Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 23. dubna 2011 v 18:52® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara: co to meleš, chytám po celém labi, ten flek je dlouhej kilometr a nikdo na něm nic nechytil
dal jsem to tam úmyslně, zase vzbuzuješ pozornost. Nejsou tu ryby tak co.
- Pátek 22. dubna 2011 ve 12:11® BlueShark
foks01: Jojo, dneska pádím do ZOO
Dávám jim den klid, pak rozlučka a ráno snad nebude krušné. Kdyby někdo šel někam, půjdu také
- Čtvrtek 21. dubna 2011 ve 23:16® BlueShark
…
- Čtvrtek 21. dubna 2011 ve 23:15® BlueShark
Jinak dnes jeden z lepších dnů. Ryba střídala rybu. Na břehu 16 cejnů, 3 skaláci, dva černoušci viz foto, 4 plotice, nádherná bojovná podoustev ve svatebním, 9 jesenů (všechno po tření a pěkný kousci v dobré kondici i tak), 4 oukleje, bombónek byl lysák 54cm, moc hezký souboj na 0.14mm návazci, nechtělo se mu z vody
- Čtvrtek 21. dubna 2011 ve 23:00® BlueShark
Tak jsem se dostal k netu až dnes, včera na Labi docela fajn chytačka. Povedlo se 8 cejnů, jeden amur 53cm (bohužel dobitý asi lodí, ale na bojovnosti mu to neubralo – doufám, že z něj bude po 7mi letech zabiják a trhač montáží), kapřík 44cm, 4 plotice a jesen. Musím vylíčit 4. nához do místa s hrubým partiklem, kdy si to vzal zřejmé větší rusák a slyšel jsem po roce kvílet brzdu, po 100m z cívky směr Děčín, jsem začal přidržovat, bohužel 16ka šla v uzlu tatam. Takže prohra, ale pak jsem osvobodil alespoň cejna i s montáží kohosi a na závěr jedne karásek…
Tento příspěvek byl editován 21.4.2011 23:05:01 uživatelem BlueShark. - Úterý 19. dubna 2011 ve 21:19® BlueShark
mannice: Od kdy jsi vlček?
- Úterý 19. dubna 2011 ve 20:37® BlueShark
Majkyss: Nejsou a nebudou
Ale máš recht, že vedle mě fakt nebyly, asi otrávené
hering: Máš recht, já si nějak hlavu nedělám, jak to pouštím vše, tak mi to ani nedošlo
Tento příspěvek byl editován 19.4.2011 20:37:56 uživatelem BlueShark. - Úterý 19. dubna 2011 ve 20:32® BlueShark
Tak dnes na Labíčku na pláži, pochytáno 14 cejnů skaláků (nej 43cm), 6 cejnů velkých (nej 51cm), 3 ploticem, 3 jeseni a krásnej karas 43cm. Puštěno, sečteno 27 ryb. Vedle pár rybářů, ale bohužel dohromady 2 ryby co jsem viděl. Nejsou
- Úterý 19. dubna 2011 ve 12:33® BlueShark
Piranha: Cejnek malý chráněn? Je jich jak cikánů
- Úterý 19. dubna 2011 v 0:27® BlueShark
hering: Počkej, myšleno 4kg max váha součtu ryb. Samozřejmě ještě hraje míra své, ale skoro každý tloušť má míru na Labi. Nebo teď zase nechápu asi já
- Pondělí 18. dubna 2011 ve 14:27® BlueShark
foks01: Si je na rybnících načeřínkujou tak i tak
- Pondělí 18. dubna 2011 ve 2:58® BlueShark
mannice: není moc co říct, koleda koleda… pozdě býka honit. Ale rozhodčí to nezvládli, ale jak říkáš, za rok už to budem válcovat v extralize, však zasvěscení ví … teď jen ripki, že vláďo?
Tento příspěvek byl editován 18.4.2011 02:59:30 uživatelem BlueShark. - Pondělí 18. dubna 2011 ve 2:44® BlueShark
Vaclav III.: Jojo máš recht, já měl myšlenky úplně jinde, jinak okoun 20cm to je výsměch, myslíš, že kormoráni to respektují? U nás snad není člověk co vezme okouna pod 20cm (ale i to je odhlasovaný úspěch viď foksíno?). Ale škoda nás, ostrá by dostala míru 45cm jen by frklo Díky za to že jsi za nás bojoval
PS: A co parma? Udělali jste ji nebo masáci šli zase proti?
- Neděle 17. dubna 2011 ve 14:04® BlueShark
cormaxx: Teď fakt ne, jsou ve tření, tak jdou jen prďolové
- Neděle 17. dubna 2011 ve 13:12® BlueShark
Tak dneska s Oldou na rybách, chytlo se něco plotic a cejnů, hrouzci jak buchty a oukleje a karas
- Sobota 16. dubna 2011 v 16:30® BlueShark
Nechci kalit vodu, ale vstal jsem v 16:00
Ten hokej je namáhavej, zítra půjdu na feeder
- Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 21:45® BlueShark
filip111: Já mám Hovno verze 12.988
- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 19:30® BlueShark
foks01:
- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 18:15® BlueShark
mannice: Viď
Je to super, sice starší věcička, ale good
Co Ty a ryby o víkendu nebo příští?
- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:52® BlueShark
Toto je hodně dobré
DOTAZ UŽIVATELE: Dobrý den, loni jsem provedl upgrade Přítelkyně 1.0 na verzi Manželka 1.0 a nový program nečekaně spustil proces Dítě, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V návodu není tato funkce zmiňovaná… Mimo to Manželka 1.0 …také zasahuje do ostatních programu a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například NocniPoker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém hroutí. Zdá se, že Manželku 1.0 nemůžu odstranit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k Přítelkyně 1.0, ale uninstall skončil neúspěšně. Můžete mi někdo poradit? ODPOVĚĎ: Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidi přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, ze je to jen neškodná utilita. Ale Manželka 1.0 je program, navrženy tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace! Dodatečné odstranění Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0 resp. Manželku 2.0, ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí. Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiní konflikty, s následným kolapsem systému. Jediná možnost jak se vyhnout problémům je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat své známé. Ještě dodáváme, abyste si dal pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchyně 6.4.