Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "timbab"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) timbab. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 27. prosince 2010 v 15:08® timbab
timbab
Diskuze: Feeder

džigit> Možná ještě na zarostlých vodách ale stejně si moc rybářů tento feeder nekoupí.Je to taková specialita.

Pondělí 27. prosince 2010 ve 14:47® timbab
timbab

džigit> Pak by byl dobrej na ořechy :-D

Pondělí 27. prosince 2010 ve 14:07® timbab
timbab

džigit> Osobně bych ho využil v podjezí.Dalo by se chytat pod špičkou nebo jen kousek a neztratil by se cit pro zdolávání menších ryb jako u prutu heavy/extra heavy.

Pondělí 27. prosince 2010 ve 13:59® timbab
timbab

džigit> No to máš pravdu-proto šíma nemám.Zajímavá je u toho prutu ta váha.Ale využití by se pro něj určitě našlo.

Pondělí 27. prosince 2010 ve 13:54® timbab
timbab

džigit> Nj ale je to light s odhozovkou 70g a nevíš jak je tuhej.

Pondělí 27. prosince 2010 ve 13:41® timbab
timbab

džigit> Jediné co v tom vidím za výhodu je že při postavení prutu špičkou nahoru dostaneš dost vlasce nad vodu a není takový odpor vody.Využít by se to dalo ale přijde mi to jako blbost.;-)

Pondělí 27. prosince 2010 ve 13:30® timbab
timbab
Diskuze: Sumcařina

jb> Na vábku stačí ta dvacetistupňová sonda.Já mám tento: http://www.tropicliberec.cz/…hfinder-323x

Neděle 26. prosince 2010 ve 21:20® timbab
timbab

Mr. Vydra> No já být tebou tak bych nezačínal nákupem vybavení ale tím že si o tom nejdřív něco přečtu;-) Články jsou tu i všude po netu a je to vážně nejlepší začátek:-)

Neděle 26. prosince 2010 ve 20:17® timbab
timbab

Mr. Vydra> No já myslel jako na trhačku.Jinak samozřejmě můžeš z lodi,vláčet,…

Neděle 26. prosince 2010 ve 20:13® timbab
timbab

Mr. Vydra> To chceš chytat na bójku?

Neděle 26. prosince 2010 ve 13:40® timbab
timbab
Diskuze: Kaprařina

kapr1> Pokud nechceš moc vyhazovat,tak celkem dobré je tohle http://www.hobby-g.cz/…8mm-5kg.html

Neděle 26. prosince 2010 ve 13:26® timbab
timbab

kapr1> Nebral a když už tak třeba na lov parem nebo do velkejch proudů.Prostě na cílený lov „velkých“ kaprů bych vzal radši pruty k tomu určené.

Hooper> Jasný dá se všechno.

Neděle 26. prosince 2010 ve 13:17® timbab
timbab

kapr1> http://www.lkbaits.cz/…vanilla.html

Neděle 26. prosince 2010 ve 13:13® timbab
timbab

Hooper> Tak pokud se takhle zadaří tak je to radost:-) Ale na cílený lov velkých kaprů bych feeder nebral.

Sobota 25. prosince 2010 ve 22:07® timbab
timbab

Sander> serm na komunisti

Sobota 25. prosince 2010 ve 20:09® timbab
timbab

Chlapi nijak se to nevyvíájí,tak co domluvit schůzi v hospě?jsem pro PCE a výběr by byl na Padisovi-jelikož je znalý :-)

Sobota 25. prosince 2010 ve 20:04® timbab
timbab

osprey> Asi si sedíme-na lov vekých kaprů feeder jaksi není-neříkám že není možnost ale jsou efektivnější metody :-)

Sobota 25. prosince 2010 v 19:55® timbab
timbab

cvarák> Pokud je cívka kovová tak souhlas s marvenem.

Sobota 25. prosince 2010 v 19:54® timbab
timbab

kapr1> Neříkám že nic jiného.Pokud ho máš tak s jím krm a neptej se na jiný partikl.krm tím čemu věříš a sám uvidíš.Pokud ti jde jen o opravdu velké kapry tak bych změnil výbavu i styl lovu.

Sobota 25. prosince 2010 v 19:19® timbab
timbab

kapr1> Čest,to jsem zas já.Můžu doporučit boilie od Lukáše Krásy-nejedná se o reklamu.Přišel jsem do styku i s konkurenčním boilie a není to ono.ALE POZOR NIKDO A A NI JA NEŘÍKÁM ŽE JE TO SUPER BOILIE.