Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Čtvrtek 21. října 2010 ve 13:29® BlueShark
BlueShark

Víte co je prdel? :-D

Tento příspěvek byl editován 21.10.2010 14:30:06 uživatelem BlueShark.
Čtvrtek 21. října 2010 ve 13:28® BlueShark
BlueShark

mannice: Víš Dane, zopakuju ještě dotřetice tu větu: „zároveň velký um krát náhoda“

Myslím, že kdyby si ji přečel tak jak je a zamyslel se bez nenávisti ke mě, tyhe věty by si nepsal ;-)

Čtvrtek 21. října 2010 ve 13:24® BlueShark
BlueShark

mannice: Piranha 8, 2–7 už jsou rozdány :-D

Čtvrtek 21. října 2010 ve 13:24® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Kočička má dvě kočičky s drápkama doma, takže jsem zvyklej :-)

Čtvrtek 21. října 2010 ve 13:23® BlueShark
BlueShark

cormoran: Jinak abyjste věděli o co šlo, napsal jsem Máničce (začalo to velkou gratulací a klobrcem dolů) dneska, že je snář, že mu to přeju, ale je to vesměs veliká náhoda a že takovýho sumce už prostě tímhle stylem nikdy nedá (můj názor), zároveň velký um krát náhoda (nemyslím to, že zabral) no a s candátem 90+ co Ti chce teď předvést jsem stejného názoru, než ho trefí a ještě prosekne..... prostě že ho nedá :-) A přede všema opakuji, jestli na podobnou sestavu vytáhne 130+ ještě v životě sumce, do konce života mu budu říkat pane a klanit se. TEČKA :-)

Je to snaživý kluk a přeju mu všechny ryby, vím jak u feederu dokáže každou rybu chycenou prožívat a uznávat a chovat se k ní. To je to krásné, bohužel nadruhou stranu to zní jako závist a urážka a to tak právě být nemá…

Čtvrtek 21. října 2010 ve 13:19® BlueShark
BlueShark

cormoran: Já je mám rád, jen oni mě ne :-D Hold jsou věci, které se prostě po sms ani chytej nedají napsat, vyzní každému jinak a jsou lidi co to chápou negativně, přitom z úst to zní úplně jinak a pak se to tu mele zbytečně :-)

Čtvrtek 21. října 2010 ve 13:18® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Asi, no nic, mám volno a vyrážím pro kytku do Děčína abych překvapil a počkal na kočičku :-) Tak zase zítra :-)

Čtvrtek 21. října 2010 ve 13:16® BlueShark
BlueShark

Cormoran: Vždyť jde, jde tu snad především o prdel ne :-) Mě přijde, že lidi jsou tu nějak moc přecitlivělí. Nebo co… :--

Opravuju Mánička měla 40m odmotáno :-)

Čtvrtek 21. října 2010 ve 13:11® BlueShark
BlueShark

mannice: :-D Kéž by to tak bylo :-D :-D Jo jinak když mi píšeš, že Ti ujel 20m od Tebe ten sumík a pak píšeš, že Ti vytočil 1/4 cívky, to si věříš s 80m na ryby :-D

Čtvrtek 21. října 2010 ve 13:10® BlueShark
BlueShark

foks01: Jde mi o to kdy kam v kolik atd, dohodnem se do neděle jo? Já to tam moc neznám víš, chci jen ze břehu. Ozvu se pak ju…

Čtvrtek 21. října 2010 ve 13:06® BlueShark
BlueShark

foks01: Není problém, nejsem ten co se vtírá :-) ALe týdne celý je dost dlouhá doba. Chápu, že chceš poznat rejd velkýho sumce a hlazení bradavek syrovým kuřecím stehnem, ale kdyby zbyl čas, rád bych zašel s Váma (někdy) :-) Až Tě to s mannici už prestane bavit :-D

Tento příspěvek byl editován 21.10.2010 14:10:23 uživatelem BlueShark.
Čtvrtek 21. října 2010 ve 13:05® BlueShark
BlueShark

mannice: Ano velrybáři :-)

Čtvrtek 21. října 2010 ve 13:00® BlueShark
BlueShark

foks01: Příští týden mám dovču, tak můžem se klidně sejít, beztak jsem v Děčíně pořád teď :-D A nebo v Ústí je to fuk :-D

Čtvrtek 21. října 2010 ve 12:59® BlueShark
BlueShark

cormoran: Vole translator je podvodník :-D a Ty taky :-D

Čtvrtek 21. října 2010 ve 12:27® BlueShark
BlueShark

majkyss: Jinak dalo mi to docela práci to přeložit ze španělštiny, kdyby někdo chtěl překlad, klidně dejte vědět, hodim do mailu atd.

Čtvrtek 21. října 2010 ve 12:25® BlueShark
BlueShark

mannice: Ty se tu nehyhněj už máš na ICQ asi 5 vět a chrápeš od včera :-D

Čtvrtek 21. října 2010 v 11:40® BlueShark
BlueShark

majkyss: Napiš tu adresu znovu prosím, nefunguje ani okopírovaný celý hyperlink :-)

Středa 20. října 2010 v 18:41® BlueShark
BlueShark

Manažerka: No nazdár :-D

Středa 20. října 2010 v 17:46® BlueShark
BlueShark

vladah: Tyvole učili Tě používat pravítko ve škole nebo používáš jen levítko???

Tento příspěvek byl editován 20.10.2010 18:47:09 uživatelem BlueShark.
Středa 20. října 2010 v 16:19® BlueShark
BlueShark

Prasek_2007: Aha já vůbec nepochopil, že jde o vláčení. Moje otázka začala Labem, jako jestli někdy půjdeš nebo chodíš.

Jinak s tím práškovo pohárem možná by to chtělo dát vědět měsíc a něco předem, jinak zase mám peška :-((