Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 9. června 2010 ve 20:38® BlueShark
BlueShark

Tommy: Stromy tam už nejsou, opilej Pípa si potrpěl na třešňovici a pokácel vše :-(( Pak zjistil, že třešně už nejsou :-))

Středa 9. června 2010 v 19:20® BlueShark
BlueShark

olda: Já už včera objednal z RSP :-(( Měl si říct.

Jinak zítra jdu objednávat Jigy atd od kámoše, tak dej vědět :-) Ty krmítka atd. To bude balík těžkej.

Jinak ohledně lína, když se nechytí, kormorán na kmíně!!! :-))

Středa 9. června 2010 v 15:24® BlueShark
BlueShark

cormoran: Sardele už koupím, naplníme ho, je to výborný recept, věř mi 9-) Ještě vezmu mleté mandle, šalotku, máslo a bílé víno na podlití, kousek Pípovi odlejem, to tam bude. :-))

Tento příspěvek byl editován 9.6.2010 15:26:13 uživatelem BlueShark.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34876.jpg
Středa 9. června 2010 v 15:22® BlueShark
BlueShark

cormoran: Stejně ta děčínská vochechule na sraz nejede tak Ti může políbit lína :-))

Středa 9. června 2010 v 15:00® BlueShark
BlueShark

foks01: :-| chutím se neubráníš!!!

Jetsli chceš udělat revoluci v kormoránech v ČR, tak choď kolem labe s velkou sklenicí a nauč je na okourky voe :-))

Středa 9. června 2010 v 9:09® BlueShark
BlueShark

Vy jste sebranka :-))

Úterý 8. června 2010 ve 21:10® BlueShark
BlueShark

filip111: Na líny půjdem až usnou!!! Ty se nesmí!!

Úterý 8. června 2010 v 19:30® BlueShark
BlueShark

Kdo všechno tady zdechnul? To Oni Olda netouží po rybách? :-) Oldo dneska jsem zbrojil :-))

Úterý 8. června 2010 v 11:42® BlueShark
BlueShark

Tak nakoupeno přes eshop za 7500,– gumy, prut, woby, vlasce a jine serepetičky :-)

Úterý 8. června 2010 v 0:05® BlueShark
BlueShark

1Mara: Tak to budu moc rád, točený nebo líni, tak si vyber :-)

Pondělí 7. června 2010 ve 21:18® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Přesně :-)) Šetří nejraději by z rotačky dal pryč list aby byla levnější, ale třešně si nechá panáček dovést z Řecka :-))

Pondělí 7. června 2010 ve 20:58® BlueShark
BlueShark

olda: Mě nezabije je posbírat za pár minut :-))

Pondělí 7. června 2010 v 19:39® BlueShark
BlueShark

olda: Styď se to kupovat, jsou toho plný stráně :-)

Pondělí 7. června 2010 v 18:23® BlueShark
BlueShark

Olda: Co tlak? Nelouplo to s Tebou? S kým bych chodil na ryby :-)

Pondělí 7. června 2010 v 17:07® BlueShark
BlueShark

To doufám :-)

Pondělí 7. června 2010 v 16:34® BlueShark
BlueShark

Manažerka? Nechci ho dráždit, ale rybku bych si dál a je můj sen ochutnat rybu z udírny. Klidně cejna. Nikdy jsem to nejedl, klidně tu rybu koupím, fakt není problém.

Pondělí 7. června 2010 v 16:29® BlueShark
BlueShark

Na kolik by vyšlo točené? To v petce je humus, pokud není vychlazení fakt hodně. Klidně to obvolám kdo by dal víc atd… Pivko je základ… Napiš.

Jinak ta ryby to byla sranda :-) Možná bych si ji dal, ale klidně ji koupím :-)

Pondělí 7. června 2010 v 16:09® BlueShark
BlueShark

monaster: Néco mi uteklo asi, co je samc?

btw: Jak hodně předem potřebuješ vědět termín? Abych to Márovi nějak předal, protože já měl kliku, že jsem mohl jet…

Tento příspěvek byl editován 7.6.2010 16:11:24 uživatelem BlueShark.
Pondělí 7. června 2010 v 15:53® BlueShark
BlueShark

1Mara: V petkách??? Kde to chceš chladit? Já si klidně připlatím, 500 vstup a je to. Točený je točený :-((

Jinak k tomu bůčku ještě líni, chce to si dát čerstvou rybu. Jako fakt!!! Celej rok ji nejím, tak co si tam nedat, plave jich tam stovky…

Pondělí 7. června 2010 ve 13:22® BlueShark
BlueShark

cormoran: Kámo v prutech mám jasno, mě šlo o nějaký Rapaláky :-) Atd. Pruty mám ze vŠech stran, hlavně kluci co to testujou a vláčej i ligu, takže mám vybraný pěkný kousky a jeden už doma od loni :-)

No nic mažu do práce.

Jinak ti líni máš pravdu, ale vemu ho jako obranu proti Márovi :-)) Jo a lín je dobrej namočit na pár vteřin do vroucí vody a ono to z néj spadne samo :-)