Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) BlueShark. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 11. května 2010 v 10:12® BlueShark
BlueShark

cormoran: kosti :-))

Mára: Kluci byli dva a žádní břišní pořízci jako Ty :-(( Tak to řešili policii bohužel a neprali se. Jinak ten kdo je napadl byl šéf stavby dle policie a proto nevypovídali, svědci (dělníci) radši nic neviděli, svezl by se po nich. Ale měli by to vyhrát, dám vědět až je uvidím, jak to dopadlo.

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 10:14:56 uživatelem BlueShark.
Úterý 11. května 2010 v 10:06® BlueShark
BlueShark

cormoran: V časáku jsou jiné fotky, tuhle jsem k tomu vygoogleoval a dokonce jich skáče víc tak jsem to přidal :-))

PS: Když protáhnu Miloše, budu KO a bude po rybách, resp pak je hokej tak nevím… teď snídám vajíčka ve slepičce (na hniličko) :-)

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 10:08:05 uživatelem BlueShark.
Úterý 11. května 2010 v 9:57® BlueShark
BlueShark

1Mara: Ty jsi víš kam ty šamšulko :-))

Úterý 11. května 2010 v 9:50® BlueShark
BlueShark

sgt.mooody: Tys tu chyběl, neexistuje :-) Měl jsme jít do posilky dopoledne, ale ryby by měly být na prvním místě a posilku odložit, po nemoci jsem nebyl 14 dní už cvičit. Cormo poraď :-))

Úterý 11. května 2010 v 9:45® BlueShark
BlueShark

Hezky hoši, Piranha začal myslet a je to tu i o rybách :-) Počkejte až sem najedou Ti tolsťáci :-))

Jinak mam dilema, teď jsem vstal, venku mlha, dle srážek mi mělo být pěkně, tak jestli feeder nebo plavku zas. Odpolko bych možná stihl i hokej, den volna je tu dnes zase :-) Poraďte.

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 09:46:01 uživatelem BlueShark.
Úterý 11. května 2010 v 1:13® BlueShark
BlueShark

V krátkých zprávách najdete dost novinek, dal jsem tam i jednu mojí zajímavost, viz:

http://chytej.cz/…tolstolobik/

Úterý 11. května 2010 v 0:45® BlueShark
BlueShark

1Mara: Docela bych i bral kdybys tam jel, jen se tam blbě dostaneš, ale za to máš v sobě tolik síly za to co provedli, že bys alespoň něco předvedl. Jinak ohledně kaprů si pamatuju dobře, když jsem měl oba pruty bez vlasce a když jsem měl nový druhý den, už tam nebyli, je to předloni :-) Co jízda to pink a konec :-)

Pondělí 10. května 2010 ve 23:02® BlueShark
BlueShark

BlueShark: OK, dva kamarádi si tam šli zachytat. Jako vždy. Probíha stavba to víš. Cca 50m odsud byli dělníci a šéfik přiběhl (řval že tam nemaj co dělat), oba dostali do držky, ještě teď maj modrý oči (takže napadeni a jednomu ještě stihl hodit celou nevybalenou výbavu (futrál) do labe). Snažil se druhej prutem ho ještě vytáhnout v točáku, ale než to rozbalil, potopil se a bylo mu konec. Zavolali policii, ten týp prej že ji taky zavolá. Asi jen vyhrožoval. Přijela a vše natočila a vyslechla, pozvala si oba na sluězbnu. Kamarád řekl, že má v batohu SHIMANO děličky atd ač to nebylo pravda, ale to jistě chápeš. Dělníci řekli že nic neviděli že tam nebyli, logicky se báli o práci.

Děs. Snad bude vymáhání OK a kluci na tom vydělaj a ještě napadení. Tak asi tak.

Pondělí 10. května 2010 ve 22:52® BlueShark
BlueShark

cormoran: Nechtěj vědět co se tam stalo před týdnem kámošům!!! Nikdy už.

