Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 27. února 2011 ve 22:58® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
Docela se divím, že dnes nepřišli rybáři s fotkama z dneška, jen Vláďa se snažil…
- Neděle 27. února 2011 ve 21:13® BlueShark
timbab: Přesně to jsem naŠel u labe a mám ho doma, ale 200g, jenže je to kaprařina, ale feederaři tohle neznaj snad ani
- Neděle 27. února 2011 ve 21:08® BlueShark
timbab: Ale já věřím, že seženu, ale normlání to už není dle mého, 150g je dost, když nepoteče bordel, myslím, že to udrží po x kotrmelcích
- Neděle 27. února 2011 ve 20:54® BlueShark
mannice: Já myslím že nebude, větší olovo stejné neseženu.
- Neděle 27. února 2011 ve 20:53® BlueShark
mannice: Jake chytrácké řeči, vždyť to je šílený, taky nepíšeš: Ty sy rybář
- Neděle 27. února 2011 ve 20:42® BlueShark
mannice: Njn hrůza, a oprav to diť nebo se tu zvencnu
A zavolám Vládíka na Tebe!
- Neděle 27. února 2011 ve 20:29® BlueShark
mannice: Počkej heavy pruty maj tvrdou páteř a detekci špičky, právě proto
Jinak při detekci máš špičkovou akci a pak parabolickou akci, ale u každého jinak, chce to vyzkoušet no. Je to různé
Tento příspěvek byl editován 27.2.2011 19:30:18 uživatelem BlueShark. - Neděle 27. února 2011 v 18:30® BlueShark
mannice: Ono je to u těch prutů stejně prekérka. Chcešli vrhnout pořádně a ještě přesně, je vhodná špičková akce pruru, což třeba naše progressivy mají, i když…
Chcešli moc hezky zdolávat, potřebujem parabolickou akci a pokud ještě více tahat váhy a zdolávat, je nejlepší ta semiparabolická akce. Kus od kusu se to ještě dost mísí, chce si na to zvyknout nebo to fakt držet v ruce a testnout na tom pár větších ryb nebo náhozů
Je to o vlastním pocitu, ale ty vlastnosti prutu nikdo nezmění
- Neděle 27. února 2011 v 18:21® BlueShark
mannice: Já jich tam pár od Daiwy držel, jeden parmovej hochu to bys vrněl, fakt jsem zabral a chlápka bych na něm snad i zvedl, a přitom jemný se semiparabolickou akcí ale fakt věc. Říkali mu kaprák s feederovou špičkou a byla možnost tam dát i klasická kaprácká. Ale vím o čem mluvíš
- Neděle 27. února 2011 v 17:59® BlueShark
Piranha: Nene nejsem ani náhodou, jsou tu x krát větší hlavy, jen bezrybku neznám
Upřímně
A hned nedělej, sám víš co jsi udělal špatně, jinak mi nepřišlo, že je taková zima.
- Neděle 27. února 2011 v 17:37® BlueShark
Piranha: Njn, stává se, i když mě už 2 roky ne
Měl si zkusit místo 0.12ky 0.20, tŕeba měly náladu na provaz
Musíš ještě hodně cvičit, ale snaha, že jsi šel, se cení hodně!
- Neděle 27. února 2011 v 17:28® BlueShark
Klucí, dneska je ideálně, voda super, určo plavačkáři foks, Olda atd jsou po šichtě. Tak se chlubte, ať jsem nasrán
- Neděle 27. února 2011 v 17:08® BlueShark
vladah: Počkej já myslel, že jsi fotky už pořídil, že nás jen informuješ, na co se mamě těšit. A Tys teprve šel jo? A to nešlo Ty décka vyhnat? Jsi přece sekůriťák ne?
- Neděle 27. února 2011 v 16:20® BlueShark
mannice: Ono je to jen psané 150g a sám znáš tyhle výroce jak to vše je
Abys pak nepřebral, sic nahodíš 250g ale pak sekneš a prut je 4 dělička
- Neděle 27. února 2011 v 16:13® BlueShark
Káča: Ahojdá, jak se vede Kačí? Co rybky, chodíte?
- Neděle 27. února 2011 v 16:02® BlueShark
Piranha: Aqualite je dobrý prut, ale ten co jsem zmiňovat a zakoupíme je trošku někde jinde, poloviční tloušťka i váha a celkově technologicky povedený kus, ale ten co máte na skladu je taky hodně v poho… Ale jak je srovnáš v ruce, tak přes to vlak nejede
- Neděle 27. února 2011 v 16:01® BlueShark
mannice: Těžko říct, nad zdymadlama v táhlém stačilo 70. Uvidíme, chce to zkoušet
Ale ten švih, chudák prut
- Neděle 27. února 2011 ve 13:55® BlueShark
mannice: Dane, nevím jak Ty, ale já narovinu říkám, že jsem ještě s olovem 100g a víc neházel
Tento příspěvek byl editován 27.2.2011 12:57:10 uživatelem BlueShark.A bude to peklo, neměl si někdy pocit když jsi si koupil první feeder, že ta špice rupne a pak si ji nakládal, když si se s ní zžil
- Neděle 27. února 2011 v 1:46® BlueShark
mannice: už tě vidím jak házíš 200g olovo do proudu. Navíc ještě jsou podhodnoceny. Njn.
- Sobota 26. února 2011 ve 23:15® BlueShark
mannice: Ty máš živý brejle?