Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) BlueShark. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 4. dubna 2012 v 17:57® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
olda:
- Úterý 3. dubna 2012 v 19:50® BlueShark
Piranha: Jojo viděl jsem
- Úterý 3. dubna 2012 v 18:25® BlueShark
A tady pro Majkysse, jen tak jsem blejsknul našeho Majkýska na gauči
- Úterý 3. dubna 2012 v 18:20® BlueShark
Tak dnes přátelé ba Labi s plavačkou, bylo krásně a i ryby se povedly, nej tloušťák 48cm. Nasbíral jsem si labskou pažitku na pomazánku čerstvou i jsem vedle mě u kamene potkal tuhle společnici
Co na to říct
Krásné odpoledne
- Úterý 3. dubna 2012 v 18:19® BlueShark
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.4.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes přátelé ba Labi s plavačkou, bylo krásně a i ryby se povedly, nej tloušťák 48cm. Nasbíral jsem si labskou pažitku na pomazánku čerstvou i jsem vedle mě u kamene potkal tuhle společnici
Co na to říct
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. dubna 2012 v 17:37® BlueShark
Aha, už věřím
- Neděle 1. dubna 2012 v 17:32® BlueShark
pipa: Pípane nevolej, napiš mi tady, jsem v práci.
- Neděle 1. dubna 2012 v 17:15® BlueShark
63cm jsem na vlastní oči ještě neviděl u tlouště, byť jsou
- Sobota 31. března 2012 v 8:09® BlueShark
Piranha: TaBu
- Pátek 30. března 2012 v 18:28® BlueShark
Piranha: Já se mu nedivím, musí to být absťák a sen o velkých rybách
- Pátek 30. března 2012 v 18:05® BlueShark
monaster. Jak jsi psal: Jako bys vzal auto z garáže a schválně vyjel za dešťe jen stím že budeš lidi ohazovat z kaluží..........
Můj názor a přirovnání je, jako bych vzal člověka, co nemá nártok na práci a dal mu ji, dal mu možnost se ukázat a být slavný. Čapnu tlouště a dám ho na net, takovou poctu, než ho tam nechat měsíce napospas, nenakrmit je atd, to je nuda
- Pátek 30. března 2012 v 18:03® BlueShark
Piranha: Díky, jen upravím, ty jelce chytám na splávek a rohlík, na červa mi naštěstí nejdou, ale také se může stát
Ale já v tom problém nevidím.
- Pátek 30. března 2012 v 16:00® BlueShark
monaster: Jsou ty nové 3 fotky big kaprů z Chaba nebo ne?
- Pátek 30. března 2012 v 15:24® BlueShark
IVO: Chápu, ale nic to stále neznamená, hokej máš rád a budeš. Až to nějak dopadne, uvidíš
- Pátek 30. března 2012 v 15:14® BlueShark
monaster: Zajímavé srovnání
Ale nějak v tom nic nevidím.
IVO, co ty na to že jdu teď na tlouště se splávkem si zablbnout
- Pátek 30. března 2012 ve 14:59® BlueShark
monaster: Co tedy s těma rybama?
- Pátek 30. března 2012 ve 14:59® BlueShark
IVO: A co to má tedy společného s hokejem? Neberu-li že právé Ústí učí? To chování nic společného s hokejem nemá, to je přece na to, podat na néj nějakou zprávu a hlavně rodičům co tam maj take děti, al jak sám vyvracíš jinými jmény....... tak Ti nevím. Kvůli tomu zanevřít na hokej, to mi přijde hodně nesprávné. Jakobych zanevřel a nechodil do školy, když tam každá 5. učitelka nebo vychovatelka byla děti a co jako
Na to nezapomenu, ale zase byla kázeň
- Pátek 30. března 2012 ve 14:45® BlueShark
IVO: Tak to je hodně hnusná zkušenost, já hrál hokej chvilku, bylo mi 11 let. Kamarád o 2 roky mladší to dotáhl hodně daleko. Chodil jsem 8 let na hokejovou školu, nikdy jsem tam nic podobného neviděl. Dle mého si zažil něco, co poškozuje jméno klubu a Vaší rodinu. Jedno individuum nedělá někdy víc škody než celý dav. Nevím no, mrzí mě to, ale jak říkám, tohle se mlže stát úplně všude a řada kluků co trénují, jsou naprosto v poho. Máš jméno?
- Pátek 30. března 2012 ve 14:39® BlueShark
vladah: ???
- Pátek 30. března 2012 ve 14:19® BlueShark
cormaxx: Ukaž mi sport, kde se tohle neděje. Kolektivní sport, který reprezentuje město
Myslím si, že to je ještě zlatý, oproti jiným konáním skrze všechna odvětví v ČR