Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Tomash"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Tomash. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 22. května 2006 ve 12:23® Tomash
- Diskuze: Přívlač a dravci
Tak to je moc pěkný. Gratuluju!
- Pondělí 22. května 2006 v 10:16® Tomash
- Diskuze: Plavaná
HaD : To já vím, ale jak regulus naznačil a s čím souhlasím – každý revír je jiný a např. chytat na 50ha stojáku na houpačku v místě, kde např není rákosí, nebo tak něco, je ne dvě věci…
- Pondělí 22. května 2006 v 10:15® Tomash
- Diskuze: Přívlač a dravci
HaD : To vám ti to trvalo, než si to sem dal
Závody musely být dost těžké – taky tam byl takový vítr jako tady u nás? Písni, jaká byla rybí obsádka, kdo, kolik a jaké ryby nachytal
- Pondělí 22. května 2006 v 10:13® Tomash
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Příchy : michálek se mi líbil na jednu stranu, že nahazoval a střílel, na druhou stranu se nechal dost často a hloupě vylučovat – dvakrát v útočné třetině soupeře, což je podle mě největší pakárna!
- Neděle 21. května 2006 ve 22:34® Tomash
HaD , jiris : Pánové, neděle večer, jak jste dopadli??? ladamaj : BYvak zakázán, ale bIvak možná povolen
- Neděle 21. května 2006 ve 20:43® Tomash
Hokej je v pr.eli, ale fandil jsem jim. kaprLT : Prober se! Minulý rok jsem dokonce byl u toho, když chlapík killnul kapra 102cm – shodou okolností to bylo taky na Labi u Lovosic. Člověka to může rozhodit, naštvat, ale masaj důchodce je masaj odjakživa a určitě ho nepředěláš. Akorát ho naštveš – i když nevím, co chceš dělat, jak ho chceš vychovat. Sám jsi napsal, že dodržuje RŘ, tak nevím, jak po něm chceš jít. Hodně zdaru, ale abys nebyl spíš na škodu než k užitku :-/
- Neděle 21. května 2006 v 18:41® Tomash
Alivio> BTW : Nemáš náhodou na zadku vytetovaný tři korunky?
- Neděle 21. května 2006 v 18:40® Tomash
Alivio : Však uvidíš pesimistko!
- Neděle 21. května 2006 v 18:10® Tomash
Česko – Švédsko = 4–2 pro nás pánové
- Neděle 21. května 2006 v 16:14® Tomash
kulin : Klobouk dolů! Krásný ryby! Gratuluju Alivio : Hehe, BoBo je podpantoflák?!
- Neděle 21. května 2006 v 15:24® Tomash
regulus : jj
- Neděle 21. května 2006 ve 13:39® Tomash
regulus : na houpačka je kouzelná hlavně v tom, že chytáš kousek od břehu – celá délka sestavy je „na délku prutu“ a nahazuješ ak, že sestavu zhoupneš před sebe. V posledních letech už nepoužívám jako signalizátory splávky, ale takové home made čihátka – jde o to, aby byla nějaká zátěž (na čihátku) proti odporu – tím se udělá oblouk. U nás na Labi se na jistých místech jinak ani chytat nedá- kvůli silnému proudu. Ale na houpačku to jde – 1–3g olůvko táhne sestavu ke dnu,poud si s nástrahou lehce pohrává (pařená houska – pro mě nej na houpačku) a „protizátěž“ na čihátku vyšponuje dokonale prověšený vlasec…
- Neděle 21. května 2006 ve 12:16® Tomash
skwor : Místo olůvka používám s oblibou brok 1–3g. Je lepší než olůvko – to máš vlastně klasik položenou. Houpačka je právě super v tom, že broček na dně tak jako olůvko nedrží… Pokud chytáš s olůvkem těžším než 3 g, tak ti doporučuju tam dát na zkoušku 1 gram. broček a uvidíš – nástraha je přirozená, ryby ji berou s nainí důvěrou…
- Neděle 21. května 2006 v 11:49® Tomash
65 je i můj tip… a 9 kg?
- Neděle 21. května 2006 v 10:26® Tomash
Kdybyste náhodou nevěděli, jak vypadá amur 85cm a 9kg, tak vám ho tady přikládám
- Sobota 20. května 2006 ve 21:47® Tomash
Rath to posral jako první – Mackovo pohlaveček by to, pokud by šlo o mě, rozhodně nespravil. Ale show dobrá
- Sobota 20. května 2006 ve 14:31® Tomash
skwor : Dobrý, jaký si skončil?
- Pátek 19. května 2006 v 15:28® Tomash
CeP : I to jsem zkoušel… Alivio : nevěřím…
- Pátek 19. května 2006 v 11:52® Tomash
admin : Copak se to děje s chytej.cz? Včera i dnes jsem válčil s dostáním se sem. Jinak internet sem měl v poho, tak nevím :-/
- Čtvrtek 18. května 2006 v 18:09® Tomash
Poučili se a rozdrtili ruskou zbornou!!! Hoši, děkujem!!!