Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Úterý 15. března 2011 ve 23:19® BlueShark
BlueShark

hering: Koukám na chmi.cz, Ty to měříš u břehu, to dělávám take a je vždy o několik stupňů víc :-)

Úterý 15. března 2011 ve 22:07® BlueShark
BlueShark

raven1972: Nebyl právě, vím o ní, jen jsem se na to ptal.

Úterý 15. března 2011 ve 21:52® BlueShark
BlueShark

raven1972: Vesnický kačák :-D Jak stará je mapa nebo z jakého roku máš v Earthu ten snímek?

Úterý 15. března 2011 ve 21:46® BlueShark
BlueShark

raven1972: Taky mi to kdysi vrtalo hlavou :-D Ale odpověď je prostá :-D

Úterý 15. března 2011 ve 21:26® BlueShark
BlueShark

Jinak koukal jsem na loňské tabulky a poznámky. První plavačka únor, druhá začátek března, obě nuly. První ryba přišla až 20.3.2010 na feeder. Bylo 3m vody až do dubna, v tom se to liší. Teplota vody 6 stupňů Celsia, když šla ven první ryba, hotové žně začaly až nad 9 stupňů a v dubnu :-)

Úterý 15. března 2011 v 19:49® BlueShark
BlueShark

foks01: Takže jsou???? :-D Hurá jsou!!! :-D

Chystáš se na plavačku na bělu zase do míst jako kdysi? :-)

Úterý 15. března 2011 v 19:25® BlueShark
BlueShark

Zítra ale ty ryby už na plavku zkusím as, přemýšlím :-) Dnes jsem si dělal komplet pořádek v rybářských regálech, tak je vše naleštěno :-D

Úterý 15. března 2011 v 19:22® BlueShark
BlueShark

foks01: Na tyhle věci fakt ne, jsem na to zvyklý od mala a baví mě to :-) Teď jsem dodělal, balkón a přesazování rajčat, paprik a natreni topení na zítra :-)

Úterý 15. března 2011 v 17:10® BlueShark
BlueShark

cormoran: Nemůžu, peru, uklízím, vytírám, myji okna, dneska je uklízecí den na jaro :-) A ještě mě čeká balkón :-D

Úterý 15. března 2011 v 15:11® BlueShark
BlueShark

Nazdárek lidi, je nádnerně co? Já mám volno, ale k vodě nejdu. Dnes by totiž šli a nechci tu Marunu nasr..... Zkusíme zítra :-D Ale na plavku, ať je to těžký.

Pondělí 14. března 2011 ve 21:52® BlueShark
BlueShark

1Mara: Njn to moc nepomůže, dokud se nezmění sám…

Pondělí 14. března 2011 ve 21:20® BlueShark
BlueShark

1Mara: My ho pŕemluvili ať přijde, přišel napitej a ještě Oldovi málem za toho woba (dárek) vynadal, že nemá háčky :-D :-D :-D

Pondělí 14. března 2011 ve 21:12® BlueShark
BlueShark

1Mara: Já s tím souhlasil, ale teď máš před sebou kariéru!!!

Pondělí 14. března 2011 ve 20:19® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Laděnko, Mára to s Labem a rybama myslí važně, tak je potřeba myslet a uvažovat beze srandy :-D

Pondělí 14. března 2011 ve 14:05® BlueShark
BlueShark

Narazil jsem na bájnou myšlenku pro Máru. Kdyby založil politickou stranu pro zarybnění Labe. Lidé by sis nebyli nijak časem přepychem na výši, ale stačilo by k životu nějaké topivo , sůl, koření, chleba a olej. Vše by šlo do střelby černých rybožravých papouchů a do násady ryb.

Dovedete si ten ráj vůbec představit? Na břehu čisto (přísné zákony), u každého koše na břehu by byla i kniha naučná, jak chytit rybu. Ale téměř zbytečně, páč by každý co hod kamkoliv to ryba. Nádhera. Novodobé rybaření. Mára by se jen chrabře uchechtával na břehu jaký je život rybáře ráj.

Jakmile by jste si dali červy více ke břehu a třeba krmení, ryby by Vám to tam rabovaly. Tolik života by tam bylo. Tu by se z vody vynořily dvě ploutve, které by vyzvedly jiný rybí druh z vody nad hladinu na vteřinu, aby se nadechla rybka vzduchu atd, tak hustě posetá řeka životem, že by se tam ryby ani nevešly… :-D

Do pár let diskuze na chytej: To bylo ještě rybaření a um, když v Labi ryb bylo méně, teď už to nikoho nebaví, co vy na to? :-D :-D :-D (kde sehnat násadu kormorána atd) :-D

PS: Jak jsi měl v plánu rozdávat ty lístečky rybářům, tak bys na ně dal, VOLTE MRS. Volte Márovu rybí stranu!!! Aneb chytí i ten co nikdy nechytal :-D

Tento příspěvek byl editován 14.3.2011 13:29:35 uživatelem BlueShark.
Pondělí 14. března 2011 ve 2:08® BlueShark
BlueShark

Nezapomněl někdo u Labe kocoura??? :-D

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img41270.jpg
Neděle 13. března 2011 ve 22:45® BlueShark
BlueShark

hering: Aha :-D Vím zase hovňajs :-D

Neděle 13. března 2011 ve 22:35® BlueShark
BlueShark

hering: Co je „SADIT DO NĚKAM“? :-)

Neděle 13. března 2011 ve 22:28® BlueShark
BlueShark

hering: Aha a Ty asi na ryby taky zatím nespěcháš kolego co? :-)

Neděle 13. března 2011 ve 22:07® BlueShark
BlueShark

hering: A jaký z toho plyne závěr? :-)