Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) BlueShark. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 8. října 2011 ve 14:07® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
vladah: Čteš? Piranha: Jenže já viděl jak se otočila a myslel si, že to netrefila, ale to bylo takový brnknutí a vlasec vlál
Tu bych na to v tom proudu stejně nedotal, místo přísně tajné.
- Sobota 8. října 2011 ve 13:47® BlueShark
Piranha: Jinak slyšel jsem, jak taháš ty boleny, tak se nemám s číms rovnat, pěkné!!! Jak často chodíš vláčet? Co houpačka?
- Sobota 8. října 2011 ve 13:45® BlueShark
vladah: Jak to jde?
- Sobota 8. října 2011 ve 13:44® BlueShark
Piranha: Jojo vypadá to tak, doma jsem všechny soubory z telefonu nahrál do pc a projdu to jestli se to neuložilo jinam a to jsem mazal obrázky u té ryby aby se vešly. Uvidím. Ale musel jsem ho nosit v podběráku, nešel zvednout rukou, byl tak těžkej, že bych ho poškodil.
- Sobota 8. října 2011 ve 13:40® BlueShark
Čau rybaříci, tak jem vćera v 10 vyrazil na Labe s vláčkou. Bohužel jsem tam byl 30min a hodil jsem sotva 20× páč mě psala přítelkyně, že něco potřebuje. Ale i tak, proutek do 10g, vláseň 0.14mm a 3. hod a pode mnou se zjevila metrovka a udělala chramst a měl jsem jen vlasec vlající ve vzduchu. Říkám ouha, dáme 18ku jou tu ryby. 2. hod a bolen jako tele, fotka z mobilu a doma zjišťěno, že prd. Což mě mrzí. Můj tip kolem 70ti, stopro moje 2. nej bolení ryba (mám ho odměřenýho na prutu takže spočtu až se k tomu dostanu a najdu metr). Ještě pár hodů banjem a tloušť menší. Pak jsem musel jít, ale takhle bych si to představoval a to jsem byl vláčet letos počtvrté
Jestli jsem to tam švihnul 15× tak je to hodně, jestli ta změna počaí, nevím. Bylo chladno.
Jak se daří vám?
Tento příspěvek byl editován 8.10.2011 13:43:14 uživatelem BlueShark. - Středa 28. září 2011 v 16:48® BlueShark
Tak dnes jsem zkusil po dlouhé době Labe a feeder ráno po vopici, pěkný plotice, cejni a na závěr parma odhad 60cm, bylo to fajn jen jsem usínal a bylo mi ouvej
- Sobota 24. září 2011 ve 14:48® BlueShark
olda: No tak to je pech, pěkné, já dnes hokej atd, zítra asi vyrazím taky
Kolik tipuješ okyšovi?
- Pátek 23. září 2011 v 19:26® BlueShark
vladah: Můžu poprosit Česky?
- Pátek 23. září 2011 v 18:35® BlueShark
Co houby rostou? Byl někdo nebo slyšel? Nemyslím ty Vladahovo radioaktivní hřiby
- Pondělí 19. září 2011 ve 23:20® BlueShark
olda: já tam ty rapaly v akci prohrabával a nepoužitelné růžovky
- Pondělí 12. září 2011 v 18:28® BlueShark
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.9.2011 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Feeder
HaD, HaDová, Osprey atd atd, díky moc za suprovou akci, fakt se to povedlo, tolik jídla a pití jsem nikdy neabsolvoval. Jsem rád, že jsem Vás poznal trošku z jiné stránky (pitný režim) a ne jen s vážnýma výrazama z výstavy
Ryby jedna báseň, při hromadném foto jsem vyzvedl Maxe, tak ho snad budete mít hezky na fotce…
Díky moc za mě, Línku a Máru, kteří Ústí nad Labem zastupovali
A tady přikládám jednoho žraloka… musel jsem si udělat jako admin foto
Jo a Míro, tady máš ještě bonus při poloze „misionář“
Pak HaD a malý výpad velkého štičiska a nakonec Mára, Línka a woblerovic rodinka
Mám plno fotek, hodim je někam na web časem.
Tento příspěvek byl editován 12.9.2011 18:29:59 uživatelem BlueShark.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. září 2011 v 18:24® BlueShark
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaD, HaDová, Osprey atd atd, díky moc za suprovou akci, fakt se to povedlo, tolik jídla a pití jsem nikdy neabsolvoval. Jsem rád, že jsem Vás poznal trošku z jiné stránky (pitný režim) a ne jen s vážnýma výrazama z výstavy
Ryby jedna báseň, při hromadném foto jsem vyzvedl Maxe, tak ho snad budete mít hezky na fotce
Díky moc za mě, Línku a Máru
A tady přikládám jednoho žraloka… musel jsem si udělat foto
Jo a Míro, tady máš ještě bonus při poloze „misionář“
Pak HaD a malý výpad velkého štičiska a nakonec Mára, Línka a woblerovic rodinka
Mám plno fotek, hodim je někam na web časem.
- Pondělí 12. září 2011 v 18:06® BlueShark
Piranha: asi jo
Co kýbl to plnej naloženého masa a tasil jeden za druhým
A ještě zbylo
- Pondělí 12. září 2011 v 16:51® BlueShark
PS kdyby někdo šel někdy k večeru nebo ráno vláčet, nechť mi dá vědět prosím
Domluvíme se…
- Pondělí 12. září 2011 v 16:50® BlueShark
Čus klucí, ač mi pokračuje do neděle dovolená, nemám vůbec čas, ale až sem mrknu hodím i fotky ze srazu, byl suprovej. Jo a HaDe díky moc, jako 250kg masa na 2 dny, to jsem ještě neviděl, maso
maso
, steak, krkovička, steak krkovička, ufffffffffffffffff....... Jsem ještě teď jak koule
- Pátek 9. září 2011 v 10:51® BlueShark
tak už budeme v brně, cesta ok, až na tu hopsadráhu na D1.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:29® BlueShark
1Mara: Foťák mám připravený
Tento příspěvek byl editován 8.9.2011 21:30:58 uživatelem BlueShark.Jo jinak ulevit až na místě, díky! Vím co se do Tebe vejde, nechtěl bych to mít na sobě vzadu na sedačce. Ten vyžranej Alfons by mi asi daroval nadílku co?
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:22® BlueShark
1Mara: Já jsem v klidu, v autě mi to prosté nechutná. Jen k pivku.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:13® BlueShark
Mara: Ja v aute fakt nehulím. Nejsem závislák.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 20:35® BlueShark
1Mara: Nemusíš, já v autě nekouřím, nejsem takovej závislák a když někde zastavíme tak kdyžtak tam