Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) BlueShark. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 3. prosince 2011 v 19:51® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara: Ale na Vánoce objednávám nový mrazák. Kde budou mít své fochy ostrý, podoustve, kapŕi, plotice, cejni, sumci atd atd
Vśe si pěkně otaguju
- Sobota 3. prosince 2011 v 19:50® BlueShark
1Mara: Představ si, letos jen do 1kg
- Sobota 3. prosince 2011 v 19:15® BlueShark
mannice: A beztak, žerte a chytejte si tam co chcete, já bych tam nepáchl i kdybych to měl zadarmo
Ale zase si alespoň zachytáte, narozdíl od Labe
- Sobota 3. prosince 2011 v 19:06® BlueShark
mannice: Njn ale zaplatíš a zase se za to doplní, to u Labe bohužel neplatí a hlavně se na tak velkém toku nic neuhlídá. V té vaně se to nachytá a ohlídá lépe
- Sobota 3. prosince 2011 v 19:02® BlueShark
Piranha: Já Tě nenávidím a také Ti s odporem píši
No tak jestli tam ještě platíš a oni tam ty ryby takhle mučej, ať koukaj kupovat a brát a brát. Na tom nevidím nic špatného, naopak, ještě bych mu je tam otrávil… A basta.
- Sobota 3. prosince 2011 v 18:54® BlueShark
filip111: os
- Sobota 3. prosince 2011 v 18:54® BlueShark
Piranha: Počkej, zaprvé ten soukromák nemusím, zadruhé se ptám, to chytání je zdarma a pak platíš za maso nebo platíš i za povolenku?
- Sobota 3. prosince 2011 v 18:52® BlueShark
mannice: Narovinu kdo si co vezme ze soukromáku a ještě zaplatí, to je jeho věc a s masením to nemá až na maso nic psolečného
Taky bych si ho raději koupil a chytil než koupil.
- Sobota 3. prosince 2011 v 18:29® BlueShark
olda: Ale jdi Ty
Já se ještě nachytám snad, jen teď není kdy, dneska bylo tak krásně a já měl doma povinnosti, bohužel, zítra mám volno konečně jeden den, jdeš?
- Sobota 3. prosince 2011 v 18:19® BlueShark
Piranha: LAbe je na tom dobře nebo ryby jsou na tom tak špatně, že už se evolucí druhů přizpůsobily?
- Sobota 3. prosince 2011 v 17:22® BlueShark
olda: To je jasný mník bezvousý, nebo jak se jmenuje.
Tento příspěvek byl editován 3.12.2011 16:22:49 uživatelem BlueShark. - Sobota 3. prosince 2011 v 16:58® BlueShark
Manažerka: A pivínkem
Už ať je léto a posezení
- Sobota 3. prosince 2011 v 15:48® BlueShark
Manažerka:
Téda vy se činíte
- Sobota 3. prosince 2011 ve 14:46® BlueShark
ULPA: Jasný, to je tam nechávaj brát? Já myslel, že se musí zaplatit nebo vrátit. Všichni mušili?
- Sobota 3. prosince 2011 ve 14:34® BlueShark
Piranha: Už se těšíme na granuláče
- Sobota 3. prosince 2011 ve 14:15® BlueShark
vladah: A kdepak máme Oldu, co jsi mu udělal tím mušákem? Doufám, že neplave někde v děčíně ty muší vrahu
- Pátek 2. prosince 2011 ve 23:09® BlueShark
foks01: Co jsme o tom četl, je to dle skutečnosti, jen to nikde nemohu najít, chjo, chtěl bych to vidět, budu koukat na další dny, třeba budou opakovat jako na NATGEO atd.
Klidně mi to tu trošku popiš prosím
Tento příspěvek byl editován 2.12.2011 22:10:15 uživatelem BlueShark. - Pátek 2. prosince 2011 ve 22:38® BlueShark
Nahrávej, já mám v práci prd
- Pátek 2. prosince 2011 ve 21:25® BlueShark
1Mara: NJN, v tuhle dobu jsem nekoukal a ani moc nekoukám, škoda, ale načtu si to
- Pátek 2. prosince 2011 ve 21:00® BlueShark
foks01: No jo no, jen jsem si říkal, že ušetřím síly a hodíš sem link, jestli je