Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "BlueShark"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) BlueShark. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 18. dubna 2010 ve 21:37® BlueShark
- Diskuze: Ústí nad Labem
filip111: Mno, radši sem jí nekomentoval, jen o tom přemýšlel
Ale taky sem byl takový ve 14ti
- Neděle 18. dubna 2010 ve 21:31® BlueShark
P.M.: Asi bys ze sebe měl udělat člověka viz karta v CHYTEJ.CZ, je to něco jako psát výhružný dopisy anonymě, nelíbí se mi to, Tebe neznám, bohužel ani nevěřím, Cormíka znám a věřím mu, začíná mi tvá mluva pomalu ale jistě znít jako vítr v mých uších, jednou se loučíš, pak jsi zase tu, mluv příště konkrétně a nebo neskrývej anonymitu, díky…
- Neděle 18. dubna 2010 ve 21:22® BlueShark
cormoran: Wow, WELL DONE
Jééé malej kormorán
- Neděle 18. dubna 2010 ve 21:05® BlueShark
P.M.: On je masil? Ale jdi Ty a že ho zkusil ulovit beru jako pokus, takovému hovadu je to docela jedno si myslím, jestli to bylo smrtelný nebo cíleně ublížení, pak je to hnus…
- Neděle 18. dubna 2010 ve 20:45® BlueShark
P.M.: A co je na tom hrozného? Tolstolobik se nedá cíleně lovit, s pouštěním ryb fakt tu většina lidí problémy nemá, nevím tedy kam to směruješ
- Neděle 18. dubna 2010 ve 20:44® BlueShark
MuRRon: Hele téch už tu bylo a bude, hádek, lidí, lumpů a darebáků. Doufám, že už to bude OK a pokud někdo něco vyhrotí, budu ten, kdo mu zase bude domlouvat a nerad bych. Díky, pokud to kluci chápete a co třeba něco o rybách?
- Neděle 18. dubna 2010 ve 20:37® BlueShark
Tommy: Již jsem říkal
- Neděle 18. dubna 2010 v 19:54® BlueShark
P.M.: Ok tak prosím konec vulgarismu a zkus přispět něčím hodnotným, ať je to o rybách nebo mi dej přečíst nějaký Tvůj článeček, budu rád až bude čas
- Neděle 18. dubna 2010 v 19:53® BlueShark
vladah: Jinak poslal jsem je sem, ta podoustev v mé ruce se leskla, nemělo smysl a Oldovi jsem vybral jen nějaké
- Neděle 18. dubna 2010 v 19:51® BlueShark
P.M.. Vadilo to mě a mám v tom prsty, to říkám na rovinu, neřeš už, je to pryč…
- Neděle 18. dubna 2010 v 19:50® BlueShark
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike: Bohužel, byl jsem zapálení do házení a chytačky a z dálky jsem řekl jen vydrž a přiběhl. Ani mě nenapadlo fotit, kolegu jsem viděl u vody poprvé, tak asi komunikace vázla, škoda
- Neděle 18. dubna 2010 v 19:47® BlueShark
Piranha: Ano souhlas, každý něco napíše co se jiným občas nelíbí, jsme lidi. Já jen smekám před tím, že to někoho baví a chce něco lidem poradit nebo sdělit přes časopis, ale pomluvy atd? Je to vaše věc, jde o srdce rybáře a o fajn lidi, já ty dva neznám, nedokážu soudit, ale navezli se několikrát na fórum, odkud ani snad nejsou, přijde mi to divné
Někoho kárat za článek, který je pro rybáře a tady psát, že to není o rybách.
- Neděle 18. dubna 2010 v 19:33® BlueShark
MuRRon: Hoši, já Vás neznám, nic proti Vám jako rybářům nemám, u Tebe jsem si všiml něčeho, co mě hodně mrzelo vůči ženě na naší diskuzi, sám víš o co jde. Prostě bavit se o rybách není vždy to pravé zde, je tu naše jádro a doufám bude. Rozumíme mu my a že né někdo jiný, to už je jeho věc. Rád Vám pomůžu s něčím, ale nechci vidět birokracii
Uznej, že sem půjde člověk, co chce sem jít, pokud sem nechodíš rád, proč v tom pokračuješ. Teď opravdu nemyslím nic špatně. Řešíme neryby a přesto se tu pak přeme co má a nemá a to o rybách není.
Víš byl jsem moc rád, že Mára něco sesmolil a hodně věcí v tom poznávám a určitě i jeho přátelé, neříkám, že to bylo psáno néjakým odbornoliterárním tvůrcem, ale své kouzlo to mělo a udělal něco pro rybáře ač třeba kamarády nebo začínající nebo o to se zajímající. Že to někdo otiskl a upravil, to je věc redakce. Nepište to sem, ale do Rybářství.
Apropo ani nevím kdo pořádně jste a na rybách jsem Vás neviděl, jestli jste z Ústí ok, jestli ne, myslím, že řešit tu kdo co má a nemá je bezpředmětné…
- Neděle 18. dubna 2010 v 19:16® BlueShark
P.M. Mohu vědět, proč si to nevysvětlíš s Márou osobné případně mu tedy neporadíš nebo nepomůžeš s článkem?
- Neděle 18. dubna 2010 v 19:14® BlueShark
Piranha: Prosím Tě řešili jsme už xkrát, je to ústecké fórum a je to tu o rybách a více o kamarádech. Konkrétní ryby se řeší v konkrétní rybolovné technice, rádi zajdem kamkoliv a sem se pobavit,když to tak řeknu, nech to být, zavedl bych podmínky kecání po ICQ atd, ale proč když můžem psát sem? Mě to nevadí, spíš mě vadí někdo, kdo napíše že to tu není o rybách a nikdy ničim nepřispěje… Jsem v práci nemám teď moc čas reagovat
- Neděle 18. dubna 2010 v 19:05® BlueShark
P.M. Hele chlapče, přestaň mé srát nebo máš po chytej, tohle fakt nepíše gramotnej člověk, urážet a navážet se do ženy, ještě jedna Tvá úmyslně útočná věta a budu to řešit jinak, což ty víš, to myslím vážně, je to o rybách ne o slaboduchých urážkách a rejpání!!!
- Neděle 18. dubna 2010 v 18:53® BlueShark
Chlapi prosím bez nadávek a bavte se tu jako lidi, netuším o co jde a jestli je tu někdo v právu, neznám záminku, prosím popsat do osobky. Nehodlám rozdávat bezdůvodné néjaké blokace, jsme lidi, díky…
PS: Pokud to bude nadále pokračovat a vykolejí to mimo naŠe fórum a lidskost, budeme to řešit jinak…
Tento příspěvek byl editován 18.4.2010 18:53:57 uživatelem BlueShark. - Neděle 18. dubna 2010 v 18:48® BlueShark
Piranha:
pssst
Mára: Neznám důvody, není proč zatím
- Neděle 18. dubna 2010 v 18:37® BlueShark
Manažerka: Jojo bylo nádherně a Hroch je mega šikula
Mistr feederu, klobouk dolů
Umí a máme se co učit
- Neděle 18. dubna 2010 v 18:31® BlueShark
Piranha: Tak viz co jsem psal, ani větřík, naprosto bez, super, až po 12 asi začlo…