Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) BlueShark. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 8. října 2011 ve 14:07® BlueShark
BlueShark

vladah: Čteš? Piranha: Jenže já viděl jak se otočila a myslel si, že to netrefila, ale to bylo takový brnknutí a vlasec vlál :-) Tu bych na to v tom proudu stejně nedotal, místo přísně tajné. :-)

Sobota 8. října 2011 ve 13:47® BlueShark
BlueShark

Piranha: Jinak slyšel jsem, jak taháš ty boleny, tak se nemám s číms rovnat, pěkné!!! Jak často chodíš vláčet? Co houpačka?

Sobota 8. října 2011 ve 13:45® BlueShark
BlueShark

vladah: Jak to jde? :-)

Sobota 8. října 2011 ve 13:44® BlueShark
BlueShark

Piranha: Jojo vypadá to tak, doma jsem všechny soubory z telefonu nahrál do pc a projdu to jestli se to neuložilo jinam a to jsem mazal obrázky u té ryby aby se vešly. Uvidím. Ale musel jsem ho nosit v podběráku, nešel zvednout rukou, byl tak těžkej, že bych ho poškodil.

Sobota 8. října 2011 ve 13:40® BlueShark
BlueShark

Čau rybaříci, tak jem vćera v 10 vyrazil na Labe s vláčkou. Bohužel jsem tam byl 30min a hodil jsem sotva 20× páč mě psala přítelkyně, že něco potřebuje. Ale i tak, proutek do 10g, vláseň 0.14mm a 3. hod a pode mnou se zjevila metrovka a udělala chramst a měl jsem jen vlasec vlající ve vzduchu. Říkám ouha, dáme 18ku jou tu ryby. 2. hod a bolen jako tele, fotka z mobilu a doma zjišťěno, že prd. Což mě mrzí. Můj tip kolem 70ti, stopro moje 2. nej bolení ryba (mám ho odměřenýho na prutu takže spočtu až se k tomu dostanu a najdu metr). Ještě pár hodů banjem a tloušť menší. Pak jsem musel jít, ale takhle bych si to představoval a to jsem byl vláčet letos počtvrté :-D Jestli jsem to tam švihnul 15× tak je to hodně, jestli ta změna počaí, nevím. Bylo chladno.

Jak se daří vám?

Tento příspěvek byl editován 8.10.2011 13:43:14 uživatelem BlueShark.
Středa 28. září 2011 v 16:48® BlueShark
BlueShark

Tak dnes jsem zkusil po dlouhé době Labe a feeder ráno po vopici, pěkný plotice, cejni a na závěr parma odhad 60cm, bylo to fajn jen jsem usínal a bylo mi ouvej :-D

Sobota 24. září 2011 ve 14:48® BlueShark
BlueShark

olda: No tak to je pech, pěkné, já dnes hokej atd, zítra asi vyrazím taky :-) Kolik tipuješ okyšovi?

Pátek 23. září 2011 v 19:26® BlueShark
BlueShark

vladah: Můžu poprosit Česky?

Pátek 23. září 2011 v 18:35® BlueShark
BlueShark

Co houby rostou? Byl někdo nebo slyšel? Nemyslím ty Vladahovo radioaktivní hřiby :-D

Pondělí 19. září 2011 ve 23:20® BlueShark
BlueShark

olda: já tam ty rapaly v akci prohrabával a nepoužitelné růžovky :-D

Pondělí 12. září 2011 v 18:28® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.9.2011 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Feeder

HaD, HaDová, Osprey atd atd, díky moc za suprovou akci, fakt se to povedlo, tolik jídla a pití jsem nikdy neabsolvoval. Jsem rád, že jsem Vás poznal trošku z jiné stránky (pitný režim) a ne jen s vážnýma výrazama z výstavy :-) Ryby jedna báseň, při hromadném foto jsem vyzvedl Maxe, tak ho snad budete mít hezky na fotce…

Díky moc za mě, Línku a Máru, kteří Ústí nad Labem zastupovali :-)

A tady přikládám jednoho žraloka… musel jsem si udělat jako admin foto :-D :-)) Jo a Míro, tady máš ještě bonus při poloze „misionář“ :-))

Pak HaD a malý výpad velkého štičiska a nakonec Mára, Línka a woblerovic rodinka

Mám plno fotek, hodim je někam na web časem.

Tento příspěvek byl editován 12.9.2011 18:29:59 uživatelem BlueShark.
foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img44894.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img44895.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img44896.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img44897.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 12. září 2011 v 18:24® BlueShark
    BlueShark

HaD, HaDová, Osprey atd atd, díky moc za suprovou akci, fakt se to povedlo, tolik jídla a pití jsem nikdy neabsolvoval. Jsem rád, že jsem Vás poznal trošku z jiné stránky (pitný režim) a ne jen s vážnýma výrazama z výstavy :-) Ryby jedna báseň, při hromadném foto jsem vyzvedl Maxe, tak ho snad budete mít hezky na fotce :-)

Díky moc za mě, Línku a Máru ;-)

A tady přikládám jednoho žraloka… musel jsem si udělat foto :-) Jo a Míro, tady máš ještě bonus při poloze „misionář“ :-))

Pak HaD a malý výpad velkého štičiska a nakonec Mára, Línka a woblerovic rodinka :-))

Mám plno fotek, hodim je někam na web časem.

foto/diskuze/vseobecna/2011/th-img44890.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2011/th-img44891.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2011/th-img44892.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2011/th-img44893.jpg
    Pondělí 12. září 2011 v 18:06® BlueShark
    BlueShark

Piranha: asi jo :-) Co kýbl to plnej naloženého masa a tasil jeden za druhým :-D A ještě zbylo :-D

Pondělí 12. září 2011 v 16:51® BlueShark
    BlueShark

PS kdyby někdo šel někdy k večeru nebo ráno vláčet, nechť mi dá vědět prosím :-) Domluvíme se…

Pondělí 12. září 2011 v 16:50® BlueShark
    BlueShark

Čus klucí, ač mi pokračuje do neděle dovolená, nemám vůbec čas, ale až sem mrknu hodím i fotky ze srazu, byl suprovej. Jo a HaDe díky moc, jako 250kg masa na 2 dny, to jsem ještě neviděl, masopivo masopivo , steak, krkovička, steak krkovička, ufffffffffffff­ffff....... Jsem ještě teď jak koule :-))

Pátek 9. září 2011 v 10:51® BlueShark
    BlueShark

tak už budeme v brně, cesta ok, až na tu hopsadráhu na D1.

Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:29® BlueShark
    BlueShark

1Mara: Foťák mám připravený :-) Jo jinak ulevit až na místě, díky! Vím co se do Tebe vejde, nechtěl bych to mít na sobě vzadu na sedačce. Ten vyžranej Alfons by mi asi daroval nadílku co? :-))

Tento příspěvek byl editován 8.9.2011 21:30:58 uživatelem BlueShark.
    Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:22® BlueShark
    BlueShark

1Mara: Já jsem v klidu, v autě mi to prosté nechutná. Jen k pivku.

Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:13® BlueShark
    BlueShark

Mara: Ja v aute fakt nehulím. Nejsem závislák.

Čtvrtek 8. září 2011 ve 20:35® BlueShark
    BlueShark

1Mara: Nemusíš, já v autě nekouřím, nejsem takovej závislák a když někde zastavíme tak kdyžtak tam :-)