Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) BlueShark. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 2. prosince 2011 ve 20:23® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
foks01: Kde a kdy to dávali, není to někde v archívu?
To bude senoseč, Vláďa a Olda
To aby jel ještě někdo třetí, aby je mohl po 10ti minutách zběsilého bičování rozvázal od sebe
- Pátek 2. prosince 2011 v 19:49® BlueShark
Tyvole jelikož mám zítra odpolku a tuším, kam půjdou, asi zaskočím s foťákem a TV Primou
Olda v kombinaci s Vladahem, budou účinnější nežli strunová sekačka
- Pátek 2. prosince 2011 v 19:26® BlueShark
Manažerka: Už se těším na JARO a na LÉTO a na nějakou akci na chatičce
- Pátek 2. prosince 2011 v 17:28® BlueShark
Ale chvilku jsme se nudil, nevolali, tak jsem v GOOGLE CHROME klikl na přelož do angličtiny stránku. To jsou někdy perly
Vláďa psal:
foks01> tak snat jich bude mít víc a když ne tak se podělim pokud mě nebude mlátit furt
Překlad:
foks01> SNAT so there will be more and if not so I will share if I will not be hitting all the time
To SNAT, s tím si ani google a to že je to nějaký softík, neporadí
Tento příspěvek byl editován 2.12.2011 16:35:20 uživatelem BlueShark.Ale slovo podělim si domyslel, že mělo být podělím, Ty Vláďo, co to nasypat do translátoru vždy, dát přelož do AJ a pak zase do CZ. možná pak bude vše snažší
- Pátek 2. prosince 2011 v 16:36® BlueShark
Mě tu nikdo nevadí, úpřímně
Co jinak, já přišel teď do práce, takže vydařený pátek
Vláďo, kde jsi vlastně sehnal mušák sakra, kde na to bereš, já na něj ještě nemám, ale beztak počkám na jaro a první rojení hmyzu
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 10:18® BlueShark
1Mara: Díky
- Středa 30. listopadu 2011 ve 22:02® BlueShark
foks01: Díky všem!!! Jojo budou, z jara neboj
- Středa 30. listopadu 2011 ve 13:21® BlueShark
Prasek_2007: Díky moc za přání, říkal jsem si že vyrazím k vodě na chvilku, ale zase nic nebude. Doma práce, hlídání a odpolko přijde mamka, tak to nemá smysl, beztak je málo vody, asi nic moc u břehu
Jinak s nohou mi nemluvte, rok jsem marodil s palcem nalomeným, teď už hraju 2× týdně zase fotbal a je to pohoda, ťuk ťuk
- Úterý 29. listopadu 2011 ve 23:46® BlueShark
Vyhlašuji ústeckou muškománii
- Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:28® BlueShark
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice: Já se na nic neptal, ale chápu
- Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:06® BlueShark
mannice: Jakej kluk, kdo mluvil o klukovi?
- Úterý 29. listopadu 2011 ve 22:00® BlueShark
BoBo-Falknow: Jojo, ryba nádherná, foto příšerné…
- Úterý 29. listopadu 2011 ve 21:49® BlueShark
1Mara: od sebe hoši, krásnej okoun, kdyby byl chycenej na bobovo nástrahu nebo na hliníkovou lžičku od kafe, je mi to šumák, je to humus, ryba to byla krásná. Ta díra v hlavě, moc hezká fotka vlastně!!! :-/
Tento příspěvek byl editován 29.11.2011 20:52:47 uživatelem BlueShark. - Úterý 29. listopadu 2011 ve 21:44® BlueShark
vladah, ještě ty do toho, příští sobota nebo neděle a basta fidli, Kamil cejny mydlí
- Úterý 29. listopadu 2011 ve 20:25® BlueShark
1Mara: No jo no, ale budeme Línka, Já, Ty a Foksík nebo to domluvíme početně za týden?
Tento příspěvek byl editován 29.11.2011 19:26:16 uživatelem BlueShark.Chápu, že méně lidí, menší trapas pro Tebe, ale…
- Úterý 29. listopadu 2011 v 16:43® BlueShark
1Mara: To chce vědět, vem si že dorazíte a ostatní taký nebudou vědět a nedorazí
- Úterý 29. listopadu 2011 v 15:27® BlueShark
Tak co vy špeci, na kdy bychom domluvili sraz, mám volno tuhle neděli a příští víkend 11–12.
- Úterý 29. listopadu 2011 ve 13:40® BlueShark
cormaxx: Tak nebul a kup si akvárko a trénuj v teple spláveček
- Pondělí 28. listopadu 2011 ve 23:02® BlueShark
foks01: domluvime termín. Jinak Oldíku jdi do toho, na příští sezónu plánuju totéž.
- Pondělí 28. listopadu 2011 ve 12:32® BlueShark
mannice: Jo to jsem pro a rád se zúčastním, ale chce to vědět dost včas, navrhni
Jinak co se týče Chabařovického rybníčku (Liščí jezero), tak tam už nepáchnu, jak se za to platí. Už takhle to byla samá mělčina a teď ještě nacpané rybama, co jim je zima. Chudáci
Vladah: Coty jaksemas? Kolik liditambylo?