Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele BlueShark, které napsal v diskuzi Feeder. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Pátek 1. dubna 2011 v 19:03® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

cormaxx: Nezapomenu loni na FF, jak jsme šli s Filipem k Mivardi stánku, jeden zákazník si vzal prut a prodejce, jen si s ním protřepte v ruce, nebojte se a pak o ohnem. Prásk. Komentář: „Asi vada materiálu“. Zkusili druhý jiný, prásk, zase na konci špice to ulítlo. Prodejce vzal i třetí ten ok a čtvrtej prásk. Měli jste vidět, jak se ozval takový ten hlahol jako když skončí na hokeji třetina bledě a lidi mizej :-D Zřejmě při převozu nebo testování lidmi tam, s tím někdo o něco bacil atd. Teď jsem vybočil, nebyly to feedery, ale boloňky :-) Jen takový zážitek, teď si vezmi, když to vidíš a jdeš k nim jako značce něco, hold pešek. Je to dobrá věcička, sic mám od nich jen bágl a špice, ale plno věcí mají super. Měli jen blbý den, resp, 20ti minutovku :-)

To mě tak napadlo zase, i jsem Ti to tam myslím naznačoval, když si letos šel k nim pro proutek ;-)

Tento příspěvek byl editován 1.4.2011 19:04:20 uživatelem BlueShark.
Pátek 1. dubna 2011 ve 13:33® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

Fischer: Na mě se nečeká, já své řekl, čekal jsem spíš na požadavky a vlastnosti tekoucí vody :-)

Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:34® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

Nechť se HT sám vyjádří :-)

Čtvrtek 31. března 2011 v 18:47® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

mannice: Já na progressive nedám dopustit, jen říkám, ze pokud si chce na „klidnější“ vodě zachytat cejnky, plotičky, karásky, je picker the best one. Progressive mi prostě v 99% vůči rybě přijde bezkonkurenčně nadsazený, tam kde by sváděl boj, je spíš jemný vlasec, ale co z toho, že Ti ho ryba chudák utrhne. Já beru to, že je dobré si zabojovat s lukem, sám vím co v Labi je za ryby a dle mého mluví o nějaké menší vodě. Neříkám a neradím mu picker do proudu, ale na tišinu nebo hodné slabý pohyb sloupce. Prostě kolik ryb Ti dnes protočí cívku s Progressivem na úkor tuhé páteře? Prostě jen ať se ohybá, právě tehny může ještě více zjemnit. :-)

Čtvrtek 31. března 2011 v 11:13® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

mannice: Musím oponovat, Progressive používám sice úplně od začátku, ale…

Špičky co tam jsou na stoják fakt ne (potřebuje jemnější – já už originály 2 roky nepoužil), ale když vidím na co občas chytají kolem mě :-D Ne opravdu, u stojáku je to předimenzovaný chlapík. To víš sám. A jestli budeš tvrdit, že Ty záběry vidíš všechny, budu oponovat, špice co jsem si do něho koupil od Mivardi, jsou nebe a dudy. Vidím to co Ty neuvidíš, to mi věř a na stoják bych lupnul ještě jemnější. Jsou pruty, co mají sadu špiček ještě sestupnější, bohužel takový prut jsem jen viděl a nedokážu říci, jaký… :-(( Ale jako TIP ok, jen dokoupit špice.

Myslím, že osprey bude mít nějaký dobrý TIP ohledně pickeru. Já ho nikdy nepoužil. Nebo časem zjemní no :-) Já první hod také měl bobky, abych ten feeder nezlomil, pak zjistíš, že je tomu právě naopak :-)

Tento příspěvek byl editován 31.3.2011 11:17:40 uživatelem BlueShark.
Úterý 21. září 2010 v 8:52® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

Mannice: I šraňky?

Pondělí 20. září 2010 ve 13:22® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

olda: takovou neznám, páč délku neřeším :-) Já jen uváděl jak si poradím s tou příčnou mírou o druhé jsem nemluvil :-D

Tento příspěvek byl editován 20.9.2010 13:23:20 uživatelem BlueShark.
Pondělí 20. září 2010 ve 12:08® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

olda: Spíš koukám, že zmizely z nabídky. Zkusím najít jinde, jinak já špičky vždy zapiloval aby se vešly :-)

Pondělí 20. září 2010 v 11:17® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

olda, osprey a další: Kamarádi, špičky od Colmicu mi nevyhovovaly, časem jsem zjistil, že potřebuju jemnější věcičky. Když Mr. Feederu Prášek sehnal špičky MIVARDI („šraňky“), tak už bych na to nic jiného nedal.

