Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) BlueShark. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 20. června 2011 v 10:08® BlueShark
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Čau všici, tak jsem se vrátil z vody, z ploučnice, docela zajímavé sledovat dění rybářů z lodě. Musím říci, že jsem opravdu ohromen krásou řeky, ale…
… například úsek od Žízníkova přes Českou Lípu až do Žandova, po cesté jsem potkal asi 12 rybářů, kteří u prutu prostě nebyli, židle, nahozený prut do půlky řeky a nikdo nikde. Pro mě prostě pytlačina. Měl jsem sto chutí si nádobíčko z vody za ty šňůry posbírat, jediné co je zachránilo bylo, že to byly hrozný klumpy. Ale princip. Kdo je z okolí, vemte kánoe a udělejte si výlet, budete nemile překvapeni, to bude pokut. Mě se tohle prostě nelíbí, to není rybařina.
První úsek, který jsme absolvovali den před do Žízníkova, byl obdobný.
Má někdo stejnou zkušenost?
- Pondělí 20. června 2011 v 8:41® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
Ahoj rybaříci, tak Vás všechny zdravím po dovolené a vodě. Jak se vede, něz to zase přečtu vše z práce
Já si to užil bezva
Jedno mě ale vůbec nezdobí a to, že jsem ještě na dravce nepohodil. Jinak pro Majkysse zpráva, koťátko roste a má se super
Tento příspěvek byl editován 20.6.2011 08:42:19 uživatelem BlueShark. - Čtvrtek 16. června 2011 ve 21:38® BlueShark
foks01: Už mám, teď tady
Co Ty, byl jsi?
- Čtvrtek 16. června 2011 ve 21:31® BlueShark
Čau chuligání, já gentleman ani na dravce první den nešel
Zajel jsem s přitelkyní do Povrlů na koupák, bylo krásně a my tam úplně sami, pohodička
Kde jsou dravci?
- Úterý 14. června 2011 ve 21:39® BlueShark
foks01: 200%
- Úterý 14. června 2011 v 19:24® BlueShark
vladah: Tak to chválím, ale TY jsi obědval prut?
A jak chutnal?
Objednává se ne obědnává
- Úterý 14. června 2011 v 17:49® BlueShark
olda: ty jsi pil ne?
já teď byl pro červy v Petráku a na skok u Brauna. Málem jsem tam zabloudil a viděl po x letech piranhu
však ten bude vyprávět
koupil pár háčků na feeder a viděl ty nadržený vláčkaře. Já nekoupil na vláčku ani špendlík. Nějak to nehrotím hlavně toho mám doma na trhání moc a nic nepotřebuju. Vláďo co ty? Už máš něco krom té měděné rotačky od máry co ti věnoval jako nález a toho twistera bez ocásku? Ten prut bez špičky bude stačit zatím
nebo jsi nelenil a po velké vodě prohmatával břehy?
- Úterý 14. června 2011 v 16:10® BlueShark
vladah: a co zahajuješ? Útok?
- Pondělí 13. června 2011 ve 22:15® BlueShark
mannice: Taky dneska papala už kousek ostroretky
- Pondělí 13. června 2011 ve 22:12® BlueShark
mannice: Jojo máme ho od něho
- Pondělí 13. června 2011 ve 21:47® BlueShark
mannice: A dali jsme mu na počest jméno od tatínka Majkysse
- Pondělí 13. června 2011 ve 21:45® BlueShark
Piranha: Ti ho asi zavěsím do prdele ten trojhák ale ten pořádnej a bude
Tento příspěvek byl editován 13.6.2011 21:46:18 uživatelem BlueShark. - Pondělí 13. června 2011 ve 21:19® BlueShark
majkyss: Nebreč, má se skvěle a kdykoliv ho můžeš vidět až přijedeš na návštěvu
- Pondělí 13. června 2011 ve 21:17® BlueShark
majkyss: Jinak na tom stole byl jen focenej, pro image, tam nesmí, to je v kuchyni…
- Pondělí 13. června 2011 ve 21:16® BlueShark
- Pondělí 13. června 2011 ve 21:13® BlueShark
Jinak už i poslouchá, jak zkusí záclonu, Mirča okřikne a ví, že něco provedl a už to nedělá, večer hopsá a leze všude, ale taqk klasika, je super, fakt dokonalej a hodnej. A pořád vrní a je mu tu moc dobře. Dneska jsme mu koupili svojí dvojmističku a hračky, budu mu dělat i strom a škrábací části
- Pondělí 13. června 2011 ve 21:11® BlueShark
majkyss: Neeeeeeeeee, feeder
Jinak kotě si viděl? Mám i videa nějaká. Pošlu i sem Majkyho, teď spinká, jinak dneska jsme mu koupili super nový granulky pro koťátka a trvalo něz začal jíst ty gurmánský konzervičky malé, GURMET. Jsem mu je musel namazat trošku ty salámky syrovým masem a světe div se, už papá a jak
- Pondělí 13. června 2011 ve 21:04® BlueShark
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13.6.2011 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska feederovaná na červíky a kuku. Tak něco málo fotek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. června 2011 ve 21:01® BlueShark
Tak pár obrázků dnes z labíčka
- Neděle 12. června 2011 v 17:05® BlueShark
mannice: Rybářský, ty nevíš jo?