Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pátek 25. února 2011 ve 20:24® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
mannice: Takže zase vlevo vzadu colmic dva lidi a 7 prutů, hrůza
Hold není kdo by vystavoval no
- Pátek 25. února 2011 ve 20:16® BlueShark
Kazan: Souhlas, já ten konec myslel ironicky, ale třeba ve všebo se mi líbilo, že měl k technice vždy univezály a nej nej kvality, co jsem koupil mi vydrželo dodnes, jako za komárů
- Pátek 25. února 2011 ve 20:09® BlueShark
mannice: On zase nevydržel a jel dřív hajzl?
Tento příspěvek byl editován 25.2.2011 19:09:44 uživatelem BlueShark.Stojí tam něco za to? Co pickery a jiný feedery oproti loňsku? Byl colmic už pořádně nebo zase ne? Ať víme co zítra probrat s Filipem ve velkým
- Pátek 25. února 2011 v 19:50® BlueShark
Kazan: No když k Petráku zajdu, tak David objedná co chci, ale po netu to mám dneska levněji tak už to umírá
Vyskakovat si nemůže, ale doufám, že brzy začne a jestli ne, tak bída. Neochota v krámě = konec. Můj názor.
Jinak maj tam toho dost, ale účelně když se zaměříš na jisté věci tak zjistíš, že vlastně nic, ale pro běžné rybáře mají vše asi, pro danou techniku už je to horší…
Ale ty špičky tam fakt ležely měsíce, znám oba kluky co tam dělají osobně a věř, že bída…
Tento příspěvek byl editován 25.2.2011 18:51:09 uživatelem BlueShark. - Pátek 25. února 2011 v 19:35® BlueShark
Piranha: Já neurážím, já vznesl jen názor, když Tě někdo požádá o něco a Ty to dementuješ, že pokud si milostpán vzpomene atd, no děs. Musíš prostě jezdit a sehnat. Jinak tam můžou postavit Vláďu, ten to zvládne lépe
Jestli já nejsem manuálně zručný, tak co jsi Ty když sjem Tě viděl u vody vázat
Tento příspěvek byl editován 25.2.2011 18:37:01 uživatelem BlueShark.Tyvole Davide, važ slova
Myslím, že na tohle mě nedostaneš
- Pátek 25. února 2011 v 19:33® BlueShark
Kazan: Ano, já skoro všechny kromě MIVARDI špiček na míru brousil, ale já tu píšu o tom, že tam maj pádla, nejjemnější špice co tam byla byla 2× tužší než moje střední, hrůza
- Pátek 25. února 2011 v 18:51® BlueShark
Piranha: Tyvole Ty prodáváš v krámě a víš hovno, to i já si tam Ty špičky u Brauna ozkoušel a zase jsem odešel. Tenhle směr u Vás nemá budoucnost, bohužel hlavu krámu já nezměním
Ani jedna špička neseděla a když tak to byly kopyta jako používáš u vody Ty
Nechytatelné téměř
- Pátek 25. února 2011 v 17:20® BlueShark
Manažerka: už se na sraz móc těším! Sic mi tam každý druhý rozkope držku a pípina mě ve vlaku poníží na hlodavce, ale co. Mj kdy to asi bude?
- Pátek 25. února 2011 v 15:47® BlueShark
filip111: Mrknu na to i když mi to ukázalo seznam špiček a nic konkrétního, ale budu hledat.
Večer si písnem na skype, jak s FF. Jinak letos tam pojedu spíš na kukačku, penízky se rozutekly, ale to neva, tam se zkouší a hledá
- Čtvrtek 24. února 2011 v 18:51® BlueShark
Manažerka: Kecko, nebylo mi pár dní úplně ok, zítra po práci jdu
- Čtvrtek 24. února 2011 v 17:59® BlueShark
A já mám dneska volno a byl jsem ve městé a teď dorazil a chtěl jít do posilky, mno a … nějak se mi už nechce
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 12:32® BlueShark
foks01: Viď?
)
Filip? To jsou zase dřisty od Mr. Vladaha
Jinak pozor lidi už mám rybářský lístek
zbytek v pondělí
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 12:27® BlueShark
filip111: Jjjj takhle hevíćko, co ?
- Středa 23. února 2011 ve 14:08® BlueShark
Teď se trošku začervenám, ale nestíhám dnes pro lístek nový a známku, do kdy jsou na http://www.crsusti.cz
Není tam už otevírací doba kurňa, najdete někdo?
Kdo najde dám mu plotici
Jo a dotaz, jestli neva, že si to koupím až začátkem března, prý to v UL nevadí. Mistoler mi neodpovídá ani nezvedá phones, asi je zas na RUMu
- Středa 23. února 2011 v 10:19® BlueShark
monaster: A zkoumáš teď v té zimě?
Jen zkoumej, nějakou louži kde bude klid a Ty budeš užívat na položenou
Pořád vidím před očima tu fotku z LABE
- Středa 23. února 2011 v 9:41® BlueShark
1Mara:
Smekám, páč i Ty jsi smeknul
Jo a ještě něco navrch, ohledně řezánků, na labi jich je mraky, neříkám, že víc než dřív, ale nachytám Ti kýbl, stačí vědět, kdy a na co, mohu Ti říct, že je to mazec, ale já jsem se jich na labi už nachytal a vím kde se zdržují a co chtéj v jakou denní dobu papat
Tento příspěvek byl editován 23.2.2011 08:47:37 uživatelem BlueShark. - Středa 23. února 2011 v 9:16® BlueShark
foks01: že to je proto, že jsou chytřejší než Mařenka
Tento příspěvek byl editován 23.2.2011 08:18:30 uživatelem BlueShark.Ale ona mi to nevěří
) Já když byl s Filipem a ten projel echolotem dno, nevěřil jsem svým uším a očím
Bohužel nebo bohudík z pohledu rybáře břeháka nic, takže by jsem si myslel, že nejsou
- Středa 23. února 2011 v 9:11® BlueShark
monaster: A hele Pepíno, nazdár
Musíš víc na rybky a budou
- Středa 23. února 2011 v 8:59® BlueShark
foks01: Souhlas
Alespoň někdo novohlavé generace
Jinak mohu potvrdit ty bolení hody
Byl jsem náhodou s Pepasterem u toho.
- Středa 23. února 2011 v 7:57® BlueShark
Mára: najdi mi kde jsem psal, že ryb nebylo víc? Ty se tu rozvášníš jak to a to není pravda a jen potvrzuješ má slova. Tak nemel :-/