Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) BlueShark. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 29. května 2010 v 0:25® BlueShark
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Jinak Řízka jsem nechal vyjádřit názor zde úmyslně a prosím o smysluplné, férové a místné připomínky a rady. Díky.
- Pátek 28. května 2010 v 18:46® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
mannice: Radši né, jak si sám říkal, chodí sem masáci. Dodělal jsem doma nějaké malování zase, dal si topinky a mažu na pivko, koncert TŘÍ SESTER vynechávám, škoda, ale ráno rybky, tak snad Olda vymyslí termín
čau
- Pátek 28. května 2010 ve 14:52® BlueShark
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.5.2010 | Revír: Labe 441020 | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska mě kamarád Mannice pozval na premiéru do Děčína a krom pěkně vytočenýho bobkaře (který tak trošku nevěděl která bije) se povedlo hodně pěkných ryb, 10 kousků ostroretek (kvůli kterým jsem dorazil), 4 cejni, 1 cejnek, 3 plotice, podoustev, jesen na fotce a karas. Mannice také něco pochytal, ale to si řekne sám. Parádní den…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. května 2010 ve 14:51® BlueShark
Tak dneska mě Mannice vzal do Děčína a krom pěkně vytočenýho bobkaře (který tak trošku nevěděl která bije) se povedlo hodně pěkných ryb, 10 kousků ostroretek (kvůli kterým jsem dorazil), 4 cejni, 1 cejnek, 3 plotice, podoustev, jesen na fotce a karas. Mannice také něco pochytal, ale to si snad prozradí sám.
- Pátek 28. května 2010 ve 4:53® BlueShark
A jdeme na něěěéééééé
- Čtvrtek 27. května 2010 ve 23:06® BlueShark
hroch71: pracovně? Ryby tam jsou
- Čtvrtek 27. května 2010 ve 22:43® BlueShark
hroch71: Můžu za něj?
- Čtvrtek 27. května 2010 ve 22:34® BlueShark
hroch71: NEDĚLE prohozená tak mohu na ryby ráno, tak hrochu sejdem se a zachytáme trochu, a ukážem jim hochu
Budu končit ráno na ryby
Čau
Případně písnu z busu…
- Čtvrtek 27. května 2010 ve 20:34® BlueShark
olda: Huráááááááááááá, VÍTEJTE OLDU!!!!!! Rybář je tu a ryby za ním krásný!!!
- Čtvrtek 27. května 2010 v 18:26® BlueShark
Kdo jde zítra lapat? Mám volno a má být krásně
- Čtvrtek 27. května 2010 ve 12:34® BlueShark
Joe: Si říkal, když Tě chvíli něco baví, nechceš nic jiného nebo Tě to omrzí a měníš
Jó zítra má být nádherně, huráááá a volno, škoda, že nikdo se mnou nejde na feeder nebo někam
- Čtvrtek 27. května 2010 v 0:03® BlueShark
Limonádový Joe: Tebe vláčení na Labi omrzelo?
- Středa 26. května 2010 ve 22:45® BlueShark
Prasek_2007: Jednou budu mušit se neboj, jako dědula určitě, ale teď mám jiné cíle, kde se zdokonalit a uspokojit, jistě víš
Jinak já nepsal nic o záběrech, ale o stejných rybách, čti lépe
Tento příspěvek byl editován 26.5.2010 22:45:54 uživatelem BlueShark. - Středa 26. května 2010 ve 22:31® BlueShark
Prasek_2007: 30 pedofilů?
A vláčíš nebo mušíš? Pořád ta samá ryba neomrzí? Jen se ptám neber to špatně
- Středa 26. května 2010 ve 22:16® BlueShark
Piranha: Soukromáky mi přijdou jako umělotina prostě, ale jestli to někoho baví, proč ne!!! Jen do toho fandím Vám
- Středa 26. května 2010 ve 22:15® BlueShark
Prasek_2007: A ta hlavní otázka je tajná?
- Středa 26. května 2010 ve 22:11® BlueShark
Prasek_2007: Kde si lapal a co si chytil? V životě jsem tolik ryb neviděl a nestihl ani posekat za 3 hodky, mazec. Chci taky
Piranha: Njn, ale pořád nevím co tam potřebuju s sebou mít. Ja rybníky nechytám, tak mi je docela jedno že to zabíraj. Jak se to vezme. Ale co mě vrtá hlavou je, že kdybych třeba přivoněl k těmhle vodám, žral bych to, utrácel a hlavně pak LAbe by pro mě bylo docela nudné.
- Středa 26. května 2010 ve 21:38® BlueShark
Piranha: Oki 1) na vláčku si ještě počkám, je to brzy na mě 2) neznám to tam, může to být pěkné 3) platím si povolenku a mě to stačí zatím, klidně s Váma pojedu jen koukat, ale pořád nevím co bych potřeboval všechno znát a mít, abych si tam i zachytal.
- Středa 26. května 2010 ve 21:26® BlueShark
Platit za to že si mohu zachytat, nevím no a ještě ve vaně. Uffff. Mě to prostě vadí, třeba někdy taky půjdu na soukromák a budu rád, kdo ví, teď ne…
- Středa 26. května 2010 ve 21:20® BlueShark
Šuli: Jasný, ale díky, jestli je to soukromák tak mě tam nedostanou, peníze mám ale žaludek a to ne. A vláčím sotva rok, od půlky loňské sezóny, tak toho moc neumím, až budu umět ukážu. Díky hoši