Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Neděle 13. března 2011 ve 21:43® BlueShark
BlueShark

1Mara: A proč jsou ty okna jen tady a u Děčína? Mezitím je nepotřebují? :-D

Neděle 13. března 2011 ve 21:23® BlueShark
BlueShark

1Mara: Ano tohle nevíme, proto jsem vznesl zajímavou otázku :-) O tom to tady je víš. Jsme nevzdělanci, ale ryby chytáme a Ty né :-D

Neděle 13. března 2011 ve 21:09® BlueShark
BlueShark

mannice: Jak myslíš Ty, ale nevěřím tomu ani náhodou, prostě pokud by se to dostalo do stavu minima, ryby naopak mají móóóóc jídla a schovek, takže nevymizí, naopak :-)

Neděle 13. března 2011 ve 21:06® BlueShark
BlueShark

1Mara: Okna jsem myslel, že byly pro kajakáře :-D Napadlo mé to tření, ale kvůli tomu by se tam nikdo nepatlal s kamenama, kvůli lodím si myslím také ne… Pak je varianta, aby v zimě mohli lidi bruslit :-D A nebo mě napadlo že jsou proto, aby když je málo vody, mohly vyschnout :-D

Tento příspěvek byl editován 13.3.2011 20:08:09 uživatelem BlueShark.
Neděle 13. března 2011 ve 21:03® BlueShark
BlueShark

1Mara: Pokud tu meleš, že ryby zmizí, tak věř, že až bude takové minimum, že už to ani ptáci nenajdou, tak už hůř nebude, prostě se to na nějakým čísle zastaví a budou pořád stejně, ale myslím, že už se to zastavilo téměř :-D

Neděle 13. března 2011 ve 20:59® BlueShark
BlueShark

1Mara: No kdybychom to věděli tal se neptáme, že? :-D A nesejčkuj, ty jsi horší než důchodci!! :-D

Neděle 13. března 2011 ve 20:43® BlueShark
BlueShark

vladah: No kdo jiný než já v tak ledové vodě s kombinací jasného počasí a tlaku, prosté rybky nejdou, v létě by něco přišlo, teď ne :-)

Jinak s tím, že Ti nefunguje mezerník mám pravdu já opět, pořád jsi nereagoval :-)

Tento příspěvek byl editován 13.3.2011 19:44:17 uživatelem BlueShark.
Neděle 13. března 2011 v 18:36® BlueShark
BlueShark

manous: Nechtěl jsem to sem dávat, ale jak myslíš, vím i jiné lidi co maj z jara pár 90+ :-)

Neděle 13. března 2011 v 18:20® BlueShark
BlueShark

olda: Já vím, jen Mára plaší :-D

Neděle 13. března 2011 v 16:24® BlueShark
BlueShark

cormaxx: To mě napadlo hned, ale vem si to pozpátku, proč by nékdo dělal okna aby se tam třely ryby? Myslíš že je to reálné?

Kurňa mám po práci, ještě tu sedím, ale nevím co dělat a ryby nestíhám už…

Neděle 13. března 2011 v 15:57® BlueShark
BlueShark

olda: Myslíš, že už tam fakt není ryba? :-(( Pláču…

Neděle 13. března 2011 v 15:19® BlueShark
BlueShark

1Mara: Ty mi připomínáš toho klučinu ze Tvé diskuze, jen velký ryby jinak to je o ničem, nějaký plotice, pche :-D

Neděle 13. března 2011 v 15:05® BlueShark
BlueShark

1Mara: Tys koukal pod vodu že sem hodíš takový plk? :-D :-D :-D Mě také nešly, uvidíš brzy :-D

Teď jsem se fakt zasmál :-D Říkáš to každý rok a ryby pořád jsou :-D

Tento příspěvek byl editován 13.3.2011 14:09:14 uživatelem BlueShark.
Neděle 13. března 2011 v 10:30® BlueShark
BlueShark

olda: No vidíš, to jsem přehlédl a dneska mažeš na feeder? Bude a je úžasně na něj :-)

Neděle 13. března 2011 v 8:54® BlueShark
BlueShark

Oldo a spol, kde jsou ryby, mi neřikejte, že jste včera nešli :-) Kurňa :-) Voda se oteplila a bylo krásně.

Vladah: Hele ty kecičko, možná okna byly pro Tebe, aby jsi se měl kde umýt :-D Jinak spíš mi řekni, ják píšeš bez klávesnice, když ji moc nepoužíváš :-) Pořád nevím čím děláš (neděláš) mezery :-D

Neděle 13. března 2011 v 8:12® BlueShark
BlueShark

mannice: Zapojil jsem mozek s 3 rybáři a jedinné co nás napadlo, že kvůli splavnosti, ale stejně mi to nehraje.

Tento příspěvek byl editován 13.3.2011 07:12:50 uživatelem BlueShark.
Sobota 12. března 2011 v 15:20® BlueShark
BlueShark

mannice: Počkej, vytvoření oken právě rozlilo vodu do stran né? Myslíš Ty hrázky že to zvýšily? Jako že to tam stavěly z oblázků lidi z povodí labe?

Sobota 12. března 2011 ve 14:30® BlueShark
BlueShark

Je tu nějak pusto, dám sem takovou jednu otázečku, narazil jsem na to včera, když se mě ptal kámoš, za jakým účelem byly vytvořeny okna na labi. U Pláže nebo třeba před Děčínem, ví někdo? :-) Já ne…

Sobota 12. března 2011 ve 13:48® BlueShark
BlueShark

vladah: A jak Ty věty píšeš? Na čem, že tam chybí mezery?

Sobota 12. března 2011 ve 13:22® BlueShark
BlueShark

vladah: Ptal jsem se na mezerník :-) Jestli chceš mám náhradní klávesnice, myslím to vážně!