Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 7. června 2010 ve 12:35® BlueShark
BlueShark

Cormoran: Přesně tak :-) Bezva.

Jinak kolik bereš pritů??? Mám dva vezírky budou stačit? Fileťák i kuchací pult, že bychom to rovnou porcovali u vody, klidně se obětuju. :-))

Jinak dnes budu dělat výběr nástrah z netu a proutek. Tak zatím do 7 litrů, tak mi ještě asi poradíš večer :-))

Pondělí 7. června 2010 v 1:07® BlueShark
BlueShark

monaster: Tohle se neříká, to je snad automatika :-(( Jestli to tu čte tak to musí být krušné teď. A ty mě s tím prohozem neštvi, jako kdybych říkal, že si to možná prohodím, udělal bych pro sraz snad i konec v práci, teda né tak docela, ale prostě vše pro volno, ale naštěstí se mi to podařilo, i když to nebylo levné, ale tak už to chodí :-)

Tento příspěvek byl editován 7.6.2010 01:09:39 uživatelem BlueShark.
Neděle 6. června 2010 v 16:38® BlueShark
BlueShark

olda: Tak s ním nechoď, bude posranej jen jeden :-/

Neděle 6. června 2010 v 16:28® BlueShark
BlueShark

Tommy: Ty jo ani nevím, že přijedeš, no to je paráda :-)

Mara: Zapomněl si Pípu :-)

Teď jsem přišel z lesa, byl jsem mrknout jestli je nějaká bedla. Bohužel nic, jen milion ostružin, trní, kopřiv atd a jsem jak popíchanej jezevec :-)) Navíc jsem objevil hnůj obrovskej v lese (zapadlej hodně hluboko), byla tam i lebka z krávy a noha z koně, nic moc pohled. Něco mi říkalo abych odešel, docela nepříjemná atmosféra. Když jsem nad tím začal přemýšlet, z křoví vyskočil srnec!!! Bobky cvakaly o vyschlou zem a zapadávaly do ostružin (moje). Měl jsem nahnáno :-) No nic je krásně jdu ještě na fotbal koukat do Neštěmic.

Neděle 6. června 2010 v 15:50® BlueShark
BlueShark

monaster: Víš to jméno jsem možná slyšel pár minut v hlavě po seznámení, ale ty si mi napsal na ICQ, že si povídáš s Mirkou, s Patlalovo manželkou, tak nemel, možná si se upsal, ale já sem pak byl z toho paf. No ty máš bordel v každé ženské :-D

A v hlavě ještě větší :-))

A Tobě budu říkat vždy Mon Ester :-))

Neděle 6. června 2010 v 11:59® BlueShark
BlueShark

Tak dneska jsme s Oldou zkusili labe a nechytatelné. Jsme ale kluci šikovní a nakonec jsme bodovali. Chytlo se: 0 kusů Plotice Obecné, 0 kusů Cejna Velkého, 0 kusů Karase Stříbřitého, 0 kusů Oukleje Obecné a 0 kusů Ostroretky Stěhovavé. Co jsem ale byl překvapen, že Oldovi se nakonci povedlo ještě 0 kusů Bolena Dravého. Ještě stojí za zmínku 2 kusy Hovna Labského :-))

Sobota 5. června 2010 ve 23:10® BlueShark
BlueShark

Už.

Sobota 5. června 2010 ve 21:58® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Kolik je tam kaprů? Jeden nebo dva? :-D

Sobota 5. června 2010 ve 21:56® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Že je to ten šupík, co ho chytil mlaďas loni na srazu :-)

Sobota 5. června 2010 ve 21:38® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Mu to vrže, když si to tam rozdává s kuřetem :-D Říkal přece, že myslí na sex u jídla :-))

Sobota 5. června 2010 ve 21:15® BlueShark
BlueShark

Piranha: Ani ne, jsem v práci.

Sobota 5. června 2010 ve 20:57® BlueShark
BlueShark

1Mara: To budou na mrku zase romány v noci :-)) Chudák Píra :-))

Sobota 5. června 2010 ve 20:24® BlueShark
BlueShark

1Mara: Takovýhle střípky se dají rozumným člověkem přejít a postýlka je to hezká :-)

Sobota 5. června 2010 v 19:35® BlueShark
BlueShark

majkyss: Se mrkni, už u 3m je problém a je pořád 5 :-)) Viz www.pla.cz

Tento příspěvek byl editován 5.6.2010 19:35:35 uživatelem BlueShark.
Sobota 5. června 2010 v 18:20® BlueShark
BlueShark

Chytil tu někdo už tlouště přes 50cm na mušku? Jen mě zajímá jaký návazec a jak dlouho ho tahal :-)

Sobota 5. června 2010 v 15:20® BlueShark
BlueShark

1Mara: Ticho skunku, ty si tu školu taky asi brzy dáš, jen to budeš mít snazší, základku :-))

Pátek 4. června 2010 ve 22:06® BlueShark
BlueShark

Tyyý jo. Jako absolvent vš softwarového ing skládám poklonu a moc moc gratuluju! A hlavně si Tě moc vážím a možná ač to vyzní hloupě Mirčo ještě víc, neber to špatně:-) šikulka, takže to u Vás oslavíme. Máš přání co si dáš k pití až přijedu? Teď vážně:-)

Tento příspěvek byl editován 4.6.2010 22:08:17 uživatelem BlueShark.
Pátek 4. června 2010 ve 21:41® BlueShark
BlueShark

Kua tady je mrtvo. Tady v knajpě je to paráda.:-) to nikdo nejde lapat zítra? Ani rybník?

Pátek 4. června 2010 v 18:43® BlueShark
BlueShark

Huš Labe, jdi dolu už potvoro, 2 povodnňovej stupeň už nedám :-)

Pátek 4. června 2010 ve 12:05® BlueShark
BlueShark

hroch71: A kde kdy co? Já jsem v práci do 15:00 dnes tak buď po práci bych se pro to stavil.