Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 25. prosince 2010 v 9:16® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
Luda: Na básničku nic?
Jo za chvilku je tu Píra, teď vstal na ICQ
- Sobota 25. prosince 2010 v 8:55® BlueShark
Luda: Co tak brzy česílko? Ryby?
- Sobota 25. prosince 2010 v 8:52® BlueShark
Manažerka: Paáááá a užijte si to
- Sobota 25. prosince 2010 v 8:51® BlueShark
Manažerka: Jojo, fernet nepiju a vodka nebyla, ani jsem nechtěl, užil jsem si to
- Sobota 25. prosince 2010 v 8:50® BlueShark
Luda: Hej mistr
Tento příspěvek byl editován 25.12.2010 07:51:13 uživatelem BlueShark.Jak se Ti líbilo začlenění Tebe samotného do básně?
- Sobota 25. prosince 2010 v 8:49® BlueShark
Manažerka: No já si dal paňáčka medoviny a před večeří aperitiv sladkej, pak jsem ještě z něj upil asi půl flašky, ale co to je
Bylo fajn až na ty metry krychlové prdů
- Sobota 25. prosince 2010 v 8:48® BlueShark
Ty jo mam v ICQ 278 kontaktů a ani jeden online
sem nikdy neviděl
- Sobota 25. prosince 2010 v 8:46® BlueShark
Manažerka: Ta byla co? Je to nej pohádka, koukal bych na ní pořád
Na to že na TV vůbec nekoukám, tak jsem si ji jako jedinej pořad včera užil po večeŕi, pak už zase nic nebylo
Jsi jediná čilá tady
Většina trpí obžerstvím a chlastem
Tento příspěvek byl editován 25.12.2010 07:47:20 uživatelem BlueShark.Ja už v 5 jel do práce pomalu
- Sobota 25. prosince 2010 v 8:02® BlueShark
Tak já už hákuju, kde jste všichni
Že by první Vánoční gula?
- Pátek 24. prosince 2010 ve 14:46® BlueShark
Tady nikdo, já už posnídal, snědl kubu k obědu a večer to přijde, SVÁTKY OBŽERSTVÍ A MAMONISMU
Stejně i když jsem nejedl přes den, tak jsem zlatýho Piranhu neviděl, tak už tomu nevěřím
- Pátek 24. prosince 2010 ve 14:36® BlueShark
Jsem si vzpomněl včera na nákupu v Bille s maminou. Jeden chlap za náma s vozejkem pořád brućel a mrmlal, asi že jdem pomalu. Tak se mamka otočila a říká: „Přestaňte prskat nebo vám ježíšek nasere“
Tento příspěvek byl editován 24.12.2010 13:37:57 uživatelem BlueShark.I on se začal smát jak… a bylo vše zase ok, i o tom jsou Vánoce, když změníte typického bručouna
- Pátek 24. prosince 2010 ve 13:41® BlueShark
Piranha já neříkám aby to každý žral, jen uvádím příklad jak se dá ulehčit žaludku a především rybám. Také s rodinou jím klasiku. Ale věř, že tohle je taky super
- Pátek 24. prosince 2010 ve 13:37® BlueShark
olda: Kdybys ochutnal mluvil bys jinak a i břich mizí
- Pátek 24. prosince 2010 ve 13:33® BlueShark
Jinak koho by zajímalo co dělá na Vánoce moje přítelkyně s rodinou tak mrkněte, docela se těším až to ochutnám pozítří, umí a tohle můžu
Vegeryba s bramborovým salátem
jeden středně velký, uvařený, nahrubo nastrouhaný celer sáček ovesných vloček směs rybího koření sojová omáčka zeleninový vývar (může být z kostky) strouhanka nebo hraška sojový nebo slunečnicový olej na smažení
Vločky (mohou být i pomleté na masovém mlýnku) smícháme s uvařeným nahrubo nastrouhaným celerem, směsí rybího koření, 1–2 lžícemi sojové omáčky a zalijeme cca 1/4 – 1/2 l zeleninového vývaru. Necháme namočené v lednici aspoň 3–4 hodiny (nejlépe přes noc). Poté před podáváním zahustíme strouhankou do hustoty hmoty karbenátkového těsta a tvoříme porce ve tvaru rybek. Obalované buď ve strouhance nebo v těstíčku z hrašky smažíme na oleji.
- Pátek 24. prosince 2010 ve 13:30® BlueShark
Piranha: Je mi zle
- Pátek 24. prosince 2010 ve 13:19® BlueShark
LojzaRybka: Jaká? Máme rádi Piranhu Piranhu Piranhu, protože je chlupatý a má hebkou srst
- Pátek 24. prosince 2010 ve 13:06® BlueShark
Jo jinak omlouvám se, stala se tu chybka, v básničce není rybí virtuóz Lojza Rybka
Tento příspěvek byl editován 24.12.2010 12:07:22 uživatelem BlueShark. - Pátek 24. prosince 2010 ve 13:05® BlueShark
olda: Po hubě můžeš i víc
- Pátek 24. prosince 2010 ve 13:00® BlueShark
olda: Já nic nedostanu nebo už skoro vše vím, tak co
- Pátek 24. prosince 2010 ve 12:47® BlueShark
majkyss: Tak já to nechtěl sprasit Tebou
ne neboj, bude příště, ještě Tě moc neznám, tak bych Tě dal na záchod jak sereš bramborovej salát a to by nebylo moc příjemné pro Tebe