Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) BlueShark. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:52® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
Toto je hodně dobré
DOTAZ UŽIVATELE: Dobrý den, loni jsem provedl upgrade Přítelkyně 1.0 na verzi Manželka 1.0 a nový program nečekaně spustil proces Dítě, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V návodu není tato funkce zmiňovaná… Mimo to Manželka 1.0 …také zasahuje do ostatních programu a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například NocniPoker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém hroutí. Zdá se, že Manželku 1.0 nemůžu odstranit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k Přítelkyně 1.0, ale uninstall skončil neúspěšně. Můžete mi někdo poradit? ODPOVĚĎ: Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidi přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, ze je to jen neškodná utilita. Ale Manželka 1.0 je program, navrženy tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace! Dodatečné odstranění Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0 resp. Manželku 2.0, ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí. Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiní konflikty, s následným kolapsem systému. Jediná možnost jak se vyhnout problémům je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat své známé. Ještě dodáváme, abyste si dal pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchyně 6.4.
- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 15:08® BlueShark
foks01: Tak jsem si zařídil dovču už od zítra, to bude něco, PÁ ve znamení hokeje, SO NE ve znamení snad hokeje a pak ješté 7 dní volna
celých 10
Kdo by šel na ryby, ať dá vědét, půjdu také
- Středa 13. dubna 2011 ve 20:16® BlueShark
foks01: Ale my už nemáme vůbec co ztratit, bolka teče nervama, já s tím nepočítám, o to se lépe dejchá, ale uznej, že na ně maj, jen už je to mnohokrát těžší, ale ostudu neudělali. Kdo ví jak to dopadne, nikdy není NIKDY
Teď už mohou být nervózní jen oni, ten faul hovořil za vše, fuj. Viděl jsem to bez zvuku a 5min, takže trest ve hře a nehraje další viď?
- Středa 13. dubna 2011 ve 20:07® BlueShark
SLOVAAAAAAAAAAAAN
To byl koncert
- Středa 13. dubna 2011 v 19:12® BlueShark
olda: Wow
Ale už koukám, že má být teplo, to byla fáma
- Středa 13. dubna 2011 v 17:49® BlueShark
olda: juhůůůůůůůůůůůů jsi prostě zlatej Oldík
Já mám od SOBOTY volno 9 dní a má být zima ?
- Středa 13. dubna 2011 v 17:11® BlueShark
1Mara: Ještě jsem nekoukal, šichty vím měsíc dopředu…
- Středa 13. dubna 2011 ve 14:59® BlueShark
1Mara: Stejně Ti je k hovnu, na těch loužích s hladovýma rybama, kde to hodíš schody a kapři jdou na to i mimo vodu. Povolenku jak znáš fokse vrátíš jednou!!!
- Úterý 12. dubna 2011 v 16:32® BlueShark
mannice: Tak napiš kámen.
- Úterý 12. dubna 2011 v 16:22® BlueShark
cormoran: Ámen
- Úterý 12. dubna 2011 v 15:19® BlueShark
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Libor: Ty se vyblbneš, než tu rybu naaranžuješ co?
Snad je hodná a moc se necuká
Ale hezké, moc
- Úterý 12. dubna 2011 v 15:17® BlueShark
mannice: Spíš každý den, po rozchodu a jiných opatření, pro vstup mezi elitní okounaře, bude mít jen a jen čas
- Úterý 12. dubna 2011 v 15:12® BlueShark
foks01: A o tom to je
- Úterý 12. dubna 2011 ve 12:52® BlueShark
Ahoj kluci, tak po velkém trápení a nervech zase navrát alespoň myšlenkama k rybařině.
Foksíku fakt to je okoun jak … Nádhera. Mannice Ty taky hezký
- Pondělí 11. dubna 2011 ve 14:20® BlueShark
Fotky od Michala.
- Pondělí 11. dubna 2011 ve 14:16® BlueShark
Prasek_2007: Já jsem teď duchem i tělem pořád u Slovanu, určitě si na tu hokejovou tragédii Ústí koukal, tři góly nohou dostanem a všechny uznaj, celej zápas hrajeme líp a vedeme, jsem špatnej, nezbývá než jít zase fandit jdu na to…
- Neděle 10. dubna 2011 ve 14:33® BlueShark
vladah: Jsi chytil jednu plotičky jo? 60cm cejna? Tyvogo, kde jsi to lapil? Já takového asi ještě nemám… Asi určitě… 60cm máš, ale labskou vyvrženinu co?
Tento příspěvek byl editován 10.4.2011 14:33:48 uživatelem BlueShark. - Neděle 10. dubna 2011 ve 12:31® BlueShark
Luda: Jojo Colmic Laredo, heavy do 180g odhoz
V pondělí půjde asi už do akce
- Neděle 10. dubna 2011 ve 12:20® BlueShark
olda: Pořád to samé, asi na to kašlem viď. Jinak na tom místě to chce házet do proudu víc, jsem zjistil, ale až s novým mazlem
- Neděle 10. dubna 2011 v 10:29® BlueShark
Dneska před 7 někdo seděl pod lodí, Oldo???
Nebo kam si jel?