Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 7. července 2006 v 9:50® Tomash
Tomash
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 7.7.2006 | Revír: Barbora | Způsob lovu: Plavaná

Šel jsem pasivně na okouny, abych si odpočinul od přívlače. jeden na feeder a druhý na plavanou s waglerem. Byl to pěkný den s příjemným překvapením. V půl páté ráno se wagler poroučel pod hladinu a vyrazil na hloubku. Po záseku jsem cítil dost dobrý tah, ale okouna jsem hned vyloučil. Štiku později také. Byl to pěkný úhoř 80cm! Wolframové lanko mu evidentně nevadilo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8227.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8228.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 7. července 2006 v 9:29® Tomash
    Tomash

Sander> Už tři týdny dělám fotolaboranta – jako brígádu, tak ti rád poradím. Dělám ve fotostaru – pokud chceš vyvolat fotky z CD a nechce se ti je dávat vyvolat přímo ve fotostaru – tam je to nejdražší, tak si zajdi např. do Globusu a CD spolu s CD obalem vlož do obálky – do poznámek napiš „foto CD“ a ještě si tam zaškrtni, co přesně potřebuješ – např. 9*13 nebo 10*15 , lesk nebo mat, index, nebo bez a pokud v nabídce nebude přesně to, co máš na mysli, tak to napiš vlastními slovy ještě do „poznámek“. Je to srozumitelné? Nic na tom není :-)

Čtvrtek 6. července 2006 v 19:46® Tomash
    Tomash

Kazan> příště to vyjde, přeji brzké uzdravení!

Čtvrtek 6. července 2006 ve 14:42® Tomash
    Tomash
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5. a 6.7.2006 | Revír: Labe

S dvěma nejlepšími parťáky (jurki a dwarf) rybačka ve dvou prázdninových dnech. Pátého jsem lovili až od šesti večer do půlnoci a druhý den od čtyř do dvanácti. Chytali jsme na plavanou – oukleje, cejny a cejnky, na položenou – sumce a candáty ( oba druhy po jednom kuse :-D ), na přívlač – boleny a tlouště a BACHA – taky jsme chvilku muškovali – to nás jurki rozdrtil! :-) Sečteno a podtrženo jurki : bezpočet ouklejí – plavaná a muška, cejny a cejnky na plavanou na hnojáka, co zrovna lezl kolem :-D dwarf : asi jednu ouklej :-D na plavanou, na přívlač asi tři tlouště a bolena 51cm (viz foto), na položenou na ouklej sumejše – kolik měl asi 30cm? No prostě obr :-D já : na plavanou taky asi jednu ouklej :-) , na kterou v deset večer zabral moc hezký candoš 73cm (viz foto). Druhý den na přívlač jeden bolen 55cm (viz foto)a šmitec. Sáhli jsme si na pěkné rybky a byla sranda – co víc si přát?Tento příspěvek byl 6.7.2006 v 17:40 editován administrátorem ji­ris

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8222.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8223.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8224.jpg
      Čtvrtek 6. července 2006 ve 14:15® Tomash
      Tomash

Kazan : Bylo to fajn, ale každá ryba byla tvrdě vydřená :-)

Středa 5. července 2006 ve 13:59® Tomash
      Tomash

Prutos> Kdepak, i na malé vodě existují výchylky – bavil jsem se o tom už s hodně zasvěcenými lidmi – rybářští hospodáři, biologové a potvrdili mi, že zhruba z 10ti vysazených štik je jedna extrém.

Úterý 4. července 2006 v 15:43® Tomash
      Tomash

sethy : Ježiš, snad to nebude jediná strategie pro rok 2006 dávat na Odeona 9ku popa :-D Scanix : Otázku ponechání si ryb nechci řešit. Spíš upozornit, že štika 68cm může být klidně stejně stará jako 81ka, nebo ta 68ka může být klidně starší. Netrvá to tak dlouho než štika doroste do 80ti cm, ale pokud máš takovýhle přístup k velkým dravcům, tak to děláš šlechetně. Žádná nadsázka ani ironie.

