Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) BlueShark. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 26. února 2011 v 17:05® BlueShark
BlueShark

Kazan: Není pravda už – loni jsem do vláčky spadl po hubě a je to tam… :-D

Vše je hezké a má své kouzlo.

Foksíno já vím jaký asi myslíš, ten cos mi ukazoval první, né ten bílý…

Sobota 26. února 2011 v 16:30® BlueShark
BlueShark

Kazan: Ani jsem si jich nevšiml…

Sobota 26. února 2011 v 16:30® BlueShark
BlueShark

foks01: Tady je nejlevnější :-)

http://www.rybarskepotreby-zima.cz/…0g-1536.html

Sobota 26. února 2011 v 16:28® BlueShark
BlueShark

foks01: Jojo parádní, to není ten co jsi mi poprvé dával do ruky nebo ano?

Tys ho koupil tedy ju?

Sobota 26. února 2011 v 16:18® BlueShark
BlueShark

foks01: Jojo psal mi :-)

´Tak z multíku byl paf a feeder potřeboval ještě jeden aby bylo víc masa :-D

Já teď hledal toho mýho budoucího mazla: Team Daiwa Heavy Feeder SR3 a ceny, mazec, ale jeden krámek to má skoro stejně jak na výstavě, ostatní o 400 víc :-) Co Ty? :-)

Sobota 26. února 2011 ve 14:59® BlueShark
BlueShark

Tak výstavu jsme s Filipem, foksíkem, cormaxxem a Ivem proběhli a byly tam pěkné věci, já už mám mazlíka na feeder, jen na něj ušetřit, je 3× dražší než ty předchozí :-) U stánku chytej.cz jsme nějak nezůstali, kluci měli napilno nebo tam nebyli :-) Krásný výlet, už sedím ale v práci…

Tento příspěvek byl editován 26.2.2011 15:31:45 uživatelem BlueShark.
Pátek 25. února 2011 ve 21:38® BlueShark
BlueShark

ULPA: To je modem na internet :-) CDMA technologie bez SIM karty :-) Zítra jak budu v práci? Myslím, že Robin si zase dá gól a celkově to bude už asi živější a radostnější než to bylo :-)

Pátek 25. února 2011 ve 21:18® BlueShark
BlueShark

ULPA: Tak Piranha používá CDMA tachnologii na internet :-D Anydata ADU 100H :-D Můj denní chléb :-D

Pátek 25. února 2011 v 19:53® BlueShark
BlueShark

1Mara: IVO už je náš :-)

Pátek 25. února 2011 v 19:47® BlueShark
BlueShark

mannice: A přitom MIVI je jedno z nej :-) Stellu jsem si dal včera u fotbalu tu už mám najetou :-D

Pátek 25. února 2011 v 19:36® BlueShark
BlueShark

mannice: mrknu a dám vědět srovnání od draků :-) A u domu Vikinga? Lenky a novomanžela kreslíře v rybářství Hofmana?? :-)

Pátek 25. února 2011 v 19:28® BlueShark
BlueShark

Kazan: No získáš si přehled na netu a pak je to už docela nuda, i on nějak neměl co jsem chtél a ptal se… Neberu ani BANJO a twistery, ty prej už jsou k hovnu a už je jen prodává ve slevách, kroutil hlavou, když sjem je kupoval pořád a pořád :-D

Pátek 25. února 2011 v 19:26® BlueShark
BlueShark

mannice: A co proutky Hobby-G na vláčku? Neukázal Ti Osprey Ty krásne ceny 10 tisíc plus? :-D Mě se moc líbily loni, ale nějak jsem na to neměl love :-D

Jinak plavačku mám senzační od loňska právě z colmicu. Díky Filipe :-)

Tento příspěvek byl editován 25.2.2011 19:26:49 uživatelem BlueShark.
Pátek 25. února 2011 v 19:24® BlueShark
BlueShark

mannice: Takže zase vlevo vzadu colmic dva lidi a 7 prutů, hrůza :-(( Hold není kdo by vystavoval no :-((

Pátek 25. února 2011 v 19:16® BlueShark
BlueShark

Kazan: Souhlas, já ten konec myslel ironicky, ale třeba ve všebo se mi líbilo, že měl k technice vždy univezály a nej nej kvality, co jsem koupil mi vydrželo dodnes, jako za komárů :-D

Pátek 25. února 2011 v 19:09® BlueShark
BlueShark

mannice: On zase nevydržel a jel dřív hajzl? :-D Stojí tam něco za to? Co pickery a jiný feedery oproti loňsku? Byl colmic už pořádně nebo zase ne? Ať víme co zítra probrat s Filipem ve velkým :-D

Tento příspěvek byl editován 25.2.2011 19:09:44 uživatelem BlueShark.
Pátek 25. února 2011 v 18:50® BlueShark
BlueShark

Kazan: No když k Petráku zajdu, tak David objedná co chci, ale po netu to mám dneska levněji tak už to umírá :-)

Vyskakovat si nemůže, ale doufám, že brzy začne a jestli ne, tak bída. Neochota v krámě = konec. Můj názor.

Jinak maj tam toho dost, ale účelně když se zaměříš na jisté věci tak zjistíš, že vlastně nic, ale pro běžné rybáře mají vše asi, pro danou techniku už je to horší…

Ale ty špičky tam fakt ležely měsíce, znám oba kluky co tam dělají osobně a věř, že bída…

Tento příspěvek byl editován 25.2.2011 18:51:09 uživatelem BlueShark.
Pátek 25. února 2011 v 18:35® BlueShark
BlueShark

Piranha: Já neurážím, já vznesl jen názor, když Tě někdo požádá o něco a Ty to dementuješ, že pokud si milostpán vzpomene atd, no děs. Musíš prostě jezdit a sehnat. Jinak tam můžou postavit Vláďu, ten to zvládne lépe :-D

Jestli já nejsem manuálně zručný, tak co jsi Ty když sjem Tě viděl u vody vázat :-D Tyvole Davide, važ slova :-D Myslím, že na tohle mě nedostaneš :-)

Tento příspěvek byl editován 25.2.2011 18:37:01 uživatelem BlueShark.
Pátek 25. února 2011 v 18:33® BlueShark
BlueShark

Kazan: Ano, já skoro všechny kromě MIVARDI špiček na míru brousil, ale já tu píšu o tom, že tam maj pádla, nejjemnější špice co tam byla byla 2× tužší než moje střední, hrůza :-D

Pátek 25. února 2011 v 17:51® BlueShark
BlueShark

Piranha: Tyvole Ty prodáváš v krámě a víš hovno, to i já si tam Ty špičky u Brauna ozkoušel a zase jsem odešel. Tenhle směr u Vás nemá budoucnost, bohužel hlavu krámu já nezměním :-(( Ani jedna špička neseděla a když tak to byly kopyta jako používáš u vody Ty :-D Nechytatelné téměř :-D