Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Sobota 25. prosince 2010 v 9:16® BlueShark
BlueShark

Luda: Na básničku nic? :-D

Jo za chvilku je tu Píra, teď vstal na ICQ :-D

Sobota 25. prosince 2010 v 8:55® BlueShark
BlueShark

Luda: Co tak brzy česílko? Ryby? :-D

Sobota 25. prosince 2010 v 8:52® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Paáááá a užijte si to :-)

Sobota 25. prosince 2010 v 8:51® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Jojo, fernet nepiju a vodka nebyla, ani jsem nechtěl, užil jsem si to :-)

Sobota 25. prosince 2010 v 8:50® BlueShark
BlueShark

Luda: Hej mistr :-) Jak se Ti líbilo začlenění Tebe samotného do básně? :-D

Tento příspěvek byl editován 25.12.2010 07:51:13 uživatelem BlueShark.
Sobota 25. prosince 2010 v 8:49® BlueShark
BlueShark

Manažerka: No já si dal paňáčka medoviny a před večeří aperitiv sladkej, pak jsem ještě z něj upil asi půl flašky, ale co to je :-) Bylo fajn až na ty metry krychlové prdů :-D

Sobota 25. prosince 2010 v 8:48® BlueShark
BlueShark

Ty jo mam v ICQ 278 kontaktů a ani jeden online :-D sem nikdy neviděl :-D

Sobota 25. prosince 2010 v 8:46® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Ta byla co? Je to nej pohádka, koukal bych na ní pořád :-) Na to že na TV vůbec nekoukám, tak jsem si ji jako jedinej pořad včera užil po večeŕi, pak už zase nic nebylo :-)

Jsi jediná čilá tady :-)

Většina trpí obžerstvím a chlastem :-D Ja už v 5 jel do práce pomalu :-D

Tento příspěvek byl editován 25.12.2010 07:47:20 uživatelem BlueShark.
Sobota 25. prosince 2010 v 8:02® BlueShark
BlueShark

Tak já už hákuju, kde jste všichni :-D Že by první Vánoční gula? :-D

Pátek 24. prosince 2010 ve 14:46® BlueShark
BlueShark

Tady nikdo, já už posnídal, snědl kubu k obědu a večer to přijde, SVÁTKY OBŽERSTVÍ A MAMONISMU :-D :-D :-D

Stejně i když jsem nejedl přes den, tak jsem zlatýho Piranhu neviděl, tak už tomu nevěřím :-D

Pátek 24. prosince 2010 ve 14:36® BlueShark
BlueShark

Jsem si vzpomněl včera na nákupu v Bille s maminou. Jeden chlap za náma s vozejkem pořád brućel a mrmlal, asi že jdem pomalu. Tak se mamka otočila a říká: „Přestaňte prskat nebo vám ježíšek nasere“ :-D :-D :-D I on se začal smát jak… a bylo vše zase ok, i o tom jsou Vánoce, když změníte typického bručouna :-D

Tento příspěvek byl editován 24.12.2010 13:37:57 uživatelem BlueShark.
Pátek 24. prosince 2010 ve 13:41® BlueShark
BlueShark

Piranha já neříkám aby to každý žral, jen uvádím příklad jak se dá ulehčit žaludku a především rybám. Také s rodinou jím klasiku. Ale věř, že tohle je taky super :-)

Pátek 24. prosince 2010 ve 13:37® BlueShark
BlueShark

olda: Kdybys ochutnal mluvil bys jinak a i břich mizí :-)

Pátek 24. prosince 2010 ve 13:33® BlueShark
BlueShark

Jinak koho by zajímalo co dělá na Vánoce moje přítelkyně s rodinou tak mrkněte, docela se těším až to ochutnám pozítří, umí a tohle můžu :-)

Vegeryba s bramborovým salátem

jeden středně velký, uvařený, nahrubo nastrouhaný celer sáček ovesných vloček směs rybího koření sojová omáčka zeleninový vývar (může být z kostky) strouhanka nebo hraška sojový nebo slunečnicový olej na smažení

Vločky (mohou být i pomleté na masovém mlýnku) smícháme s uvařeným nahrubo nastrouhaným celerem, směsí rybího koření, 1–2 lžícemi sojové omáčky a zalijeme cca 1/4 – 1/2 l zeleninového vývaru. Necháme namočené v lednici aspoň 3–4 hodiny (nejlépe přes noc). Poté před podáváním zahustíme strouhankou do hustoty hmoty karbenátkového těsta a tvoříme porce ve tvaru rybek. Obalované buď ve strouhance nebo v těstíčku z hrašky smažíme na oleji.

Pátek 24. prosince 2010 ve 13:30® BlueShark
BlueShark

Piranha: Je mi zle :-D

Pátek 24. prosince 2010 ve 13:19® BlueShark
BlueShark

LojzaRybka: Jaká? Máme rádi Piranhu Piranhu Piranhu, protože je chlupatý a má hebkou srst :-D

Pátek 24. prosince 2010 ve 13:06® BlueShark
BlueShark

Jo jinak omlouvám se, stala se tu chybka, v básničce není rybí virtuóz Lojza Rybka :-D

Tento příspěvek byl editován 24.12.2010 12:07:22 uživatelem BlueShark.
Pátek 24. prosince 2010 ve 13:05® BlueShark
BlueShark

olda: Po hubě můžeš i víc :-D

Pátek 24. prosince 2010 ve 13:00® BlueShark
BlueShark

olda: Já nic nedostanu nebo už skoro vše vím, tak co :-D

Pátek 24. prosince 2010 ve 12:47® BlueShark
BlueShark

majkyss: Tak já to nechtěl sprasit Tebou :-D ne neboj, bude příště, ještě Tě moc neznám, tak bych Tě dal na záchod jak sereš bramborovej salát a to by nebylo moc příjemné pro Tebe :-D