Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) BlueShark. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 2. prosince 2011 ve 20:23® BlueShark
BlueShark

foks01: Kde a kdy to dávali, není to někde v archívu?

To bude senoseč, Vláďa a Olda :-D To aby jel ještě někdo třetí, aby je mohl po 10ti minutách zběsilého bičování rozvázal od sebe :-D :-))

Pátek 2. prosince 2011 v 19:49® BlueShark
BlueShark

Tyvole jelikož mám zítra odpolku a tuším, kam půjdou, asi zaskočím s foťákem a TV Primou :-)) Olda v kombinaci s Vladahem, budou účinnější nežli strunová sekačka :-D :-D :-D

Pátek 2. prosince 2011 v 19:26® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Už se těším na JARO a na LÉTO a na nějakou akci na chatičce :-)

Pátek 2. prosince 2011 v 17:28® BlueShark
BlueShark

Ale chvilku jsme se nudil, nevolali, tak jsem v GOOGLE CHROME klikl na přelož do angličtiny stránku. To jsou někdy perly :-)

Vláďa psal:

foks01> tak snat jich bude mít víc a když ne tak se podělim pokud mě nebude mlátit furt

Překlad:

foks01> SNAT so there will be more and if not so I will share if I will not be hitting all the time

To SNAT, s tím si ani google a to že je to nějaký softík, neporadí :-)) Ale slovo podělim si domyslel, že mělo být podělím, Ty Vláďo, co to nasypat do translátoru vždy, dát přelož do AJ a pak zase do CZ. možná pak bude vše snažší :-)

Tento příspěvek byl editován 2.12.2011 16:35:20 uživatelem BlueShark.
Pátek 2. prosince 2011 v 16:36® BlueShark
BlueShark

Mě tu nikdo nevadí, úpřímně :-))

Co jinak, já přišel teď do práce, takže vydařený pátek :-))

Vláďo, kde jsi vlastně sehnal mušák sakra, kde na to bereš, já na něj ještě nemám, ale beztak počkám na jaro a první rojení hmyzu :-D

Čtvrtek 1. prosince 2011 v 10:18® BlueShark
BlueShark

1Mara: Díky :-)

Středa 30. listopadu 2011 ve 22:02® BlueShark
BlueShark

foks01: Díky všem!!! Jojo budou, z jara neboj :-))

Středa 30. listopadu 2011 ve 13:21® BlueShark
BlueShark

Prasek_2007: Díky moc za přání, říkal jsem si že vyrazím k vodě na chvilku, ale zase nic nebude. Doma práce, hlídání a odpolko přijde mamka, tak to nemá smysl, beztak je málo vody, asi nic moc u břehu :-)

Jinak s nohou mi nemluvte, rok jsem marodil s palcem nalomeným, teď už hraju 2× týdně zase fotbal a je to pohoda, ťuk ťuk :-)

Úterý 29. listopadu 2011 ve 23:46® BlueShark
BlueShark

Vyhlašuji ústeckou muškománii :-D

Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:28® BlueShark
BlueShark

mannice: Já se na nic neptal, ale chápu :-))

Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:06® BlueShark
BlueShark

mannice: Jakej kluk, kdo mluvil o klukovi? :-))

Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:00® BlueShark
BlueShark

BoBo-Falknow: Jojo, ryba nádherná, foto příšerné…

Úterý 29. listopadu 2011 ve 21:49® BlueShark
BlueShark

1Mara: od sebe hoši, krásnej okoun, kdyby byl chycenej na bobovo nástrahu nebo na hliníkovou lžičku od kafe, je mi to šumák, je to humus, ryba to byla krásná. Ta díra v hlavě, moc hezká fotka vlastně!!! :-/

Tento příspěvek byl editován 29.11.2011 20:52:47 uživatelem BlueShark.
Úterý 29. listopadu 2011 ve 21:44® BlueShark
BlueShark

vladah, ještě ty do toho, příští sobota nebo neděle a basta fidli, Kamil cejny mydlí :-))

Úterý 29. listopadu 2011 ve 20:25® BlueShark
BlueShark

1Mara: No jo no, ale budeme Línka, Já, Ty a Foksík nebo to domluvíme početně za týden? :-)) Chápu, že méně lidí, menší trapas pro Tebe, ale… :-))

Tento příspěvek byl editován 29.11.2011 19:26:16 uživatelem BlueShark.
Úterý 29. listopadu 2011 v 16:43® BlueShark
BlueShark

1Mara: To chce vědět, vem si že dorazíte a ostatní taký nebudou vědět a nedorazí :-))

Úterý 29. listopadu 2011 v 15:27® BlueShark
BlueShark

Tak co vy špeci, na kdy bychom domluvili sraz, mám volno tuhle neděli a příští víkend 11–12. :-)

Úterý 29. listopadu 2011 ve 13:40® BlueShark
BlueShark

cormaxx: Tak nebul a kup si akvárko a trénuj v teple spláveček :-))

Pondělí 28. listopadu 2011 ve 23:02® BlueShark
BlueShark

foks01: domluvime termín. Jinak Oldíku jdi do toho, na příští sezónu plánuju totéž.

Pondělí 28. listopadu 2011 ve 12:32® BlueShark
BlueShark

mannice: Jo to jsem pro a rád se zúčastním, ale chce to vědět dost včas, navrhni :-)

Jinak co se týče Chabařovického rybníčku (Liščí jezero), tak tam už nepáchnu, jak se za to platí. Už takhle to byla samá mělčina a teď ještě nacpané rybama, co jim je zima. Chudáci :-)

Vladah: Coty jaksemas? Kolik liditambylo?