Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 16. června 2006 ve 13:02® Tomash
- Diskuze: Přívlač a dravci
Jo a trochu se zpožděním jsem vyfotil svou skoro celou sbírku vláčedel – ještě mi tam tak 2 krabky chybí…
- Pátek 16. června 2006 ve 12:58® Tomash
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.6.2006 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
Jeli jsme s kamarádem Brunem na BLIND zahájenou za Lojzou. Přijeli jsme už navečer 15.6. Příroda byla úžasná. Ryby taky docela reagovaly a z naší celkové party – Bruno, Lojza, Dalibor, Petr a já jsme si všichni ulovili rybu. Králem se stal Lojza, který na slepém rameni vycukl krásnou štiku 84cm. Mně se hned ráno – kolem půl páté povedl slušný canďour 64cm a pak přes den jen dvě kudly + pár ryb vyháklých, nebo nedobraly. Bruno chytil jednu štiku 52cm a Petr s Daliborem nachytali několik štik kolem 60ti cm. Dám sem pár fotek, a protože jsem celou noc z 15tého na 16tého prokecal u ohně s novými kámoši a fajn kluky, jdu spát Už se moc těším, až se tam zas dostanu
Na první fotce můj candát 64cm (vrácen!) Na druhé Lojzova zubejda 84cm Na třetí má kudla (na devítku popa)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. června 2006 ve 22:55® Tomash
Tak jsem si pořídil nový už čtvrtý vláčák. Chtěl jsem Dragona, ale ty pruty mě nenadchly. Nakonec jsem si pořídil prut Jaxon Odeon 290cm a 1–7g. Bude to rychlý prut a špička chvějivka. Čas ukáže, jestli to byla dobrá volba.
- Pátek 9. června 2006 ve 21:10® Tomash
BigMike> Děkuju moc
- Pátek 9. června 2006 ve 20:55® Tomash
Zdravím, kluci nevíte někdo, v jaké pražské prodejně mají vláčecí pruty Dragon? V úterý jedu na dva dny do Prahy, tak si tam nějaký UL koupím, ale nevím, kam jít. Please, help
- Pátek 9. června 2006 ve 20:55® Tomash
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Zdravím, kluci nevíte někdo, v jaké pražské prodejně mají vláčecí pruty Dragon? V úterý jedu na dva dny do Prahy, tak si tam nějaký UL koupím, ale nevím, kam jít. Please, help
- Pondělí 5. června 2006 ve 21:55® Tomash
BM a Lerak : Úžasný kluci, jste machři. Závidím vám vaši šikovnost.
- Pondělí 5. června 2006 ve 3:38® Tomash
skwor : U toho Fabiana bych se hádal akorát u úhoře a bolena. Zbytek mu žeru. Už včera jsme to řešili s Dwarfem
- Pátek 2. června 2006 ve 22:27® Tomash
jiris ? tý woe, teď jsem se vrátil z voleb a přišel mi od tebe balík!!! Nádhera – už se těším, až to ozkouším. Ode mě už ti to přišlo? Heště raz díky moč.
- Pátek 2. června 2006 v 7:31® Tomash
Bobo : jinak další fotky nejsou? Parádní by byla, kdyby si soused(co tě asi fotil) přikleknul do stejné úrovně, jako klečíš ty. Tvá společná fotka (se štikou) je z pohledu fotografa moc „z vrchu“. Jynak nyc ve zlim, ok cus
- Pátek 2. června 2006 v 7:28® Tomash
Bobo : Nádherná zubejda – úplně perfektně zbarvená! Gratuluju. Ať přijdou ještě větší…
- Čtvrtek 1. června 2006 ve 14:11® Tomash
skwor : Tomash nepromine. Naše společná budoucí výprava se ruší!
- Čtvrtek 1. června 2006 v 10:38® Tomash
revoke : Jsi zabiják – moc mi to pomohlo. Díky Bobo : Pěkný okoun + ještě hezčí fotka… super
- Středa 31. května 2006 v 17:25® Tomash
kkarlos : Třeba žádnýho – uvidíme
- Středa 31. května 2006 ve 14:50® Tomash
manželka> Krásný ryby načapali! Zdravíme a ať se povedou fotky
- Středa 31. května 2006 ve 12:41® Tomash
breca : Dík
Milky : OK, ty jsi můj první žák. Budeš sedět v první lavici?
)
- Středa 31. května 2006 v 11:34® Tomash
Robur
all : ještě jsem upravil jednu fotku – je tam okoun bez mýho xychtu – takže to vypadá mnohem líp
- Středa 31. května 2006 v 11:32® Tomash
- Diskuze: Muškaření
Dědek : Pošli mi svou adresu osobkou a možná ti přijde balíček z Teplic
- Středa 31. května 2006 v 8:58® Tomash
Nějak se mi ožralo „B“
- Středa 31. května 2006 v 8:58® Tomash
dopy – doby