Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) BlueShark. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 31. března 2011 v 16:49® BlueShark
BlueShark

cormoran: Já je chytám na spojenou a upečenou mouku :-D

Čtvrtek 31. března 2011 v 15:01® BlueShark
BlueShark

1Mara: Krásná rybka i rybářka, sluší :-) Máš štěstí Máro, že tam je Tvoje polovička, jinak bys dostal co proto, tahat ty nebohý hladový kapříky :-D

Čtvrtek 31. března 2011 ve 14:16® BlueShark
BlueShark

Luda: Já snad také mám odpolku, takže ráno by to šlo, jak mi bude, dám vědět :-)

Čtvrtek 31. března 2011 ve 13:28® BlueShark
BlueShark

sethy: Ten si neber, ať ho zase chytíš :-D

Ne fakt škoda, taková ryba je dneska už hóóóódně vzácná…

Čtvrtek 31. března 2011 ve 13:16® BlueShark
BlueShark

Luda: Na to až s rybama zatočím :-D

A s Tebou také Ty skunku, budeš mi je podebírat ve velkým :-D

Tento příspěvek byl editován 31.3.2011 13:16:38 uživatelem BlueShark.
Čtvrtek 31. března 2011 v 11:48® BlueShark
BlueShark

Nechci to zakřiknout, ale zdá se že mi je o krapet lépe… Takže se těšte :-D Ale ještě jsem si vzal dovču :-((

Čtvrtek 31. března 2011 v 11:13® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Feeder

mannice: Musím oponovat, Progressive používám sice úplně od začátku, ale…

Špičky co tam jsou na stoják fakt ne (potřebuje jemnější – já už originály 2 roky nepoužil), ale když vidím na co občas chytají kolem mě :-D Ne opravdu, u stojáku je to předimenzovaný chlapík. To víš sám. A jestli budeš tvrdit, že Ty záběry vidíš všechny, budu oponovat, špice co jsem si do něho koupil od Mivardi, jsou nebe a dudy. Vidím to co Ty neuvidíš, to mi věř a na stoják bych lupnul ještě jemnější. Jsou pruty, co mají sadu špiček ještě sestupnější, bohužel takový prut jsem jen viděl a nedokážu říci, jaký… :-(( Ale jako TIP ok, jen dokoupit špice.

Myslím, že osprey bude mít nějaký dobrý TIP ohledně pickeru. Já ho nikdy nepoužil. Nebo časem zjemní no :-) Já první hod také měl bobky, abych ten feeder nezlomil, pak zjistíš, že je tomu právě naopak :-)

Tento příspěvek byl editován 31.3.2011 11:17:40 uživatelem BlueShark.
Čtvrtek 31. března 2011 v 10:57® BlueShark
BlueShark

kety.vydra: U nás v ÚL také létají ptáci co mají bílé části, ale spíš jen ze stran pod křídly nebo u nohou fleky.

Osprey: Ten tloušť Z LOVU, jsi si stopro jistý, že to stažení šupin je od kormouše? Páč žádný bolák atd… Já jen srovnávám s mojema rybama, žijícíma de facto pod stromem smrti.

Středa 30. března 2011 ve 20:50® BlueShark
BlueShark

hering: :-D Já je kutal zadarmo v rybníce na Herbence v ÚL :-D

Středa 30. března 2011 ve 20:37® BlueShark
BlueShark

olda: Jasně, ač mi ho Manničák vymlouvá seč může :-)

Hering: Za kolik kupuješ ty nítěnky rybkám decku a kde?

Středa 30. března 2011 v 19:20® BlueShark
BlueShark

olda: Jinak už budu mít nový heavy to Laredo od Colmic :-) Za 1.500,– jinak stojí necelý 4 :-) Úplně nové bude.

Středa 30. března 2011 v 19:00® BlueShark
BlueShark

olda: Já mám teď rybačku!!! Talíř česnečky a až vychladla, nacpal jsem tam 6 stroužků česneku, já jim dám prevítům mě mučit :-)

Středa 30. března 2011 v 18:47® BlueShark
BlueShark

1Mara: Olda chlup, Ty vocas, jděte dobytci!!!

Středa 30. března 2011 v 18:42® BlueShark
BlueShark

filip111: Je pravda, že ty šedivý chlupy jsou na boleny lepší, než andělský vlas, ale víš jak…

Středa 30. března 2011 v 18:11® BlueShark
BlueShark

olda: Ty splihnou :-)

Středa 30. března 2011 v 18:00® BlueShark
BlueShark

olda: U mě horší, snad brzy bude dobře…

Alespoň jsem prohlédl weby, našel matroš na vázání streamerů z tuleně, nutrie, králíka atd :-)

Středa 30. března 2011 v 16:50® BlueShark
BlueShark

olda: Oldo máš roupy co ? :-) Už jsi zdráv? :-)

Středa 30. března 2011 ve 14:18® BlueShark
BlueShark
Diskuze: Plavaná

brčkař: Už se mi tam také povedl, o pár set metrů výš :-)

Středa 30. března 2011 ve 13:49® BlueShark
BlueShark

Příroda si určila sama, že mám zase vše na hlasivkách a nemohu mluvit, tak o den doma víc. Jestli lépe nebude, hold přijde do pátku doktorka :-) Což nechci.

Alespoň je čas na chytej, mrk atd :-)

Úterý 29. března 2011 ve 21:09® BlueShark
BlueShark

hering: Hezky Ty :-) Asi rousnice co? :-) Hadice teď jsou nehájený? ANi nevím Ty jo vostuda :-D