Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 3. května 2012 ve 23:21® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
Piranha: Pěkné, cp se stane když u más budeš chytat na dlouhou? Není to v něčem lepší?
- Čtvrtek 3. května 2012 ve 14:10® BlueShark
Tak jsem zašel dopoledne na Labe. Ryby už jsou některé potření, jiné ještě makaj. Povedlo se 6 cejnů, 5 plotic a jeden krásnej karásek. Bylo supr počásko na ryby
- Středa 2. května 2012 ve 22:24® BlueShark
vladah: Ty 4 ryby to myslíš vážně?
Mám dost, no tak Vládíčku, dle fotek jsi byl u vody hodinu letos nebo Ti to tak nešlo?
- Středa 2. května 2012 v 18:34® BlueShark
vladah: No hlavně že Ty jsi tu samá fotka, už si letos byl? Dle foto vůbec
- Středa 2. května 2012 ve 12:25® BlueShark
Kde jste lidi?
Tento příspěvek byl editován 2.5.2012 12:25:36 uživatelem BlueShark.Nikdo nelape? to je takové vedro?
Póóóóčkejte až se dostanu k vodě, to bude cvrkot
- Úterý 1. května 2012 ve 22:58® BlueShark
olda: Pěkné Oldíku, také mám chutě na houpačku, dneska jsem pomáhal na zahradě u Bíliny a zkusil z feederu udělat na chvilku houpajdu když jsme dopracovali na 20min a nic, ale ryby se tam točily
Škoda.
Pak jsme pospíchali…
- Neděle 29. dubna 2012 v 17:43® BlueShark
pipa: Viď?!
- Neděle 29. dubna 2012 ve 13:41® BlueShark
olda: Nevěš hlavu Oldíčku, teď nejdou a něco už jim říká, jdeme se třít, počkej pár týdnů. to budou žně. Já takovou bídu také ještě nezažil a když néco, tak krypl cejn s roztrženou držkou nebo dírou v břiše, kterého nikdo nechce, tak do tření ani nejde
- Neděle 29. dubna 2012 ve 13:40® BlueShark
Už někdo testoval toto?
Mám to už dlouho v mailu.
- Sobota 28. dubna 2012 v 18:21® BlueShark
pipa: To jsem se ptal já Tebe a Ty nic. Zavolat není levnější, když jsem v práci, jsem tady
- Sobota 28. dubna 2012 v 17:55® BlueShark
pipa? To víš že jo, ještě aby ne
Tento příspěvek byl editován 28.4.2012 18:02:20 uživatelem BlueShark.Jakto že nechodíš na ryby
- Sobota 28. dubna 2012 ve 12:48® BlueShark
Na Pípovo žádost smazány fotky mé přítelkyně od profi fotografa.
A nyní už jsem dle Píponě zase normální
Tak snad je Ti lépe. Jinak FB je toho plnej, tak kdyźtak tam, bylo to na její přání, tady už jsem to dal já sám
Tento příspěvek byl editován 28.4.2012 14:38:03 uživatelem BlueShark. - Sobota 28. dubna 2012 ve 12:45® BlueShark
olda: Pěkné a kde jsi byl?
SZ
Škoda, že jsem dnes už musel do práce, jinak bychom si bídu prožili spolu a byli v poho
Tento příspěvek byl editován 28.4.2012 12:45:46 uživatelem BlueShark. - Sobota 28. dubna 2012 v 8:35® BlueShark
Tak musím reragovat na to jak to začíná kousat. Včera jsem si sednul na nové místo na Labi, parádní flek, krmím a vše klape a vypadá to, že to bude koncert v braní a ono prd, za 4 hodiny u vody jsem kekonci vymodlil 2 cejny jinak jsem si neśáhl na rybu. Vedle mě nikdo ani ťuk. Tak alespoň ten bronz jsem pochytal
Jinak ohledně změn co se tu probírají, souhlasím částečně se všemi, hlavně Václavem. To že jsou tu populistická hesla bez rac. náhledu. Mno nevím. Opravdu hesla nebo shody většiny rybářů? Nejsou to náhodou volby? Já myslím že ano a rozhodne většina. Populistické kecy a zamítnutí, nakonec se zase nestane nic a kecy kecy kecy, to nám v Česku jde parádně, viz zákony. Chmátaci mají zelenou a nic se jim nestane, protože jsou tu díry v zákonech a nikdo s nimi nic nedělá a nebo neudělá, protože jsou díry zase tady a ještě tady. Vždy se najde tlachů, proč je to špatně a co takhle to prostě polknout a pokud se to pár jedincům nelíbí, ať se na to vyprdnou. Říkám to hodně zjednodušeně, ale je to pro mě holý fakt. Prostě shodneli se většina, je to tak, i když to nemusí být správná volba zase z jiného úhlu pohledu na věc.
PS: Ta minimální velikost umělých nástrah mě taky napadla (sarkasmus), s tou rybkou nad 15cm nesouhlasim, ale to je tak jediné. S živou rybičou chodím párkrát do roka a doslova vyhledávám pidi ouklejky na okounky atd a ještě se mi nestalo, že by mi to vzala nějaká podmérečná pidi-dravá ryba. Asi proto že prdku umím. Ale ouklej 15cm, nezlobte se na mě ale to je dobrá pitomost, plotice, karásek ok, ale ouklej?
Jinak počet odtažených ryb od vody snižovat snižovat snižovat, je to škoda a nic krome masa tím nezískáme. A jsme zase u toho…
Tento příspěvek byl editován 28.4.2012 08:39:13 uživatelem BlueShark. - Středa 25. dubna 2012 v 7:51® BlueShark
Prasek_2007: To je ten pejsek tak smrdí?
- Úterý 24. dubna 2012 ve 22:49® BlueShark
Někdo by šel na ryby?
- Pondělí 23. dubna 2012 ve 22:10® BlueShark
Také bych tam chtěl někdy jet
Příroda luxus z fotek
Ale Slovinsko znám od táty z fotek už dlouho. ono celkově tam a více na jih je to paráda. Na to nejsme zvyklí no
- Pondělí 23. dubna 2012 v 15:06® BlueShark
pipa: Tak si to přečti, ty dvě kila oproti těm výkřikům jsou zanedbatelný, jen jsem si to shrnul
- Neděle 22. dubna 2012 ve 21:25® BlueShark
pipa: Promiň, ale když mi ve 23:20 včera pípnou 3 mmsky, nejdřív tvůj roztouženej opilej čumák s držkou dokořán, pak nějaký žvásty a ještě dotřetice fotka s Tvou vyZOOMovanou bradavkou, no děs běs, co má člověk dělat a hlavně čekat? Má volat zpátky? Sorry, ale měl jsem jiné starosti, až půjdu někdy na Labe kolem mostů (jakože jsem letos ještě nebyl, je to pro můj čas docela daleko), třeba se uvidíme nebo dám vědět lidem zde, ale sorry, člověk, co jsem mu na výstavě za mé 2 kila (prkotina ale princip) koupil 2 woblery a už neviděl ani korunu, takového tězko budu obtěžovat voláním. Jinak Tě uklidním, nic proti Tvé osobě, nevolám si teď ohledné ryb s nikým…
Až bude čas a sraz, přijeď, rád Tě uvidím a zase zablbnem atd, srandu tvoŕit umíš jsi fajn chlap, ale někdy to přeháníš a Ty to víš, čus Pípane.
Tento příspěvek byl editován 22.4.2012 21:26:49 uživatelem BlueShark. - Čtvrtek 19. dubna 2012 v 19:55® BlueShark
Piranha: Šťastnou cestu a rybu přeju