Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Sobota 5. března 2011 v 19:27® BlueShark
BlueShark

A tady slibované foto. Pípan dostal od Olouška z dílny k pondělnímu svátku dárek z lásky :-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img41102.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img41103.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img41104.jpg
Sobota 5. března 2011 v 18:45® BlueShark
BlueShark

Tak hoší, odvolávám co jsem řekl, po roce a půl na feeder bezrybka. Na pláži 23 rybářů, síla. S Oldou jsme našli volnej flek, měl jsem jeden pěknej záběr bohužel ZERO. Nikdo nic, jen jeden chlapík 2 kapry vedle, na co si nechám pro sebe :-)

Ale bylo fakt hezky, tak jsem rád, že jsem jel. Fotky ještě dodám :-)

Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 17:46:12 uživatelem BlueShark.
Sobota 5. března 2011 ve 14:47® BlueShark
BlueShark

1Mara: pokusim se, alespoň fišli. Už jedu busem za Oldou, naloží mě a jedem, je krásně :-)

Sobota 5. března 2011 ve 13:44® BlueShark
BlueShark

pipa: Čus, hele vždy se trefíš do chvíle kdy nemůžu, v práci 3× a teď při obědě s plnou pusou, co potřebuješ? Ty woblery počkaj ne? Jinak bych měl být na pláži s Oldou odpolko.

Sobota 5. března 2011 ve 13:32® BlueShark
BlueShark

olda: Tak oldíku, já už jsem naobědvanej, věci mám zabalený, čekám na verdikt, v kolik na zastávce :-) 13:30 13:50 tam mohu být :-)

Sobota 5. března 2011 ve 12:48® BlueShark
BlueShark

Piranha: Njn snad dneska bude lépe, jinak pruty stejně navazuji u vody, myslíte že stačí jeden? A kam to házet dál nebo blíž? :-D

Resp. stačí napsat kam si to házel, a já to budu házet jinam, když jsi měl prd :-)

Tento příspěvek byl editován 5.3.2011 11:49:25 uživatelem BlueShark.
Sobota 5. března 2011 ve 12:43® BlueShark
BlueShark

Piranha: Tak takovéhle snad musím mít vždy přibalené nemyslíš? :-)

Olda: Do osobky písni v kolik kde, nebo zapni ICQ po roce :-) To bude asi lepší, já se naobědvám kolem půl 1 a můžem dědečku, už se na Tebe těším :-)

Sobota 5. března 2011 ve 12:23® BlueShark
BlueShark

olda: Nejsi, tenhle čas je ideální, je krásně :-)

Pátek 4. března 2011 ve 22:24® BlueShark
BlueShark

Kdo půjde se mnou zítra na fiše na feeder? Že bych musel zase sám? :-D Není potřeba hodně brzy, dlé mého nej později :-)

Pátek 4. března 2011 v 16:31® BlueShark
BlueShark

vladah: Když říkám že dohnali posledního tak je konec! Kápo nejvýše v koruně odškrtl ze smrtící kormoránské listiny poslední tlouští rybu a ozýval se kormoránský posměšný ryk. Hrůzostrašné, to Ti povím!!!!

Tento příspěvek byl editován 4.3.2011 15:32:07 uživatelem BlueShark.
Pátek 4. března 2011 v 16:16® BlueShark
BlueShark

vladah: Jo a oprav si ten mezerník, to je síla, klidně Ti dám klávesnici jinou, mám doma dvě navíc!!!

Pátek 4. března 2011 v 16:15® BlueShark
BlueShark

Vladah: Jak co zapůsobí na ryby? To se jako nalíčíš a působíš na ryby?

Psal jsem, že s tlouštěma je konec, ja nešel na cejny atd. Těch je hafo. Ale tloušti jsou vybrakovaní. Strom u Neštěmic, kde sedávaj kormoráni, měl jen 6 obyvatel už, jindy skýtá i 20 kusů. Viděl jsem dnes, jak tam honili kormoráni posledního tlouště, dohnali ho u Tonasa až zezhora po proudu a vyklobali, koukal jsem na to!!! Poslední, je ámen, fakt :-((

Jinak chytám tlouště jen na rohlík. Červy jsem měl taky. je konec kámo. Nezbyl jedinný tloušť.

Pátek 4. března 2011 v 15:29® BlueShark
BlueShark

vladah: nezbylo, na všechny tlouště útočili. Je konec.

Pátek 4. března 2011 v 15:25® BlueShark
BlueShark

vladah: nene, včera jsi měl pravdu. V Labi už ryby nejsou, lidi a kormoráni. Je konec! Ach né :-(

Pátek 4. března 2011 v 15:04® BlueShark
BlueShark

Lidi, tak měl Vladah pravdu, dnes na hodku a půl na plavačce na Labi a bez záběru, ty ryby tam fakt už žádný nejsou, je konec! :-((

Čtvrtek 3. března 2011 ve 22:57® BlueShark
BlueShark

1Mara: No jo no důsledek je mi zřejmý, ale mě zajímalo jestli díky lidem nebo ptákům a proč zrovna jen ostrý maj zůstat… :-)

Čtvrtek 3. března 2011 ve 22:44® BlueShark
BlueShark

1Mara: Tak díky. Fakt mě to zajímalo :-(( Na něco se mé zeptáš, a pak to dementuješ, to je mi jednání :-|

Tento příspěvek byl editován 3.3.2011 21:45:19 uživatelem BlueShark.
Čtvrtek 3. března 2011 ve 22:25® BlueShark
BlueShark

Jde Pepíček Monasterů s Mařenkou a říká: „Mařenko, když ti řeknu pták mozkodlabák tak vyhrň sukýnku a zavrtej hlavu do země.“ Tak jdou lesem a Pepíček křičí: „Mařenko, pták mozkodlabák.“ Tak Mařenka vyhrne sukýnku a zavrtá hlavu do země. Pepíček jí začne šukat a Mařenka povídá: „Jen si klovej ptáku mozkodlabáku, stejně se mi na mozek nedostaneš!!!!“

Je to kluk vykutálená co? :-D

Tento příspěvek byl editován 3.3.2011 21:26:02 uživatelem BlueShark.
Čtvrtek 3. března 2011 ve 22:23® BlueShark
BlueShark

mannice: Hezké, ale já se vás ptáci mozkodlabáci nebojím, stejné se mi na mozek nedostanete!!!

Znáš ten vtip?

Čtvrtek 3. března 2011 ve 21:54® BlueShark
BlueShark

1Mara: Tak si tu kravinu vypni :-D

OK sice v práci mám mazec, ale najdu to:

filip111> Voe ale takhle to bude zachvíli pro všechny , budou se chytat jen vostrý a padoustve , zbytek bude v řiti

A já se ptal jak si to myslel, jako že kormoráni vyžerou zbytek nebo lidi?