Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) BlueShark. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 1. dubna 2011 ve 13:33® BlueShark
- Diskuze: Feeder
Fischer: Na mě se nečeká, já své řekl, čekal jsem spíš na požadavky a vlastnosti tekoucí vody
- Pátek 1. dubna 2011 ve 13:31® BlueShark
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix: To je jasná, ale ty jsi delivery boy
- Pátek 1. dubna 2011 ve 13:29® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
cormoran: Tak jsem vydundal ještě den dovči na ležení, pořád to cítím, ale už bych jel na ryby kurník
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 22:25® BlueShark
Scanix: Jinak díkes Péťo za dotazník, dnes jsme seveřané vyšli na stránkách RYBÁŘSTVÍ
Štička moje první větší na vláčku se tam jen vyjímá, skoro jak Ty na Té fotce dole
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 22:14® BlueShark
1Mara: Do osobky jsem to posílal až po tom, co se lidi ozvali
resp. do mailu.
Stalo se, příště
Je možný, že sis toho nevšiml a pár lidí mi to znechutilo
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 22:03® BlueShark
1Mara: Psal jsem to tu 2× na chytej na ÚL, pár lidí mě poslal kamsi
Kdo chtěl odpověděl a poslal mi fotku, kterou tam chce, další štace bude v dalším čísle
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 21:48® BlueShark
1Mara: Kapřík Maroušek
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 21:47® BlueShark
1Mara: Když jsem Ti to nabízel pyskoval si, teď bys chtěl být slavný s tím kaprem od Patlala co ho máš letos venku už po sedmdesátéosmé co?
Staćí udělal ŤŤŤŤ a je u břehu
Dám Ti kapříčku karamelku, když vydříš před fotografem, chci být slavný
Ale stejně by jsi přes filtr redakce neprošel, jak všichni říkají
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:46® BlueShark
chosebaits: Já to jen skrze pár PROTISLOV protlačil mezi kluky od Scanixe, ten to bral od zdroje
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:37® BlueShark
chosebaits: Přesně tak, to byl taky důvod, proč se to dělalo
Mára zase alespoň ojediněle pochválí
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:34® BlueShark
Nechť se HT sám vyjádří
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:29® BlueShark
chosebaits: Jojo říkali z jara, tak je to tu, tak uvidím až koupím
Budou etapy, kluci z chytej maj taky své bandy atd atd…
Tento příspěvek byl editován 31.3.2011 20:30:25 uživatelem BlueShark. - Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:24® BlueShark
sethy: Jojo je to lišák
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:21® BlueShark
chosebaits: není to doufám to, co jsem tam posílal a oc vydali, naší partu a u každého nějaká poznámka a pár odpovědí na ty otázky?
- Čtvrtek 31. března 2011 v 19:38® BlueShark
sethy: A vo že je to za koryto s proudící vodou a jeho název?
- Čtvrtek 31. března 2011 v 19:28® BlueShark
sethy: U mě je to TOP ryba a to nemluvím ji přelstít na vláčku, to je můj sen (myslím větší). Jinak je to o přesunech, já chytnu jednu a můžu balit a jít kus dál, jsou tu uličníci a to je to co mě na nich baví
- Čtvrtek 31. března 2011 v 18:53® BlueShark
Sander: Pro Tebe voda na mlýn koukám, asi jsme na tom ale stejně
- Čtvrtek 31. března 2011 v 18:47® BlueShark
mannice: Já na progressive nedám dopustit, jen říkám, ze pokud si chce na „klidnější“ vodě zachytat cejnky, plotičky, karásky, je picker the best one. Progressive mi prostě v 99% vůči rybě přijde bezkonkurenčně nadsazený, tam kde by sváděl boj, je spíš jemný vlasec, ale co z toho, že Ti ho ryba chudák utrhne. Já beru to, že je dobré si zabojovat s lukem, sám vím co v Labi je za ryby a dle mého mluví o nějaké menší vodě. Neříkám a neradím mu picker do proudu, ale na tišinu nebo hodné slabý pohyb sloupce. Prostě kolik ryb Ti dnes protočí cívku s Progressivem na úkor tuhé páteře? Prostě jen ať se ohybá, právě tehny může ještě více zjemnit.
- Čtvrtek 31. března 2011 v 17:49® BlueShark
osprey: Ne v poho, já se ptam spíš proto, že kdysi jsem se na to tady ptal i tebe, ale nějak (právě asi pro tu práci), se mi nedostalo odpovědi a poslal jsem sem i případy ryb a ran. To je fuk, ta v ruce tam nebyla, ale domyslel jsem si, že je to ta, co v ruce byla. Jen pracuj
- Čtvrtek 31. března 2011 v 17:21® BlueShark
osprey: Jde mi čistě o to, že tu tloušťů chytím hodně (pošramocenejch), ale můj názor je, že od kormouše má prostě většinou díry od zobáku nebo je chycenej vzadu z obou stran, ale tenhle je vyloženě bez šupin co vidím, má tam jeden bolák směr k hlavě a trošku odřenej u řiti, jinak žádnou větší ránu nevidím, jsem asi slepej… To stržení šupin prostě vidím prvně. Asi to udělal fakt člověk
Tento příspěvek byl editován 31.3.2011 17:28:19 uživatelem BlueShark.