Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 31. května 2006 v 8:57® Tomash
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Bass and all : Prostě nechci, abychom se dočkali dopy, kdy bude na chytej.cz dalších 5 podobnejch a vznikne novej jazyk „chytejáčtina“ – vždyť je to pro ostudu. Sander : Přívlač, vláčet, vláčet, vláčet…
- Středa 31. května 2006 v 8:46® Tomash
- Diskuze: Muškaření
ALL : Kluci, mám přebytečnou kůži z nutrie – míry cca 50×60cm. Hodí se někomu? Byla by asi škoda ji vyhazovat.
- Středa 31. května 2006 v 8:44® Tomash
Sander : To byla spíš recese. Raf určitě moc dobře ví, jak na ně. Já se specializuju jak na tlouště, tak jeseny – prostě na jelce. Suprácká je na ně letní přívlač. Odkud jsi? Můžem vyrazit společně…
- Středa 31. května 2006 v 8:36® Tomash
pif : Thanks
- Středa 31. května 2006 v 7:45® Tomash
ladamaj> oprava Jdi se vycpat, mĚ opravdu nase.e jen inteligent a přihlášení neznamená vědomosti. Česky umÍš dobře, ale ostatnÍ stojí za velké h… jdI se „nesat“ (- neumím rozšifrovat
), nafotIt třeba 10× s tÍm okounem. Takže 2 věty = 5 hrubých gramatických chyb + 3 chybějící interpunkce. Pokud jsi dělal na nějakou školu přijímačky a udělal – musela to být první, nebo druhá třída ZŠ, nebo totální náhoda. Jinak si to vysvětlit neumím. BTW : Nikdy jsem nenapsal, že přihlášení znamená vědomosti. Pokud ano, tak tvých 623 přístupů je málo!
- Středa 31. května 2006 v 5:35® Tomash
regulus> Není lín jako lín. Taky jsem zatím chytal jen ty měkký
ladamaj> Seš prostě ztracanej. Tímhle posledním příspěvkem jsi se projevil naplno. Kdo je mně rovný? Tady jsi na rybářském vortálu. Jsou tu rybáři, víš? Být tvůj syn, tak by mi asi bylo jedno, kdo a jak tady píše. Koneckonců, jak píšu já sám
Každopádně se ve svých 19ti letech necítím jako cucák a mám pro strach uděláno. Ve svém profilu mám svou adresu(pro případnou inzultaci
) a můžeš se hned i podívat, že jsem na chytej.cz poměrně často. Proto se mě trochu dotýká úroveň tvých „vět“. Vím, že to dost lidí otravuje – včetně mě. Svými výhružkami straš svého synátora. Mě to akorát tak rozesměje. Být 30 let ze školy není žádný hrdinství a ani umění. Dejme tomu, že za 25 let na tom budu stejně a věř, že si ohlídám, abych nepsal „spůsobem“, „byt jako žito“(jak ten byt vypadá? 3+1?
), „školi“ – opět TOP výběr z posledního příspěvku. Je tu spousta rybářů, kteří jsou na tom stejně a za své příspěvky se nemusí stydět. Ok čus – bez varování – skutečně?
- Úterý 30. května 2006 ve 23:55® Tomash
Raf : Ty mě naučíš lapat na Labi kapry, já tebe velký jelce, ok?
- Úterý 30. května 2006 ve 23:53® Tomash
Alivio : Nevím, jak moc jsem velký cucák, ale jestli jsi pozorně četl mé reakce, tak jsi pochopil, že jsem se hlavně zastal Prichyho. S tím pravopisem je to už jen taková vsuvka na rozesmátí, vždyť koho nedojme, že ladamaj „mněl“ někoho na drátě
kkarlos : Nezkoušej nějaký kolektivní rejpání do ladamaje – co jsem mu chtěl napsat, to jsem napsal. KONEC
- Úterý 30. května 2006 ve 21:21® Tomash
Woe, ladamaj najíždí na „klidovou zónu“… Takže KLYD hoši!
))))
- Úterý 30. května 2006 ve 21:19® Tomash
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor : No problem
- Úterý 30. května 2006 ve 20:15® Tomash
- Diskuze: Začínáme rybařit
Jezewcik> K tomu rohlíku si dej do síťky čeřínku i kamínek, nebo přpevni olůvko – klidně větší – 100g. Není nic horšího, než když vidíš, že máš v síti rybku, která ti ovšem pláchne, protože síť není prověšená…
- Úterý 30. května 2006 ve 20:13® Tomash
Prichy : Těším se, až je budu tahat na vláčku. skwor : Snad jo. U těhle velkých je to skoro loterie, ale věřím, že na mém revíru jsou!
- Úterý 30. května 2006 ve 20:11® Tomash
regulus, kkarlos :
ladamaj : Věk, nemoc ani fakt, že jsi začátečník s PC neurčují formu a tvar tvých „slov“. Je to krize. Myslím, že slova a hlášky typu „dobrí“, „nejsy“ a „neber sy mne do huby“ vstoupí do historie. Překlepy plně chápu, ale mezi „I“ a „Y“ je na klávesnici mezera cca 10cm. To máš tak malou klávesnici? BTW : Polovičku chytej bych fakt za pravopis kritizovat nemusel a ani to nedělám. Pokud je mé chování pod psa, tak nevím pod čím je to tvé – hloupě jsY zaútočYl na PřÝchIho, kterí chtěl jen pomocY. Už chápeš mé reakce? Jsem naprosto v klidu a při smyslech. Ignoruješ odpovědi, takže určitě nebudeš ignorovat mé příspěvky, které jsou adresovány tobě.
)) OK, čus, nejni problém
- Úterý 30. května 2006 v 18:16® Tomash
skwor : Chytám formu – zítra to snad bude lepší
- Úterý 30. května 2006 v 18:14® Tomash
ladamaj : „nemachruj sám tak dobrí nejsy.“ – proč myslíš, že Příchy machruje? A nezdá se ti ta věta nějaká podivná? „mám velké skušenosti narozdíl od tebe“ – to blahopřeju. Nikdy bych takovou pit.ovinu z huby nevypustil! Jinak ve svém přípěvku (16:33) jsi udělal jen dvě hrubé gramatické hrubky a chybí ti tam 4 interpunkce. Lepšíš se.
- Úterý 30. května 2006 ve 13:38® Tomash
snek : Jooooj, goood
- Úterý 30. května 2006 v 10:34® Tomash
Chudák chlapík a jeho rodina
zpravy.idnes.cz
- Úterý 30. května 2006 v 9:50® Tomash
BM : Tys mi večer nepopřál a chyt sem ho.no pořádnou rybu :-/
- Úterý 30. května 2006 v 9:49® Tomash
Tak dneska žádný zázrak. Jednak jsem zmoknul jako slepice a pak na mnou nakrmené místo najeli kapříci. Chytil jsem 3 (do 40ti cm) plus 2 mi spadli. Bobo – Já ti dám sádky!
- Pondělí 29. května 2006 ve 21:20® Tomash
kkarlos, Kazan – Díky