Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) BlueShark. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 25. února 2011 v 16:20® BlueShark
BlueShark

Manažerka: už se na sraz móc těším! Sic mi tam každý druhý rozkope držku a pípina mě ve vlaku poníží na hlodavce, ale co. Mj kdy to asi bude?

Pátek 25. února 2011 ve 14:47® BlueShark
BlueShark

filip111: Mrknu na to i když mi to ukázalo seznam špiček a nic konkrétního, ale budu hledat. :-) Večer si písnem na skype, jak s FF. Jinak letos tam pojedu spíš na kukačku, penízky se rozutekly, ale to neva, tam se zkouší a hledá :-)

Čtvrtek 24. února 2011 v 17:51® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Kecko, nebylo mi pár dní úplně ok, zítra po práci jdu :-)

Čtvrtek 24. února 2011 v 16:59® BlueShark
BlueShark

A já mám dneska volno a byl jsem ve městé a teď dorazil a chtěl jít do posilky, mno a … nějak se mi už nechce :-D

Čtvrtek 24. února 2011 v 11:32® BlueShark
BlueShark

foks01: Viď? :-)) )

Filip? To jsou zase dřisty od Mr. Vladaha :-D

Jinak pozor lidi už mám rybářský lístek :-D zbytek v pondělí :-D

Čtvrtek 24. února 2011 v 11:27® BlueShark
BlueShark

filip111: Jjjj takhle hevíćko, co ? :-)

Středa 23. února 2011 ve 13:08® BlueShark
BlueShark

Teď se trošku začervenám, ale nestíhám dnes pro lístek nový a známku, do kdy jsou na http://www.crsusti.cz

Není tam už otevírací doba kurňa, najdete někdo? :-D Kdo najde dám mu plotici :-D

Jo a dotaz, jestli neva, že si to koupím až začátkem března, prý to v UL nevadí. Mistoler mi neodpovídá ani nezvedá phones, asi je zas na RUMu :-D

Středa 23. února 2011 v 9:19® BlueShark
BlueShark

monaster: A zkoumáš teď v té zimě? :-) Jen zkoumej, nějakou louži kde bude klid a Ty budeš užívat na položenou :-) Pořád vidím před očima tu fotku z LABE :-D

Středa 23. února 2011 v 8:41® BlueShark
BlueShark

1Mara: :-D Smekám, páč i Ty jsi smeknul :-D

Jo a ještě něco navrch, ohledně řezánků, na labi jich je mraky, neříkám, že víc než dřív, ale nachytám Ti kýbl, stačí vědět, kdy a na co, mohu Ti říct, že je to mazec, ale já jsem se jich na labi už nachytal a vím kde se zdržují a co chtéj v jakou denní dobu papat :-)

Tento příspěvek byl editován 23.2.2011 08:47:37 uživatelem BlueShark.
Středa 23. února 2011 v 8:16® BlueShark
BlueShark

foks01: že to je proto, že jsou chytřejší než Mařenka :-D Ale ona mi to nevěří :-)) ) Já když byl s Filipem a ten projel echolotem dno, nevěřil jsem svým uším a očím :-) Bohužel nebo bohudík z pohledu rybáře břeháka nic, takže by jsem si myslel, že nejsou :-D

Tento příspěvek byl editován 23.2.2011 08:18:30 uživatelem BlueShark.
Středa 23. února 2011 v 8:11® BlueShark
BlueShark

monaster: A hele Pepíno, nazdár :-) Musíš víc na rybky a budou :-)

Středa 23. února 2011 v 7:59® BlueShark
BlueShark

foks01: Souhlas :-) Alespoň někdo novohlavé generace :-)

Jinak mohu potvrdit ty bolení hody :-) Byl jsem náhodou s Pepasterem u toho.

Středa 23. února 2011 v 6:57® BlueShark
BlueShark

Mára: najdi mi kde jsem psal, že ryb nebylo víc? Ty se tu rozvášníš jak to a to není pravda a jen potvrzuješ má slova. Tak nemel :-/

Úterý 22. února 2011 ve 14:55® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Já si to u mého táty nikdy nepamatoval, vždy jsem mu přál a on, že to teď neslaví ale na Petra a Pavla atd :-D

Úterý 22. února 2011 ve 14:07® BlueShark
BlueShark

Manažerka: A maj ty správné svátky? Já v tom mám vždy maglajs :-) Kdy jestli na Petra nebo i Pavla :-) Jinak taky přeju bratrům vše nej :-D

Úterý 22. února 2011 ve 13:07® BlueShark
BlueShark

mannice: Oki tak musíš svůj projev zkrátit a přestat malinké do hlavičky mlátit :-D

Úterý 22. února 2011 ve 12:35® BlueShark
BlueShark

BlueShark: Počkej až přijde odpolední směna na CHYTEJ.CZ to bude chytro :-D

Úterý 22. února 2011 ve 12:32® BlueShark
BlueShark

mannice: Ale TY ploticojdy, cejny a jiné prcky, kteří ubyli, těžko zmastí člověk…

Úterý 22. února 2011 ve 12:14® BlueShark
BlueShark

mannice: Můj názor je, že Labe ne :-) Do jisté míry se vychytat dá, ale doplní se samo … Nevím no :-D

Jo a důležitá připomínka, Mára ho vychytat rozhodně nemůže :-D :-D :-D

Tento příspěvek byl editován 22.2.2011 12:21:27 uživatelem BlueShark.
Úterý 22. února 2011 v 10:43® BlueShark
BlueShark

chosebaits: Jóóóó takhle z rána, končí v krkách kormorána :-)

Tento příspěvek byl editován 22.2.2011 11:07:59 uživatelem BlueShark.