Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) BlueShark. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 8. června 2011 ve 20:05® BlueShark
BlueShark

1Mara: No to bude, nebude hahaha hehehe :-) a víš, že a kdo tam patří…

Středa 8. června 2011 v 19:53® BlueShark
BlueShark

1Mara: JoJo srpen ale prosím hodně předem alespoň měsíc a půl, co to dát předběžně a pak se zařídíme?

Středa 8. června 2011 v 18:48® BlueShark
BlueShark

filip111: Tak se připojujeme s gratulací, moc pěkná práce, to už za pár let budou 3 masařky a masa v USA lednicích až až. [Já a Mirča]

Úterý 7. června 2011 v 19:27® BlueShark
BlueShark

1Mara: Nemám kabel, je u Mirči :-(( Doma jsem ho nenašel :-((

Úterý 7. června 2011 v 18:27® BlueShark
BlueShark

majkyss: Jasný, tak mi musíš dát vědét kam pro něj máme přijet, výplatu mám ve čtvrtek, takže i LOVE budou :-)

Úterý 7. června 2011 v 18:23® BlueShark
BlueShark

majkyss: Určitě a necháš ho v autě zatím nebo jak?

Úterý 7. června 2011 v 17:10® BlueShark
BlueShark

majkyss: To ji to nandáš, já budu mít koťátko a ryby asi nechám na jindy, bude to přivítání…

Úterý 7. června 2011 ve 13:48® BlueShark
BlueShark

mannice: Super díky, dal jsem to do krátkých zpráv.

Úterý 7. června 2011 v 10:22® BlueShark
BlueShark

Luda: Proč by měl být poslední? Jinak díky všem co přijeli, fotky dodám, jen nemůžu najít datovej kabel :-D

Foksík by byl už jen třešnička na dortu, třeba ještě najdem víkend do podzimu, jestli by jste souhlasili, hlavně lidi pořadatelé. Jo a ještě dotaz, jak jste vyšli s penězma? Teď vážně. Pípa dluži kilko a kdo ještě nedal? :-) Pořádek musí být v tomhle, pak se budou dělat srazy třeba častěji. Neberu panáčky, co dorazili na chvilku.

Pondělí 6. června 2011 v 7:57® BlueShark
BlueShark

Tak jak je? Mě pořád nic moc :-D

Neděle 5. června 2011 ve 22:17® BlueShark
BlueShark

rybaříci kamarádi, sraz byl suprovej, cením si všech co dorazili. Že jste nás s Mirčou a Honzíkem vzali tak v pohodě. Moc se jim to líbilo. Manažerce atd děkuju, já si to užil byť bez ryb ale snad nej ze všech srazů, bezva. Pípa doručen ok :-) jsem úplně hotovej, zbytek zítra…

Pátek 3. června 2011 ve 12:36® BlueShark
BlueShark

Jinak asi zavedeme srazácký pokuty, aby se nestalo že nékdo na SRAZ jen tak nejede. Pokuta za nedostavení bude 40 zmasených cejnů, musí je za měsíc pochytat a zmasit a zežrat :-D

Pátek 3. června 2011 v 10:31® BlueShark
BlueShark

1Mara: S kým bude Jiří lomcovat, foksíno nebude, takže lavicová vytlačovaná, která byla každý sraz nebude? :-D

Pátek 3. června 2011 v 10:20® BlueShark
BlueShark

1Mara: :-D Neboj, mám od kámoše ponožkový paralizér, na slabší povahy bývá i smrtící :-D

Pátek 3. června 2011 v 9:15® BlueShark
BlueShark

1Mara: Nene, vemu paralizér a hned Ti dám ťafku :-D

Pátek 3. června 2011 v 8:51® BlueShark
BlueShark

1Mara: Njn stává se, jsme chlapi ne? :-D :-D :-D Nicméně jsi vstal brzy, to klobouk dolů, to jsi tak hrozně na tom být zase nemohl :-D

Jinak to víš, přichází čas srazu, tak zdravím, píšu hezky atd, abych ušetřil bodel :-D

Pátek 3. června 2011 v 7:16® BlueShark
BlueShark

1Mara: Nazdár, už se na Tebe moc těším :-D

Čtvrtek 2. června 2011 ve 14:07® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Jakto že se nedá sehnat?

Čtvrtek 2. června 2011 v 7:18® BlueShark
BlueShark

Dobré ránko rybaříci, Mannice chytá už, kdo ještě? Kromě mě pracanta :-)

Středa 1. června 2011 ve 23:03® BlueShark
BlueShark

Patlaloš: Už trénuješ játra? V kolik padneš letos? :-D