Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Sobota 8. května 2010 ve 21:35® BlueShark
BlueShark

Dnes ještě na chvilku navečer, vzal jsem k vodě maminu, ještě mě neviděla chytat, tak byla ráda, vůbec nešly pak se povedl řezan, 2 pěkný větší plotky, jeden cejnek malý a kapřík do 35cm. Můj první letos :-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33852.jpg
Sobota 8. května 2010 ve 12:43® BlueShark
BlueShark

Dnes na jednom místě u Labe parádní záběry od 5:30 do 6:30 pak konec. Občas nějaká ta rybka. Povedli se mi dva jeseni jeden 42cm a druhy 43cm. Ostrá, a ještě nějaký prťata. Jeden mini cejnek jak zrcátko :-) Olda plotku, a ostrou a nějaký prcky :-)

Tento příspěvek byl editován 8.5.2010 12:45:02 uživatelem BlueShark.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33830.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33831.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33832.jpg
Sobota 8. května 2010 ve 4:44® BlueShark
BlueShark

Vstávat kůže líný :-))

Pátek 7. května 2010 v 16:46® BlueShark
BlueShark

skwor: No 1, nemám, co dodat. Viz SZ.

Pátek 7. května 2010 v 16:06® BlueShark
BlueShark

Tak dnes jsem vyrazil dopoledne na plavajdu, až na pidi tlouště nic. Nevím kam se poděli. Pak jsem si sedl k jedné tišině a čekal. Čerstvě vylíhlý hmyz a jejich spacáčky všude plavaly po hladině a najeli jeseni. Nádherně se předemnou ukazovali a nebylo jich málo. Sbírali hmyz co se motal ve vodě a nevzlétl. Zkoušel jsem červy i rohlík. Nakonec se na dvě smotky zadařilo, ale z toho hejna ryb to byla bída. Oba cca 40cm. Prostě je zajímalo něco jiného.

Chytal jsem chytal, ale už na mě dlabali. Občas se zavařila voda, ale většinou pouze elegantní mlasknutí a sebrání z hladiny. Jak od malé ryby, jenže měl jsem polarizačky a viděl, že mezi jeseny malé ryby nejsou. Navlhčil jsem podběrák a pochytal čerstvě vylíhnutý hmyz, který se opodál rojil. Navázal jsem na matchku 2m forpas pod splávek (kde splávek plnil pouze zátěz pro odhoz) z 0.12ky a na konec mini broček s mini háčkem a napíchl dvě mušky. Po několika hodech se mi povedlo přostřít před jednoho nádherného jesena. Přelítl jsem mu nástrahou přes hlavu a začal zrychlovat. Jesen to zmérčil a vystřelil po muškách jak torpédo. Bál jsem se nervózního záseku, ale povedl se na jedničku. Nádherné skoky nad hladinu a na prutu se zmítal jeden krásný a statný kus. Nikdy jsem nemuškařil, ale ten kontakt, když to dobral, byl nezapomenutelný. Jednou to musím zkusit a naučit se to, musí to být, zvlášť když se trefí dnešní ryby, parádní.

Podběrák, metr, foto a alou zpět. Rovných 48cm. Každý den je na rybách jiný a to je to krásné. Byl jsem moc spokojený

Na fotce se mi povedlo zachytit jedno čumákování jesena, když sbíral.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33805.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33806.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33807.jpg
Pátek 7. května 2010 v 8:18® BlueShark
BlueShark

Piranha: Tobě nesluší podoustev, ale podústa :-))

Pátek 7. května 2010 v 7:29® BlueShark
BlueShark

Piranha: Ty umíš podoustve? :-))

Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:07® BlueShark
BlueShark

lucioperce69: Nesmíš chodit na ty rybníky pořád a makat tady na labi, přijeď :-) Já tu budu teď tři dny o volnu :-) Brou

Čtvrtek 6. května 2010 ve 20:04® BlueShark
BlueShark

Piranha: Hezký, já teď dával i delší, ale hlavně že jsi zachytal.

Co to je za debila s tím dudlíkem???

Čtvrtek 6. května 2010 v 17:59® BlueShark
BlueShark

hroch71: Nebyl ani prut ani to druhý :-) Viz SKYPE :-)

Čtvrtek 6. května 2010 v 15:30® BlueShark
BlueShark

LojzaRybka: Ty jsi blbej :-)) on by propadl jen po přirození :-))

Čtvrtek 6. května 2010 ve 12:56® BlueShark
BlueShark

Piranha: Pěkně pěkně, stejná doba, stejné oblečení, fotka jak loni jak jsme tam byli :-) Ale samozřejmě jiná :-)

Jaký si měl návazec? A Průbéžku nebo páter? :-) Gratuluju :-)

Čtvrtek 6. května 2010 ve 12:08® BlueShark
BlueShark

Cormoran: Mám to opravit? :-))

Čtvrtek 6. května 2010 v 11:09® BlueShark
BlueShark

cormoran: proto koukám na www.pocasi.cz a SRAZKY tam je to mnohem lepčejší a přesnější :-) A vidíš jak bude i zítra díky chytrym algoritmům uplatněným na již zmiňované proudění větru hore i dole :-)

Čtvrtek 6. května 2010 v 11:02® BlueShark
BlueShark

cormoran: Dneska mi to je jedno :-)) Jsem v práci a pak příprava na zítra :-) Je 10:00 a oni tam mají teprve 8:45 SEČ, bída :-)

Čtvrtek 6. května 2010 v 11:00® BlueShark
BlueShark

Jůůůůů byl jsemna cígu na balkóně a takovej přívalál :-)) Parmyyyyyyyy :-)

Čtvrtek 6. května 2010 v 10:49® BlueShark
BlueShark

1Mara: Hlavně ten vítr do 4 m.s-1 to je nádhera…

Čtvrtek 6. května 2010 v 10:42® BlueShark
BlueShark

cormoran: Nad 10 stupňů není ziminka. Vy jste tetky :-))

Jetsli se bojíte občasného deště, tak já né, naopak půjdu parmám po krku!!!

Čtvrtek 6. května 2010 v 10:16® BlueShark
BlueShark

Vy jste strašní slaďouši!!! Šmarjá. Pá So Ne volno a u řeky, kdo jde taky? :-)

Čtvrtek 6. května 2010 v 10:16® BlueShark
BlueShark

cormoran: Víkend bude parádně :-)