Ty od Colmicu jsem zlomil cca do půl roku (nehledě na to, že ještě zařvaly další 4 nebo pět, z jednoho místního nejmenovaného krámku, lupaly jak na běžícím pásu). Jemné a super, ale malá chybka a hoplá (chuchvalec na vlasci, přehozená špička). Mivardi mám 4 a za rok a něco ještě ani jedna nerupla. Krásně citlivý a hlavně i když se mi xkrát přehodil vlasec, nepraskla!!!

Ko může objednejte si je, není to cílená reklama, ale efektivní koupě :-)

Jinak zpět k prutům Colmic, výborná věc i od lidí, co ligu chytaj. Hodně je chválí i když na ně téměř nechytají, ale měli tu čest si je zkusit.

Tento příspěvek byl editován 20.9.2010 11:24:41 uživatelem BlueShark.
Pátek 14. května 2010 ve 22:25® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

Rytmus je jak píše Míra. Jinak já do krmení dávám hlínu pokud možno naplavenou u břehu, trošku připomíná rašelinu a je v ní živo. Ubíráním nebo přidáváním krmiva jsem zatím neexperimentoval, i když nějaké souvislosti to určo má. Ale jednou je to tak, podruhé onak a to co včera šlo dnes vyjde vniveč…

Úterý 4. května 2010 ve 20:34® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

spike: Doporučuju síťovinu (viz krmítko KOSTAL, ale špatně se shání). Ale to asi víš, tahle se mačká. Jinak dobrá práce ;-)

Pátek 2. dubna 2010 v 16:50® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

Chceš vyhrávat jo? :-)) Máte tam dobrý pivko tak běž závodit :-)

Středa 10. března 2010 v 15:58® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

Jojo, děsivé místy odstrašující :-))

Čtvrtek 4. března 2010 v 10:30® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

Jinak ještě k těm červům resp. mouchám. Pár krabiček zapomenutých mi už doma levitovalo a mám zjištěné, že mouchy jsou s modrým lesklým trupem :-) Doma bych ty vývojová stádia much v tlejícím mase fakt mít nechtěl :-))

Tento příspěvek byl editován 4.3.2010 09:32:58 uživatelem BlueShark.
Úterý 2. března 2010 v 17:43® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

timbab: Labe jako kafe? Nejdříve jsem myslel, že tak horké :-)) Ale jak říkal Mr. Piranha, ještě je čas… :-)

slepyc: S panem Hrušínským jsem se viděl na FF v Praze, bohužel stejně jako Míra, neméli moc času a bylo tam tolik lidí, že by tak dlouho zdravili až by se uzdravili :-)) A p. Hrušínský ani pana Bluesharka nepoznal :-)) Ironie.

Jinak Míra mi ukazoval fajn pruty od Hobby G, krásné ceny a super věcičky, to už si asi nepamatuje, ale má vkus :-))

Pondělí 1. února 2010 v 17:13® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

Mannice: Tahle síť na krmítka je hrozná :-) (nedám dopustit na Kostalovskou plochou síťovinu na krmítka) :-)

Tento příspěvek byl editován 1.2.2010 16:19:35 uživatelem BlueShark.
Sobota 5. prosince 2009 ve 21:19® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

Piranha: Ač mám Progressive nikoliv Valiant, jsou to super klacky. Jinak od kdy je jemnější špička na menší ryby a silnější na větší? :-))

Středa 18. listopadu 2009 ve 13:37® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

acam3: Nemyslíš, že už jsem o tom napsal s Tebou dost řádků? Myslím, že jsme si to vysvětlili, zbytečné meldovat znovu dokola. To že to tu mydlí i cizáci je fakt… Je to zvěř a plno kamarádů z Ústí je naprosto odlišných, možná právě proto, že se s blbama nevídám už od mala, kdy jsem měl obrovský vztah k přírodě. S tou kartou má ta malá placatá kousavá ryba pravdu… :-)

Tento příspěvek byl editován 18.11.2009 12:38:21 uživatelem BlueShark.
Čtvrtek 1. října 2009 v 16:52® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

Piranha: To co chutná mě nemusí Tobě, dravci chutnaj jinak než bílý ryby a oboje má své kouzlo a proto to i to někdy… dlouho jsem však rybu neměl, jsem jak Osprey, samý chyť a pust a doma nic :-))

Čtvrtek 1. října 2009 v 10:07® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

Sander: Kapr je nejlepší, má prostě výborný maso, Vánoce si bez něj nedokážu představit. Candát je úplně o něčem jiným, nemá už cítit tu dobrou rybinu :-) Jnak u jiných ryb než kapr mi rybina vadí…

novější starší
Stránky:   4 3 2 ...