50® Tomash
    Tomash

skwor> Voe, to víš, že jo a ještě kolem dokola :-D

Úterý 11. července 2006 v 16:41® Tomash
    Tomash

dusPo> Gratuluju, ale míry! Míry! Mír! Hoď sem míry! Délku, výšku, šířku… cokoliv víc než „ocvo a bolen“, přívlač – to je mááááloo! :-)

Pátek 7. července 2006 v 16:30® Tomash
    Tomash

all : Díky za gratulace. Mám letos velké štěstí

Pátek 7. července 2006 v 16:30® Tomash
    Tomash

ORIMP> Z ryb to nebude. Spíš z pohodlnosti. Už začínám shazovat. :-)

Pátek 7. července 2006 v 11:04® Tomash
    Tomash

skwor> díky – když je štěstí unavený :-)

Pátek 7. července 2006 v 10:52® Tomash
    Tomash

Přesně jak říká Kazan. U DM to jde taky a stejně jako u Globusu ti to vyvolá fotostar. Index print nemusíš ani zadávat – ten je automatický. Pokud si fotky nějak upravíš, tak můžeš do poznámek napsat „foto CD jen vyvolat“, ale ty jsi už psal, že úpravy chceš, viď?