Pondělí 10. května 2010 ve 22:49® BlueShark
BlueShark

mannice: Jsi šikula :-) Ti kapři tady na Labi dělali tyhle tyátry pořád, ke dnu a prrrrrd… :-)

Pondělí 10. května 2010 ve 21:59® BlueShark
BlueShark

Manažerka: Souhlas, komik fantastickej, jak se sám zasměje hned jak kulomet, super člověk, jen ta rybařina… :-|

Pondělí 10. května 2010 ve 21:58® BlueShark
BlueShark

cormoran: Klidně bych Marušínkovi u píva pomohl, ale na srazu hodíme řeč :-) No jinak hezky si řekl pokles úlovků :-) Tam kde ryby byly te´d nejsou a jsou místa, kde se třeba udělaly lepší podmínky a je jich tam ranec, ale to by mě Mára zbil :-) Mám ho rád :-)

Pondělí 10. května 2010 ve 20:37® BlueShark
BlueShark

sus1: Nádherné krávy, fakt, krásně rostlé. :-)

Pondělí 10. května 2010 v 19:45® BlueShark
BlueShark

1Mara. Mařeno, jestli Ti to vadí tak se na to vyser, já neříkal, že to tak nebylo, ale bere to dobře :-) Já nejsem nespokojen. Foksíno mi také říkal, že v Děčíně je ryb jak… Prostě ryby jsou a budou (alespoň doufám), ale tohle je néco jako říkat, že dřív stál rohlík 10 haléřů, jiná doma a jinak se k tomu musíme stavět. Ryby jsou :-)

A že si vodu ničíme to souhlasím, ale stojím si za tím co jsem psal :-)

Pondělí 10. května 2010 v 19:32® BlueShark
BlueShark

vladah: Počkej až s tím prutem budeš bořít mýty a vyhrávat turnaje :-))

Pondělí 10. května 2010 v 19:20® BlueShark
BlueShark

1Mara: Loni labe lín 47 stačí? :-) Jinak já se nebavím o tlouštích, já se bavím o ostrých, cejnech, parmách, podoustvích a dravcích. Říkám nevím jak to bylo dřív, ale ostrou jsem narozdíl od minulých let chytil na labi letos už 3×, wow, parmy jdou jen v jistých dnech a také loni paráda, cíleně jsem na né nešel ještě a možná by to chtělo zkusit, ledacos jsem se naučil a zjistil, že najednou chytím víc ryb a i jiné než dřív, nech to do konce roku, pak uvidíme, vŠe si píšu letos, všechny prkotiny, uvidíme :-) Já nejsem nespokojen :-)

Pondělí 10. května 2010 v 19:00® BlueShark
BlueShark

1Mara: Jasný, já jsem jen rád, alespoň to masáky odradí a zruší papíry, já jakožto tvor nové doby a vnímavý a učenlivý jsem se trochu naučil už a nejsem nespokojený, nevím jak to bylo dřív, nemůžu srovnávat a to je pro mě motor. Ryby si zachytám kdyby ne, už jsem to zabalil :-)

Podle mě i cormorán mi dá krom plenění ryb zapravdu :-)

Tento příspěvek byl editován 10.5.2010 19:13:08 uživatelem BlueShark.
Pondělí 10. května 2010 v 18:58® BlueShark
BlueShark

1Mara: Jak nestihne? Už je většina první štace vykulená :-)

Pondělí 10. května 2010 v 18:40® BlueShark
BlueShark

cormoran. Čistota půl zdraví, ale u vody to znamená hodně druhů ryb, ale málo úživnosti, to je hodné související fakt :-)

Pondělí 10. května 2010 v 18:38® BlueShark
BlueShark

1Mara. Potěr je 2 dny venku, sledoval jsem to. Vykulil se většinou o víkendu a kde jsem byl já, ho bylo hóóódně :-)