Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 30. května 2010 v 17:23® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
Piranha: Jojo
A neurážej, Ti okolo byli Vladah a Olda
a Hroch, tak si toho nech nebo Ti Olda ukáže
Nezlob se ale z dědkama se nesrovnávám, tam je snad jasno, včera mi jejich pohledy bezrybek stačili
Tento příspěvek byl editován 30.5.2010 17:25:15 uživatelem BlueShark.Přišel porybný a koukal se chvilku a pak mě popácal a řekl: „Je krásný sledovat, když to někdo umí“ a Šel a smál se
- Neděle 30. května 2010 v 16:14® BlueShark
Limonádový Joe: Nedělám a věřím, proč ne
Ale kolegové vedle mě nic a házeli stejně vše, tak hádej proč. Ostrou prostě nedali, záhada?
Já nevím sám.
Hroch ale tahal, sice pár ostrýchl, ale jiné ryby
- Neděle 30. května 2010 ve 13:48® BlueShark
Nejvíc teď berou po 9té, dle posledních návštěv, ale zjistli jsem že 40% je sestava, 50% způsob a druh krmení tajného a pak zbývá zásek
podařilo se mi přijít na to jak a konec loňské sezóny byl s orientací právě na ně, ale že to takhle začne to jsem nečekal ani ve snu. Škoda že Oldík a Vláďa je netrefili dnes
- Neděle 30. května 2010 ve 13:37® BlueShark
Letím do práce, fakt to braly z vostra ale nad 50 né a né, ale myslím si, že to břicho to bohatě nahradilo, snad někdy příště a o tom rybařina je
- Neděle 30. května 2010 ve 13:30® BlueShark
Tak i s věnováním pro Máru a jeho neryby v Labi
Dnes senzační den, asi nej v životě, zvlášť u tak krásné ryby jakou ostroretka je. Snad všechny kusy nad 40cm a nej 3 rovných 50cm. Pupky měly nacpaný parádně… Povedlo se mi 18kusů + 8 cejnů (3 kolem 50cm), díky Labe…
- Neděle 30. května 2010 ve 13:28® BlueShark
:)
- Neděle 30. května 2010 ve 13:27® BlueShark
:)
- Sobota 29. května 2010 ve 22:15® BlueShark
Prasek_2007: Přesně ten úsek, jak tam už teď chytaj na rybičku, viz VŠEOBECNÁ, no nic
- Sobota 29. května 2010 ve 20:01® BlueShark
mannice: Prosím ICQ nebo osobka, zase vím prd…
- Sobota 29. května 2010 v 19:09® BlueShark
Tommy: To není pleš, to je mozek
- Sobota 29. května 2010 v 17:16® BlueShark
Tak dnes ve znamení krásného počasí na rybách u Labe na pláži. Povedlo se mi zase něco, co ještě nikdy, 18 ostroretek, 8 cejnů (CM + CV) a karas. Moc pěkná chytačka. Ostatní bobkaři koukali na nehybné policajty a meldovali, že ryby nejdou.
Až na Oldu, ten také néco pochytal, viz plotka na fotce krásná a jeho úkryt, našel si místo abychom na něj neviděli
- Sobota 29. května 2010 v 17:14® BlueShark
…
- Sobota 29. května 2010 v 17:13® BlueShark
…
- Pátek 28. května 2010 v 18:46® BlueShark
mannice: Radši né, jak si sám říkal, chodí sem masáci. Dodělal jsem doma nějaké malování zase, dal si topinky a mažu na pivko, koncert TŘÍ SESTER vynechávám, škoda, ale ráno rybky, tak snad Olda vymyslí termín
čau
- Pátek 28. května 2010 ve 14:51® BlueShark
Tak dneska mě Mannice vzal do Děčína a krom pěkně vytočenýho bobkaře (který tak trošku nevěděl která bije) se povedlo hodně pěkných ryb, 10 kousků ostroretek (kvůli kterým jsem dorazil), 4 cejni, 1 cejnek, 3 plotice, podoustev, jesen na fotce a karas. Mannice také něco pochytal, ale to si snad prozradí sám.
- Pátek 28. května 2010 ve 4:53® BlueShark
A jdeme na něěěéééééé
- Čtvrtek 27. května 2010 ve 23:06® BlueShark
hroch71: pracovně? Ryby tam jsou
- Čtvrtek 27. května 2010 ve 22:43® BlueShark
hroch71: Můžu za něj?
- Čtvrtek 27. května 2010 ve 22:34® BlueShark
hroch71: NEDĚLE prohozená tak mohu na ryby ráno, tak hrochu sejdem se a zachytáme trochu, a ukážem jim hochu
Budu končit ráno na ryby
Čau
Případně písnu z busu…
- Čtvrtek 27. května 2010 ve 20:34® BlueShark
olda: Huráááááááááááá, VÍTEJTE OLDU!!!!!! Rybář je tu a ryby za ním krásný!!!