Úterý 4. července 2006 v 15:36® Tomash
      Tomash

CeP> Tak ať se daří!

Úterý 4. července 2006 v 10:28® Tomash
      Tomash

sethy> jj

Úterý 4. července 2006 v 10:27® Tomash
      Tomash

HaD> hehe, taky pozdravujeme :-)

Pondělí 3. července 2006 v 17:11® Tomash
      Tomash
      Diskuze: Muškaření

skwor> Tady… :-D

foto/diskuze/muskareni/2006/th-img8200.jpg
      Pondělí 3. července 2006 v 17:10® Tomash
      Tomash

Dodo : Sakra chlape, vymněním štiku za bolena! :-) Snad se mi letos takový taky povede. Gratuluju, perfektní ryba!

Pondělí 3. července 2006 v 17:08® Tomash
      Tomash

Díky všem. sethy : Skitter walk je něco úplně jinýho. Tenhle pop od Striku má popátko sešikmené, ale skitter walk nemá žádné. Obojí jsou hladinovky… :-) Jinak ten sumejš 80cm musel být sakra upocenej, ne? To musela být paráda…

Pondělí 3. července 2006 v 11:17® Tomash
      Tomash

Kazan : Musíme to prolomit! :-D

Pondělí 3. července 2006 v 11:16® Tomash
      Tomash

sethy : Ten pop od striku nemá tak kolmé „popátko“ spíše jezdí po hladině a občas šplouchne. Vodil jsem ho naprosto v pohodě a prut ani moc nepřetěžoval, le štika mu docela dávala zahulit – čekal jsem, že to o očka každou chvíli rupne :-)

Pondělí 3. července 2006 v 9:33® Tomash
      Tomash

skwor> jj, na Odeona – pekelnej zážitek, ale luxusní akce prutu.

Pondělí 3. července 2006 v 9:21® Tomash
      Tomash

sethy, skwor, Lukas : Díky

Pondělí 3. července 2006 v 8:52® Tomash
      Tomash
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.7.2006 | Revír: Stříbrňák | Způsob lovu: Přívlač

Měl jsem od sedmi večer noční a domů jsem se vrátil dnes ve tři ráno. Usoudil jsem, že už nemá cenu spát, popadl vláčák a mazal lovit. Před čtvrtou jsme se sešli s Dwarfem na donmluveném revíru a začali česat vodu. Šlo to docela pěkně, sem tam okounek, sem tam kudla. Když vylezloslunčko, nasadil jsem popa Strike Pro 11cm a nahodil k rákosí. Vydráždil jsem štiku a začal tanec. Vlasec 0,16mm vydržel a já se mohl po cca 20ti minutách radovat z nového osobáku vypopané štiky 81cm. Kvalita fotek je tak na hraně – slunce pražilo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8193.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8194.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8195.jpg
        Sobota 1. července 2006 ve 23:34® Tomash
        Tomash

skwor> V pohodě – letos mě už nic nemůže dokonale spražit – zatím dvě metrovky v trapu, bolen 70 a víc cm a nádavkem tahle ponorka. Za 14dní vláčřky docela nadstandart! :-(( Snad už mám vybráno. na Labe chstám s hrstkou vyvolených přátel mega fishing akci – úterý až čtvrtek lov…

Sobota 1. července 2006 ve 23:32® Tomash
        Tomash

Láďa : No jo, popletl jsem se. Mám zafixovaného Shad Rapa jen s malou – nadvakrát lomenou lopatkou (myslím, že se dělá víc typů Shadů) a Magnuma jako woblera s lopatkou ala lžíce na boty.

Navíc k tomu prutu – koupil jsem Jaxona – ten je v pohodě – tohle byl Axelerator od Rona Thompsona – trojdílný, takže Majku, natrefili jsme na stejný produkt :-(( Je mi to líto – ten prut mi seděl! Jaxon je fajn, tak jsem rád, že nebudu muset čekat na opravu Axeleratora. Stejně mám pořád ještě v záloze D.A.M Royal Zander a Berkley Cherry, takže dravci odpočinek nedostanou a snad se najde nějaké rozumné řešení reklamace :-)