Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "timbab"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) timbab. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 5. dubna 2012 v 18:08® timbab
- Diskuze: Feeder
MIG-35> Chystám se v neděli-to to bude ještě horší
- Čtvrtek 5. dubna 2012 v 17:57® timbab
MIG-35> Já byl doma a jak mi je
- Středa 4. dubna 2012 ve 21:54® timbab
spike> To máš dobrý.Já až v neděli.
- Středa 4. dubna 2012 v 15:41® timbab
MIG-35> Pletenku na feeder nepoužívám,zkusil jsem jí ale vrátil se k vlasci.
- Středa 4. dubna 2012 ve 12:50® timbab
MIG-35> Já mám zase doplňkovou tu vláčku.No každej to máme jinak,kdyby bylo vše stejné bylo by to o ničem.
- Úterý 3. dubna 2012 ve 22:40® timbab
Jdu si natáhnout kopyta pod husí peří.Tak zase zítra
- Úterý 3. dubna 2012 ve 22:36® timbab
MIG-35> Už jenom těch krabek s bižu mám dost.Jak říkám, je to o tom jak chceš chytat a jak hodně se chceš přizpůsobit.Jestli ti stačí kompromis nebo to chceš tip ťop.Ještě je rozdíl jestli ti je jedno kdy,jak a co se ti na háček pověsí nebo jdeš po něčem cíleně.Navíc jsou specifická místa kde potřebuješ to či ono.Na řece můžeš mít různej průtok,jiná místa jiné ryby.
To máš to samé jako s plavanou.Nebudu se pokoušet hodit třicet metrů se splávkem 075g.Navíc na hloubku 4,5 metru s prutem 3,9.To tam radši hodím anglána na klouzáka, zarážku z bavlnky a jedu. - Úterý 3. dubna 2012 ve 22:17® timbab
nnnap> Na rybníčku si vystačím se vším,pokud půjdu třeba na Labe tak tam je to 100× jinak.Chytat tam můžu s čímkoli ale bude to více o kompromisech a trápení a to já nemám zapotřebí.Navíc dost často krmelec vůbec nepoužívám.Ale dávám zátěž dle potřeby-tak aby udržela montáž na místě ale nebyla těžká víc než je potřeba.
- Úterý 3. dubna 2012 ve 22:07® timbab
osprey> No už jenom ty krmítka zaberou dost,teda pokud nevystačíš s jedním typem a pěti kusy. Navíc nikdy nevím kde skončím-tím pádem mám s sebou víc prutů.Nebudu s prutem na Labe chytat na stojáku tři pět metrů od břehu atd.
Reálně máš pravdu ale to by mohl stačit obyč teleskop,naviják,vlasec nějaká zátež a háček.Jde to ale není to zas tak ono.Rád se přizpůsobím a když nemám jak a čím tak je to takový nanicovatý.
Co máš za dvojdíl?Taky jeden mám ale ješte s avon dílem. - Úterý 3. dubna 2012 ve 21:52® timbab
MIG-35> Já chytám převážně feeder a těch krámů mám neuvěřitelně moc.Zajímavé že tobě toho stačí míň.
- Úterý 3. dubna 2012 ve 20:26® timbab
MIG-35> Nemožné na počkání, zázraky do tří dnů ne?
- Úterý 3. dubna 2012 ve 20:25® timbab
spike> No já sy myslím že by bez ní vydržel
- Úterý 3. dubna 2012 v 19:45® timbab
MIG-35> Já myslel že už máš ty ruce dobrý
- Úterý 3. dubna 2012 v 19:39® timbab
spike> Gumu nepoužívám, tak nemůžu porovnat jestli to úspěch je či ne
- Úterý 3. dubna 2012 v 19:33® timbab
spike> No vidíš jak se daří
- Pondělí 2. dubna 2012 v 10:59® timbab
- Diskuze: Hradec Králové a okolí
Tommy> No jo no, stojí to za h…
- Neděle 1. dubna 2012 v 18:55® timbab
krysak1> Zkus to.
- Neděle 1. dubna 2012 v 18:31® timbab
krysak1> Vím ale zase tolik neušetříš-teda pokud nebudeš mít ten šrot s hlínou.Kup si balení Lorpia řízni to šrotem při míchání přidej hlínu a budeš mít krmení až až.
- Neděle 1. dubna 2012 v 18:16® timbab
krysak1> JJ třeba z krtince.
- Neděle 1. dubna 2012 v 18:13® timbab
krysak1> Dej tam místo písku hlínu a uvidíš.Zachytat se s tím dá ale žádnej zázrak to nebude.