Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 4. března 2012 v 10:51® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
olda: A čmeláka a sršeň máš? A taky nosorožíka kapucínka?
- Sobota 3. března 2012 v 10:06® BlueShark
Pupeny už rašej, brzy přijde jaro a ryby začnou makat
- Pátek 2. března 2012 v 15:01® BlueShark
filip111: Tak to má 55 haléřů na měsíc. To dá ne?
- Čtvrtek 1. března 2012 v 16:31® BlueShark
olda: Jo to je ten, co jsem kupoval Pípovi a dal mu to, ale ještě nedostal zaplaceno, tak naval, jsou zatím stále moje
U mě se s nima nic nestane, ani škrábnutí
- Pondělí 27. února 2012 v 18:51® BlueShark
Tak a mažu po dvanáctce na hokej na poslední třetinu PLAY OFF, tři dny volna předemnou, tak čauves holoto rybářská
- Čtvrtek 23. února 2012 v 9:50® BlueShark
Včera jsem se svými kamarádkami vyrazila na večírek. Manželovi jsem řekla, že se vrátím o půlnoci. „Slibuji ti miláčku, že se nevrátím ani o minutu později!“ prohlásila jsem a vyrazila. Ale večírek byl fantastický. Drinky, tanečky, znovu drinky a znovu tanečky, ještě víc drinků… bylo to tak skvělé, že jsem zapomněla na čas! Když jsem se vrátila domů, byly tři hodiny v noci. Vcházím do bytu, jako myška otvírám dveře a v tom slyším tu zatracenou kukačku v hodinách, jak kuká třikrát! Když jsem si uvědomila, že manžel se při tom kukání může probudit zakukala jsem sama ještě devětkrát… Byla jsem na sebe hrdá, že i když jsem ožralá jako dělo, dostala jsem takový dobrý nápad a podařilo se mi vyhnout nepříjemnosti s manželem… ! Rychle jsem si lehla a usínala s myšlenkou na to, jak jsem inteligentní. Ráno během snídaně se manžel zeptal, kdy jsem se vrátila z večírku. A tak říkám, že přesně o půlnoci, jak jsem slíbila. Nic neříkal a ani nevypadal, že by měl nějaké pochybnosti.
„To je skvělé, jsem zachráněná…!“ pomyslela jsem si a otřela pot z čela. „Víš, musíme vyměnit ty naše kukačkové hodiny.“ Zbledla jsem strachy a ptám se pokorně: „Aaaano? A proč miláčku?“ A on na to: "Víš, dneska v noci kukačka zakukala třikrát, potom nevím, jak to udělala – vykřikla óoo bože!!! a znovu zakukala čtyřikrát, vyzvracela se v předsíni, zakukala ještě třikrát a upadla se smíchem na podlahu. Kuknula ještě jednou, šlápla na kočku a převrátila stolek v obýváku. Potom mě poslala do prdele a svalila se vedle mě. Pak zakukala naposledy a začala chrápat.
- Čtvrtek 23. února 2012 v 9:36® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad LabemProč toto
- Čtvrtek 23. února 2012 v 9:00® BlueShark
olda: a 30 sekund, než vytuhne Piranha
- Středa 22. února 2012 v 15:00® BlueShark
foks01: Během těchto dnů resp každou chvíli by se měla uskutečnit to zasedání v Plzni ohledně kormorána co? Hotel Primavera údajně. To jsem na to zvědav
- Pátek 17. února 2012 ve 14:12® BlueShark
olda: Nechci přijít o papíry které nemám
- Pátek 17. února 2012 ve 13:21® BlueShark
Berou ryby?
- Úterý 14. února 2012 ve 22:27® BlueShark
majkyss: V podoustvi se nemýlím
- Úterý 14. února 2012 ve 13:14® BlueShark
rabbit: A kormoráni Ti vyklobou mozek na hod
- Úterý 14. února 2012 ve 12:20® BlueShark
olda: Od zítra mám týdne volno, tak škoda, že nemám papíry a počasí je na pikaču
- Úterý 14. února 2012 ve 12:14® BlueShark
olda: Tak kdy razíš Oldíku na rybky, budeme chodit častěji, jak budu mít více volna nebo mám. Ale já začnu až od března půlky cca
Jen abys věděl
A budem zkoušet a zkoušet
Chytíš mi zase pár plotic na máslo
- Úterý 14. února 2012 v 8:34® BlueShark
vladah: Jasně chápu, hodíš jim tam do vody kovadlinu a záleží jen na rybě, jestli si pod ní strčí čumák
Jak to jde v nové práci, co testy?
- Pondělí 13. února 2012 v 19:59® BlueShark
vladah: To se dá vidět i ve vaně nebo v umyvadle
Šup zkus
- Pondělí 13. února 2012 v 19:28® BlueShark
vladah: Oláh vladád, jak je, vážeš vážeš? Mě napadlo, ta muška jak si navázal, nesplihne Ti náhodou po kontaktu s vodou?
- Pondělí 13. února 2012 v 19:16® BlueShark
Brý večer pánové
- Středa 8. února 2012 v 7:53® BlueShark
A vůbec, malýho jsme vypakovali do školy a můžem na nákup atd, mám 2 dny volna, neva? V pátek do práce a SO NE zase volno, hrůza