Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 16. června 2006 ve 13:02® Tomash
Tomash

Jo a trochu se zpožděním jsem vyfotil svou skoro celou sbírku vláčedel – ještě mi tam tak 2 krabky chybí…

foto/diskuze/privlac/2006/th-img8026.jpg
Pátek 16. června 2006 ve 12:58® Tomash
Tomash
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.6.2006 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Jeli jsme s kamarádem Brunem na BLIND zahájenou za Lojzou. Přijeli jsme už navečer 15.6. Příroda byla úžasná. Ryby taky docela reagovaly a z naší celkové party – Bruno, Lojza, Dalibor, Petr a já jsme si všichni ulovili rybu. Králem se stal Lojza, který na slepém rameni vycukl krásnou štiku 84cm. Mně se hned ráno – kolem půl páté povedl slušný canďour 64cm a pak přes den jen dvě kudly + pár ryb vyháklých, nebo nedobraly. Bruno chytil jednu štiku 52cm a Petr s Daliborem nachytali několik štik kolem 60ti cm. Dám sem pár fotek, a protože jsem celou noc z 15tého na 16tého prokecal u ohně s novými kámoši a fajn kluky, jdu spát Už se moc těším, až se tam zas dostanu :-) Na první fotce můj candát 64cm (vrácen!) Na druhé Lojzova zubejda 84cm Na třetí má kudla (na devítku popa)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8023.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8024.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8025.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 14. června 2006 ve 22:55® Tomash
    Tomash

Tak jsem si pořídil nový už čtvrtý vláčák. Chtěl jsem Dragona, ale ty pruty mě nenadchly. Nakonec jsem si pořídil prut Jaxon Odeon 290cm a 1–7g. Bude to rychlý prut a špička chvějivka. Čas ukáže, jestli to byla dobrá volba.

Pátek 9. června 2006 ve 21:10® Tomash
    Tomash

BigMike> Děkuju moc

Pátek 9. června 2006 ve 20:55® Tomash
    Tomash

Zdravím, kluci nevíte někdo, v jaké pražské prodejně mají vláčecí pruty Dragon? V úterý jedu na dva dny do Prahy, tak si tam nějaký UL koupím, ale nevím, kam jít. Please, help :-)

Pátek 9. června 2006 ve 20:55® Tomash
    Tomash

Zdravím, kluci nevíte někdo, v jaké pražské prodejně mají vláčecí pruty Dragon? V úterý jedu na dva dny do Prahy, tak si tam nějaký UL koupím, ale nevím, kam jít. Please, help :-)

Pondělí 5. června 2006 ve 21:55® Tomash
    Tomash

BM a Lerak : Úžasný kluci, jste machři. Závidím vám vaši šikovnost. :-)

Pondělí 5. června 2006 ve 3:38® Tomash
    Tomash

skwor : U toho Fabiana bych se hádal akorát u úhoře a bolena. Zbytek mu žeru. Už včera jsme to řešili s Dwarfem :-)

Pátek 2. června 2006 ve 22:27® Tomash
    Tomash

jiris ? tý woe, teď jsem se vrátil z voleb a přišel mi od tebe balík!!! Nádhera – už se těším, až to ozkouším. Ode mě už ti to přišlo? Heště raz díky moč. :-)

Pátek 2. června 2006 v 7:31® Tomash
    Tomash

Bobo : jinak další fotky nejsou? Parádní by byla, kdyby si soused(co tě asi fotil) přikleknul do stejné úrovně, jako klečíš ty. Tvá společná fotka (se štikou) je z pohledu fotografa moc „z vrchu“. Jynak nyc ve zlim, ok cus :-)

Pátek 2. června 2006 v 7:28® Tomash
    Tomash

Bobo : Nádherná zubejda – úplně perfektně zbarvená! Gratuluju. Ať přijdou ještě větší… :-)

Čtvrtek 1. června 2006 ve 14:11® Tomash
    Tomash

skwor : Tomash nepromine. Naše společná budoucí výprava se ruší! :-D

Čtvrtek 1. června 2006 v 10:38® Tomash
    Tomash

revoke : Jsi zabiják – moc mi to pomohlo. Díky Bobo : Pěkný okoun + ještě hezčí fotka… super

Středa 31. května 2006 v 17:25® Tomash
    Tomash

kkarlos : Třeba žádnýho – uvidíme

Středa 31. května 2006 ve 14:50® Tomash
    Tomash

manželka> Krásný ryby načapali! Zdravíme a ať se povedou fotky :-)

Středa 31. května 2006 ve 12:41® Tomash
    Tomash

breca : Dík :-D Milky : OK, ty jsi můj první žák. Budeš sedět v první lavici? :-)) )

Středa 31. května 2006 v 11:34® Tomash
    Tomash

Robur :-) all : ještě jsem upravil jednu fotku – je tam okoun bez mýho xychtu – takže to vypadá mnohem líp :-)

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7825.jpg
    Středa 31. května 2006 v 11:32® Tomash
    Tomash
    Diskuze: Muškaření

Dědek : Pošli mi svou adresu osobkou a možná ti přijde balíček z Teplic :-)

Středa 31. května 2006 v 8:58® Tomash
    Tomash

Nějak se mi ožralo „B“ :-D

Středa 31. května 2006 v 8:58® Tomash
    Tomash

dopy – doby