Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 20. června 2006 v 17:58® Tomash
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Prichy> Na to už je trochu pozdě!
- Úterý 20. června 2006 ve 14:54® Tomash
skwor> hmm, tak to budu muset domluvit s dravcema – aby brali
- Úterý 20. června 2006 ve 14:16® Tomash
skwor : Díky, byly to náhodné úlovky – šel jsem na jelce a boleny
Zítra jdu od rána, tak jsem zvědav. Sander : polopatie ti jde moc hezky
- Úterý 20. června 2006 ve 13:54® Tomash
jepice.cz> Buď tak hodný a další své příspěvky už nesměruj na mě. Řekl jsi toho už dost. Díky
- Úterý 20. června 2006 ve 13:32® Tomash
aha, už asi good
- Úterý 20. června 2006 ve 13:32® Tomash
Nemůžu se přihlásit – copak v tom je?
- Pondělí 19. června 2006 ve 23:11® Tomash
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 19.6.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Od 18–00 do 21–00 krátká procházka k řece s novým vláčákem. Na začátek jsem nasadil 7ku popa od Rapaly a na čtvrtý nához se mi povedla pěkná štika. Krásně bojovala a vychutnal jsem si ji. Adrenalin umocňoval i fakt, že jsem neměl lanko. Štika měla 67cm. Hodinu na to jsem na mini woblera (2cm) ulovil další štiku 62cm. Taky bez lanka. Nevím, kde se tam ty štiky vzaly.
Obě jsem si ponechal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. června 2006 ve 22:52® Tomash
jepice.cz> zdarec, tebe jsem na chytej dlouho neviděl. Už máš fotku toho svého kapra 90cm a 16kg?
- Pondělí 19. června 2006 ve 22:51® Tomash
Prutos : Taky jen jedna!
- Pondělí 19. června 2006 ve 21:44® Tomash
ladamaj : Chválím pravopis „Z lovu“. Díky – makáš na sobě
- Pondělí 19. června 2006 v 15:29® Tomash
Pytel : Věř, že ne
- Neděle 18. června 2006 ve 22:07® Tomash
Kača : Proboha vůbec si ty blitky neber k srdci a nenech se otrávit!
- Neděle 18. června 2006 ve 22:06® Tomash
feederman> Odkud jsi? Určitě něco spácháme chlape, dej vědět – např. osobkou. Odkud jsi, co rád chytáš a jak a uvidíme, co s tebou
- Neděle 18. června 2006 ve 22:04® Tomash
Isjdo a Pytel : Závist bledá, spát vám nedá. S takovými úlety běžte perlit někam na anonymní chaty. Tady se ba to ani nedá koukat. Je mi vás svým způsobem i líto :-/
- Neděle 18. června 2006 v 9:34® Tomash
feederman : Můžem se domluvit a někdy vyrazit spolu. Třeba nám to půjde líp a navíc – ve dvou se to lépe táhne
- Sobota 17. června 2006 ve 22:18® Tomash
pepino99> Třeba ne a třeba jo. Každopádně když už se ozvou 3,4 lidi jako že : „jo, správně, měl, nebo mohl být puštěnej…“ tak už to trochu hraničí. Plně to chápu – byl to jeho první větší sumec – tak se chtěl pochlubit, chtěl třeba ochutnat sumce, vzal ho. Taky bych chtěl letos chytit mírového sumce a jestli se to podaří – asi ho vezmu. Ryby jím, rodina taky, ale např. letos jsem si řek, že prvního uvláčeného dravce pustím a canďour 64cm šel z5… feederman : Vláčka na severu má zatím pohov. Mám dost práce s myslivostí, ale v pondělí zajdu na chvilku na Labe.
- Sobota 17. června 2006 v 16:57® Tomash
Datum lovu: ., Revír: .Kluci nechte toho už. Sumec je zapíchlej, takže tyhle řečičky už mu nepomůžou.Tento příspěvek sem 17.6.2006 v 17:22 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP
- Pátek 16. června 2006 ve 23:22® Tomash
- Diskuze: Přívlač a dravci
blíž…
- Pátek 16. června 2006 ve 23:19® Tomash
Jo a málem bych zapomněl. Taky jsem si, no dejme tomu 5–10min, pohrával s kaprem šupináčem 50–60cm, kterého jsem nechtěně podseknul za ocasní paprsek. Při podebíračské akci se ale osvobodil. Lojza vše zdokumentoval fotkou…
- Pátek 16. června 2006 ve 23:16® Tomash
BM : moc hezky zřízená! Kolik měla cm?