Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 11. května 2010 v 1:13® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
V krátkých zprávách najdete dost novinek, dal jsem tam i jednu mojí zajímavost, viz:
- Úterý 11. května 2010 v 0:45® BlueShark
1Mara: Docela bych i bral kdybys tam jel, jen se tam blbě dostaneš, ale za to máš v sobě tolik síly za to co provedli, že bys alespoň něco předvedl. Jinak ohledně kaprů si pamatuju dobře, když jsem měl oba pruty bez vlasce a když jsem měl nový druhý den, už tam nebyli, je to předloni
Co jízda to pink a konec
- Pondělí 10. května 2010 ve 23:02® BlueShark
BlueShark: OK, dva kamarádi si tam šli zachytat. Jako vždy. Probíha stavba to víš. Cca 50m odsud byli dělníci a šéfik přiběhl (řval že tam nemaj co dělat), oba dostali do držky, ještě teď maj modrý oči (takže napadeni a jednomu ještě stihl hodit celou nevybalenou výbavu (futrál) do labe). Snažil se druhej prutem ho ještě vytáhnout v točáku, ale než to rozbalil, potopil se a bylo mu konec. Zavolali policii, ten týp prej že ji taky zavolá. Asi jen vyhrožoval. Přijela a vše natočila a vyslechla, pozvala si oba na sluězbnu. Kamarád řekl, že má v batohu SHIMANO děličky atd ač to nebylo pravda, ale to jistě chápeš. Dělníci řekli že nic neviděli že tam nebyli, logicky se báli o práci.
Děs. Snad bude vymáhání OK a kluci na tom vydělaj a ještě napadení. Tak asi tak.
- Pondělí 10. května 2010 ve 22:52® BlueShark
cormoran: Nechtěj vědět co se tam stalo před týdnem kámošům!!! Nikdy už.
- Pondělí 10. května 2010 ve 22:49® BlueShark
mannice: Jsi šikula
Ti kapři tady na Labi dělali tyhle tyátry pořád, ke dnu a prrrrrd…
- Pondělí 10. května 2010 ve 21:59® BlueShark
Manažerka: Souhlas, komik fantastickej, jak se sám zasměje hned jak kulomet, super člověk, jen ta rybařina…
- Pondělí 10. května 2010 ve 21:58® BlueShark
cormoran: Klidně bych Marušínkovi u píva pomohl, ale na srazu hodíme řeč
No jinak hezky si řekl pokles úlovků
Tam kde ryby byly te´d nejsou a jsou místa, kde se třeba udělaly lepší podmínky a je jich tam ranec, ale to by mě Mára zbil
Mám ho rád
- Pondělí 10. května 2010 v 19:45® BlueShark
1Mara. Mařeno, jestli Ti to vadí tak se na to vyser, já neříkal, že to tak nebylo, ale bere to dobře
Já nejsem nespokojen. Foksíno mi také říkal, že v Děčíně je ryb jak… Prostě ryby jsou a budou (alespoň doufám), ale tohle je néco jako říkat, že dřív stál rohlík 10 haléřů, jiná doma a jinak se k tomu musíme stavět. Ryby jsou
A že si vodu ničíme to souhlasím, ale stojím si za tím co jsem psal
- Pondělí 10. května 2010 v 19:32® BlueShark
vladah: Počkej až s tím prutem budeš bořít mýty a vyhrávat turnaje
- Pondělí 10. května 2010 v 19:20® BlueShark
1Mara: Loni labe lín 47 stačí?
Jinak já se nebavím o tlouštích, já se bavím o ostrých, cejnech, parmách, podoustvích a dravcích. Říkám nevím jak to bylo dřív, ale ostrou jsem narozdíl od minulých let chytil na labi letos už 3×, wow, parmy jdou jen v jistých dnech a také loni paráda, cíleně jsem na né nešel ještě a možná by to chtělo zkusit, ledacos jsem se naučil a zjistil, že najednou chytím víc ryb a i jiné než dřív, nech to do konce roku, pak uvidíme, vŠe si píšu letos, všechny prkotiny, uvidíme
Já nejsem nespokojen
- Pondělí 10. května 2010 v 19:00® BlueShark
1Mara: Jasný, já jsem jen rád, alespoň to masáky odradí a zruší papíry, já jakožto tvor nové doby a vnímavý a učenlivý jsem se trochu naučil už a nejsem nespokojený, nevím jak to bylo dřív, nemůžu srovnávat a to je pro mě motor. Ryby si zachytám kdyby ne, už jsem to zabalil
Podle mě i cormorán mi dá krom plenění ryb zapravdu
Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 19:13:08 uživatelem BlueShark. - Pondělí 10. května 2010 v 18:58® BlueShark
1Mara: Jak nestihne? Už je většina první štace vykulená
- Pondělí 10. května 2010 v 18:40® BlueShark
cormoran. Čistota půl zdraví, ale u vody to znamená hodně druhů ryb, ale málo úživnosti, to je hodné související fakt
- Pondělí 10. května 2010 v 18:38® BlueShark
1Mara. Potěr je 2 dny venku, sledoval jsem to. Vykulil se většinou o víkendu a kde jsem byl já, ho bylo hóóódně
- Pondělí 10. května 2010 v 18:37® BlueShark
cormoran: Ryb bylo víc souhlas, ryby se i učí = souhlas, ale Mára je jelítko = souhlas, páč to tu neumí, si viděl, že já něco málo tahal a vám nic = neumí chytat ryby na Labi, je to rybníkář a teď bez smajlu, ale ať je to v duchu kamarádství tak
- Pondělí 10. května 2010 v 18:32® BlueShark
1Mara: Kecy, ryn je tu hafo, ti tloušti jsou vymyšlení, jasný
Teď to nebere nikde, před 14 dny jsem nestíhal, čím to? Vysvětlím Máro, chrostíci a hlavně tření cejnů, které zajímá veškerou havěť a rybky si tam jely pro kaviárek, tak je to…
Jo a lína jsem trefil 37
Ty to dáš před objektiv aby měl 60
- Pondělí 10. května 2010 v 18:19® BlueShark
Jsem měl 3 dny volna a dnes jsem v práci. A zjistil jsem, že zítra mám zase volno
- Pondělí 10. května 2010 v 16:08® BlueShark
lucioperce69: To si tam v létě zase nesednem, šetři fotkama
- Pondělí 10. května 2010 v 16:07® BlueShark
lucioperce69: Nádhera, ta štika je kupodivu krásnější než kominík
Štiky tam jsou já vím, jen je dostat
- Pondělí 10. května 2010 ve 12:44® BlueShark
Limonádový Joe: Jaj, jako bych to chtěl říct, ale on má foťák (nebo měl), jen v tom fofru nestíháš a to dokážu pochopit