Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 27. května 2010 v 18:26® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
Kdo jde zítra lapat? Mám volno a má být krásně
- Čtvrtek 27. května 2010 ve 12:34® BlueShark
Joe: Si říkal, když Tě chvíli něco baví, nechceš nic jiného nebo Tě to omrzí a měníš
Jó zítra má být nádherně, huráááá a volno, škoda, že nikdo se mnou nejde na feeder nebo někam
- Čtvrtek 27. května 2010 v 0:03® BlueShark
Limonádový Joe: Tebe vláčení na Labi omrzelo?
- Středa 26. května 2010 ve 22:45® BlueShark
Prasek_2007: Jednou budu mušit se neboj, jako dědula určitě, ale teď mám jiné cíle, kde se zdokonalit a uspokojit, jistě víš
Jinak já nepsal nic o záběrech, ale o stejných rybách, čti lépe
Tento příspěvek byl editován 26.5.2010 22:45:54 uživatelem BlueShark. - Středa 26. května 2010 ve 22:31® BlueShark
Prasek_2007: 30 pedofilů?
A vláčíš nebo mušíš? Pořád ta samá ryba neomrzí? Jen se ptám neber to špatně
- Středa 26. května 2010 ve 22:16® BlueShark
Piranha: Soukromáky mi přijdou jako umělotina prostě, ale jestli to někoho baví, proč ne!!! Jen do toho fandím Vám
- Středa 26. května 2010 ve 22:15® BlueShark
Prasek_2007: A ta hlavní otázka je tajná?
- Středa 26. května 2010 ve 22:11® BlueShark
Prasek_2007: Kde si lapal a co si chytil? V životě jsem tolik ryb neviděl a nestihl ani posekat za 3 hodky, mazec. Chci taky
Piranha: Njn, ale pořád nevím co tam potřebuju s sebou mít. Ja rybníky nechytám, tak mi je docela jedno že to zabíraj. Jak se to vezme. Ale co mě vrtá hlavou je, že kdybych třeba přivoněl k těmhle vodám, žral bych to, utrácel a hlavně pak LAbe by pro mě bylo docela nudné.
- Středa 26. května 2010 ve 21:38® BlueShark
Piranha: Oki 1) na vláčku si ještě počkám, je to brzy na mě 2) neznám to tam, může to být pěkné 3) platím si povolenku a mě to stačí zatím, klidně s Váma pojedu jen koukat, ale pořád nevím co bych potřeboval všechno znát a mít, abych si tam i zachytal.
- Středa 26. května 2010 ve 21:26® BlueShark
Platit za to že si mohu zachytat, nevím no a ještě ve vaně. Uffff. Mě to prostě vadí, třeba někdy taky půjdu na soukromák a budu rád, kdo ví, teď ne…
- Středa 26. května 2010 ve 21:20® BlueShark
Šuli: Jasný, ale díky, jestli je to soukromák tak mě tam nedostanou, peníze mám ale žaludek a to ne. A vláčím sotva rok, od půlky loňské sezóny, tak toho moc neumím, až budu umět ukážu. Díky hoši
- Středa 26. května 2010 ve 20:54® BlueShark
ULPA: Tam se smí jo? Nemám pstruhovku
- Středa 26. května 2010 v 18:33® BlueShark
Vláčka se kvapem blíží, tak sem vložím jednu historku od Prutose, jestli někdo nečetl, pokud ano omlouvám se. [2006]
Tak jsem měl dnes jeden z mých „supr“ dnů. S Vydrýskem jsme se vydali prozkoumat novou lokalitu. Po pár hodinkách trhání a navazování se na světlo přišly podívat jen dva malí candoši. Zlatý hřeb ovšem přišel kolem čtvrt na jedenáct, kdy se moje rapalka zastavila tam, kde by žádná vázka být neměla. Po záseku následovala série tvrdých kopanců a dle mého mínění slušný sumík zalehl u dna. Po chvíli ovšem sám vyplaval k hladině, kde začal dělat neuvěřitelný bordel. Zkamaný,jsem úlovek přehodnotil na podseknutého tolstolobika a dál odvracel divoké výpady. Po necelých deseti minutách už mi ležel zdánlivě vyčerpaný úlovek pod nohama. Vydrýsek s podběrákem byl už dávno připraven, zbývalo ještě zjistit kde sedí háčky. Vyrýsek zapíná čelovku o oba se netačíme divit. Z vody na nás udiveně čučí bobr jak sele! Co teď?! Myšlenku na vylovení a osvobození přerostlého potkana, s vidinou pokousaných údů, okamžitě zavrhuji. Své oblíbené Rapalky se ovšem nehodlám vzdát bez boje. Chytám cívku a zrádnému hlodavci se nástrahu pokouším vyrvat ze zadní packy. Místo háčku ale povoluje uzel a bobr je i s nástrahou v prdeli. Teda v řece. Pekelně nasraný na vodní havěť s placatým ocasem okamžitě končím lov.
Tento příspěvek byl editován 26.5.2010 18:43:37 uživatelem BlueShark. - Středa 26. května 2010 v 17:49® BlueShark
Piranha: Tvá strategie je velice správná
To je důvod proč teď chytám
Já mám v pátek volno taky
- Středa 26. května 2010 v 16:45® BlueShark
Piranha. I brácha co?
Ne, je to hodné o jednom fleku a o krmení, já to včera fakt trefoval a daleko, blízko nebyly. Už jsem zase v práci, kdy ty jdes chytati?
- Středa 26. května 2010 ve 13:20® BlueShark
1Mara:
- Středa 26. května 2010 v 0:17® BlueShark
Kluci díky moc, fakt to potěší ani nevíte jak. Jinak měl jsem tam 3 kluky s metrem, tak snad jim všem nelhal
Mára závist? Asi si myslí, že jsem chytal na Ohři
Píra: Díky, brácha byl za křovím tak nevím
Tento příspěvek byl editován 26.5.2010 00:32:47 uživatelem BlueShark.Ale taťka byl z toho špatnej
Snad se brzy sejdem a zalupeme všichni
- Středa 26. května 2010 v 0:14® BlueShark
1Mara: No jo nó, nevypadá, ty také vypadáš na 50 a prý Ti je méně
- Úterý 25. května 2010 v 16:43® BlueShark
jirin8: Červi, pelety, kukly nebo jiné kujoviny
- Úterý 25. května 2010 v 16:33® BlueShark
vladah: Napsal jsem to tam
Prďola.